Jeg fik en meget venlig medarbejder i røret og da jeg fremlagde mit ærinde var hun enorm proffesionel og meget vidende. Der kunne også snakkes om andre ting.
Jeg havde fået konstateret diskusprolaps af lægen, og fået anbefalet fysioterapi. Jeg kontaktede Pension Danmark, som skaffede mig en tid hos en fysioterapeut allerede samme dag. Ovenikøbet tæt på... Voir plus
Jeg har været i kontakt med Pension Danmark flere gange, og uanset hvad jeg har henvendt mig med, har jeg hver gang fået virkelig engageret og kompetent hjælp. Og altid af tålmodige og venlige medarb... Voir plus
Hej Pension Danmark, den gode oplevelse består i meget hurtigt ekspidition, jeg talte med en af jeres medarbejdere i går mandag,og jeg har allerede en tid hos en fysioterapeut i morgen onsdag.Jeg hå... Voir plus
Écrit par l'entreprise
PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne.
Langelinie Allé 43, 2100, København Ø, Danemark
- 7012 1330
- www.pension.dk
Les gens ont aussi consulté
Super kompetent svar på spørgsmål
Meget hurtig besvarelse når man ringer op. Og ikke mindst super kompetent svar på vore spørgsmål ved begge telefonsamtaler
Jeg fik en meget venlig medarbejder i…
Ganske almindelig og meget hurtig udført samtale
Ganske almindelig og meget hurtig udført
Ven dame god stemme og svaret på det…
Ven dame god stemme og svaret på det jeg spurgte om
Talte med en meget venlig mand
Talte med en meget venlig mand, der kunne forklare tingene på en måde der var til at forstå, selv for en som ikke er så meget inde i lovgivningen.
Det var en yderst venlig og kompetent…
Det var en yderst venlig og kompetent rådgiver, der virkelig vidste alt om, hvad han snakkede om.
Stille rolig god til at forklare,så det…
Stille rolig god til at forklare,så det var forståeligt
Jeg fik hjælp til jeg spurgte om.
God rådgiver som oplyste på en god måde
Kompetent vejledning med pension
Fik en tid samme dag.
Jeg kontaktede Pension Danmark, som skaffede mig en tid hos en fysioterapeut allerede samme dag. Ovenikøbet tæt på hvor jeg bor.
Hun virker både dygtig og sød.
god service