Petersensfamiliehave Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

En familiehave med støjende børn med råb og skrigen der for forvildet rundt på dansegulvet til en ellers god musik i over 1 time. Ved henvendelse til servitricen og ledelsen blev man affærdiget med,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har aldrig oplevet dårligere service. Krakilsk og uchamerende og ufleksibelt. Ud over dette har vi indtil nu ventet 1,5 time på maden. Ren penge maskine, hvor kunde mest er til besvær. Svar ti... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

I forbindelse med min fødselsdag d. 12/7 spiste vi frokost, 4 personer. Der var stor tilfredshed hele vejen rundt. 2 bestilte stegt flæsk, det smagte virkelig godt og tilbehøret vakte også stor tilf... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde forudbestilt mad som ikke kunne laves alligevel, vi ventede derefter 1.5 time på mad i stegende hede, næsten umuligt at bestille drikkevarer da personalet styrtede rundt. Flere af gæsterne... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Velkommen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Det var en vittighed 2 platte til 600…

Det var en vittighed 2 platte til 600 kr kastet sammen på et fad oste anretning 4 meget tynde ostepinde 5 druer 1 salat blad så skufferne oplevelse der var intet der så lækkert ud kommer der aldrig igen

5 juin 2023

Skuffende pinsefrokost

Sød betjening - da vi kom - og vi bestilte ret hurtigt, inden der kom for mange mennesker. Vi var 5 personer og det gik hurtigt med at levere til de første 2 personer. Vi ventede på at hele bordet skulle få mad - så vi kunne spise sammen! Vi rykkede for maden efter 20 min. og blev nu belært om hvordan et restaurantkøkken fungerer! Da vi venligt gjorde opmærksom på, at vi har frekventeret mange andre restauranter hvor maden serveres nogenlunde samtidig, foreslog tjeneren vi bare kunne gå derhen! Resten af bordet fik mad efter 40 min.! Øllen og Fiskefileten var god, silden smagte ikke af noget, ribbenstegen var som gummi, skinkesalaten var uspiselig med most kylling og våde dåsechampignon, ostepindene var tørre, der var 2 kiks til 3 personer. Vi gi’r en stjerne for de hyggelige omgivelser og en for dejligt vejr.

29 mai 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Alle i vores selskab på personer…

Alle i vores selskab på fem personer var enige om, at både mørbradbøf og ribbensteg/flæskesteg var utrolig tørt og kedeligt. Desuden var silden uden smag. Vi måtte iøvrigt vente tre kvarter på maden selvom der ingen gæster var.
Dorrit Larsen

16 mai 2023

Kære Dorrit

Vil du sende foto af kassebonen, så skal jeg prøve at hjælpe. mail@petersensfamiliehave.dk

Nu kan jeg ikke se, om i gjorde opmærksom på problemet på dagen, men så kunne vi måske have hjulpet allerede dér?

Du skal vide, at når du sender en et-stjernet anmeldelse afsted på trustpilot, så skræmmer du 10 store firmaer væk, og det er jeg faktisk ret ked af. Måske kunne vi ha løst det på dagen i stedet?

Kedelig platte

Kedelig platte
Vi var 6 mennesker til frokost i går - hvoraf 4 af os havde bestilt havens platte.
Man forventer noget lækkert - når prisen er 279 kr pr person.
Virkelig ringe platte og til den høje pris.
Både remouladen og hønsesalater havde skorper på - som om de havde stået ude længe. Fedtet var helt flydende. Der var rejer på platten men kun en lille bitte skål - så vi ikke ikke få en rejemad alle sammen. Osten var 4 små stykker og så tørre - så de ikke var værd at spise.
Da vi 4 var 4 der bestilte platte - fik vi en "fælles" platter.
Vi var enige om alle 4 - at vi sagtens kunne have spist mere !
Sidst men ikke mindst - fik vi igen ikke mad på samme tid. De to der havde bestilt smørrebrød - da vi andre var ved at være færdige med at spise.
Jeg må bare sige - at det var absolut sidste gang jeg var der :-(

14 mai 2023

Øv øv øv

Øv øv øv. Lunken og tyk persille sovs. Flæske stegt så kødet splintrer i munden. Kartofler lunken og vandet.
Håber hvert år at nu vil maden fungerer. Var der fredag aften og der burde havde været fuldt pakket for det var hele byen.
Betjeningen god

12 mai 2023

Kære Kimi.
Tak for din tid og kritikken er berettiget. Vi vil gerne tilbyde et plaster på såret, hvis du vil skrive til mail@petersensfamiliehave.dk
Bedste hilsner

Skuffende start på Mors Dag

Skuffende start på Mors Dag
Selv om maden holdt samme fine kvalitet som den plejer, så var det nu alligevel meget skuffende, at som de første kunder på denne mors dag, IKKE at kunne få de stykker smørrebrød som man var kommet for at få. Min forlovede elsker jeres røget kartoffelmad og jeres rejemad, vi blev mødt af personalet som sad og nød deres morgenmad/frokost, og fik besked på man netop IKKE havde nogen af de 2 stykker smørrebrød, fordi man havde haft travlt dagen før, og ikke havde røget mere i jeres eget røgeri, dette finder jeg meget underligt og i særdeleshed elendig planlægning, hvis man ikke tager hensyn til travlhed dagen før og på selve mors dag, for som sagt alle kunder vil nu dagen igennem få besked på at flere stykker smørrebrød, samt dagens ret og hvem ved andet man ikke kan få. Vores tjener fortalte også vi bare kunne have forudbestilt, men så igen, havde kokken så husket at tage x antal røgede kartofler fra i går, lavet fler, nej, det tror vi ikke på. Så denne gang bestilte vi så kun en trediedel af hvad vi plejer at bestille mht antal smørrebrød, for jeg er ikke typen der bestiller noget jeg ikke har lyst til, fordi man enten har elendig planlægning eller ikke har gidet lavet flere røgede kartofler, noget der i eget røgeri IKKE tager synderlig lang tid. Vi håber på bedre held ved næste besøg.

14 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var et selskab på 11 persononer der…

Vi var et selskab på 11 persononer der havde en skøn sidste dag i denne sæson.
Fantastisk mad lune og kolde retter, ost og kager
I masse vis. Vores tjener Dorte var på duppperne hele tiden, vi manglede intet. Hun var sød, smilende og serviceminded. Det var 3. år vi lukkede haven, og vi er
På næste år igen.
Stor ros til Havens danseorkester, vi kunne synge
Med på det hele i de 3 timer de optrådte.
Glæder os til 2023

18 septembre 2022

Kære Connie
Tak for de pæne ord og smukke stjerner, som jeg selvfølgelig giver videre til Dorte og orkestret.
Vi ses snart igen ;o) 😊

Skøn oplevelse

Jeg og seks andre bla. To fra Sydamerika, ville opleve en god frokost, og valget faldt på M.G. Petersens familiehave. Det var vel nok nogle dejlige timer, med god frokost og dessert, og levende musik. Mange gæster men “vores” tjener havde travlt,men havde den gladeste udstråling hun var skøn! Kun glade miner fra os alle syv. Vi kommer igen en anden gang :-)

4 septembre 2022

Mange tak for smukke ord og pæne stjerner Gitte 😊🙏
Vi samler på glade gæster og skønne minder.

Tak for besøget og kom snart igen 😊

Hyggelige omgivelser.

Denne gang besøgte jeg Petersens familie have med veninderne for at hygge, med god mad og live musik og tjenerne de havde travlt, men de er altid super søde, i gør det godt..En rigtig dejlig oplevelse som altid. Tak for jer..

Venlig hilsen Lotte/ Liselot Møller.

19 août 2022

Mange tak for smukke ord og pæne stjerner Liselot 😊🙏
Vi samler på glade gæster og skønne minder.

Tak for besøget og kom snart igen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en fantastisk fest

Det var en fantastisk fest.
Fantastisk mad, fantastisk betjening, fantastiske omgivelser.
Det var en god oplevelse for os alle sammen. Alt blev rost, specielt maden blev rost.
Sød og kærlig betjening, det var også en god oplevelse.

9 août 2022

Réponse de Petersensfamiliehave

Mange tak for pæne ord og smukke stjerner.
Tak for besøget

Det hyggeligste sted i København🤗

Det hyggeligste sted i København🤗
Den dejligste stemning, skøn traditionel dansk mad og fantastisk smørrebrød♥️
Som skabt til en kærestetur eller den runde fødselsdag♥️
Mette Legaard

30 juillet 2022

Tak for smukke ord og fine stjerner Mette 🤗
I er altid velkomne

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores venner fra USA var vildt begejstrede

Besøgte haven onsdag d. 20.7.22 med 4 amerikanske venner, for at vise dem noget typisk dansk. Fik dejligt smørrebrød og prøvede forskellige snaps.
Havde en god aften og blev fint beværtet af Christina, så tak for det!

25 juillet 2022

Kære Jan
Det glæder mig at høre, i havde en rigtig god oplevelse.
Tak for fine stjerner og kom snart igen ;O)

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi vil gerne dele vores oplevelse af…

Vi vil gerne dele vores oplevelse af vores besøg den 20. juli 2022 den varmeste dag i Danmark. Vi havde bestilt bord til 5 og der var reserveret et bord med sol i den ene ende af bordet. Hvem af os skulle sidde der? Da jeg spurgte om vi ikke kunne få et andet var svaret ikke særligt imødekommende og der var rigeligt med ledige borde må vi lige sige så det blev til at 2 damer sad med sol på den ene side. Betjeningen var ikke det bedste vi har oplevet hos jer vi er ikke stamkunder kommer bare 2-3 gange årligt og angående det mad vi bestilte tror jeg køkkenet har haft en dårlig dag det har været set bedre der manglede i den grad det "sidste". Vi sluttede af med kaffe som var "com-se kom-sar" vi havde trods alt glædet os til hyggeligt samvær med vores familie så derfor får i ikke mange stjerner herfra.
Venlig hilsen Christel og Arly Gøth.
Tak for svar af vores anmeldelse af jer.
Vi kan ikke sende en kopi af regningen da vores familie tog den med sig og de bor i Fredericia og er ikke i stand til at kopiere regningen og sende den men det er for os heller ikke det vigtigste.
En ting mere vores gæster kom før os og fik noget at drikke og da vi så kom og også bestilte noget at drikke og sagde til betjeningen at vi skulle have det på to regninger var svaret at det skulle vi have sagt da vores familie som var kommet først havde bestilt.
Sådan noget foregår ikke i Fredericia.

23 juillet 2022

Kære Christel og Arly
Det var da en kedelig oplevelse, men tak for dit input.

Hvis du vil ulejlige dig, med at sende et foto af regningen til mail@petersensfamiliehave.dk - Så vil jeg tage fat i det konstruktivt.

På forhånd tak og god sommer til jer 😊

------------------------------------

OK Christel ;o)

Men hvis jeg skal arbejde med det konstruktivt, vil jeg stadig gerne bare bede om; Dato, Bordnummer og TjenerNavn på mail til mail@petersensfamiliehave.dk

Lige nu brændemærker du os blot og smækker med døren, uden chance for at vi kan finde kilden og rette op på det. Du skræmmer også andre gæster, og det er jeg ked af.

Under lavmålet

Har været her én gang før, hvor maden ikke var imponerende. Men gav det en chance til.
Denne gang virkelig kritisabelt. Fiskefilet (ikke rødspætte) til kr. 109, bestod af én lille tørstegt paneret ting, og flæskesteg var to skiver ribbensteg, som nok lige var kommet ud af køleskabet (smagte af som sådan), sej svær og lidt kedelig rødkål ikke mere🥴.
Den meget meget venlige tjener sørgede for et stykke “fisk” mere.
Øllet var udemærket, så hvis du kun kommer for at drikke, er haven et hyggeligt sted. Men forvent ikke appetitlig mad.
Ved betaling oplyste tjeneren, at der desværre ikke kunne gøres noget ved regningen. Med andre ord det beskrevne er standard til prisen🤥

Vil alligevel reflektere på Petersens svar:
Petersen kan se "hvor du ellers færdes, og hvilke kedelige oplevelser du har" forhåbentlig er der også lagt mærke til overvægten af gode oplevelser - iøvrigt en standardvending, som går igen i mange andre af de negative anmeldelser hos Petersen.
Jeg har beskrevet smørrebrødet, som jeg fik fuldstændigt objektivt set fra min vinkel, at Petersen har en anden opfattelse, er selvfølgelig helt i orden, det er et frit land.
Gad vide hvad dette indebærer: "Du vil blive anmeldt til Trustpilot Legal for brug af skadelig retorik" endnu en standard vending i mange af de andre svar fra Petersen.
Formålet med Trustpilot er jo netop at anmelde virksomheder, positivt eller negativt til gavn og glæde for andre kunder og virksomheden selv. Det kan man læse om på Trustpilots hjemmeside.

Det var det, ikke mere fra mig til denne anmeldelse.

20 juillet 2022

Kære Jan.
Tak for dit input, som jeg giver videre til køkkenchefen.

Vær opmærksom på, vi kan se, hvor du ellers færdes, og hvilke kedelige oplevelser du har.

Priserne bliver dyrere og dyrere for os alle, og mængder og priser er nøje kalkuleret, så der både er råd til dug på bordet, blomster, rengøring, service og en ren tallerken.

Der står ingen steder i vores menukort, at vi serverer "Flæskesteg" - Det er netop beskrevet som Lun Ribbensteg.

Jeg ser ingen grund til, at du her på Trustpilot blot brændemærker os og skræmmer andre gæster og store firmaer væk med din skadelige retorik.

Vi driver en restaurant forbeholdt spisende gæster. Vær venlig ikke at lave den om til Bar og Bodega.

Der er mulighed for at rette på din anmeldelse og eller slette den.
(Brug venligst objektiv beskrivelse)

Du vil blive anmeldt til Trustpilot Legal for brug af skadelig retorik.

Vi ses så ikke igen, kan jeg forstå.
Men tak for besøget og god sommer til dig 😊

Fantastisk oplevelse .!!!

Fantastisk oplevelse .!!!
Valgte at holde min fødselsdag med de nærmeste i Petersens have.
Kan varmt anbefales, super skøn service
Glasset nåede aldrig at blive tømt, før en super skøn tjener var på pletten.
Maden var super lækker og der var kræset ekstra for tingene.

Anbefaler stedet til alle jeg kender, og vi kommer helt sikkert tilbage.

13 juillet 2022

Réponse de Petersensfamiliehave

Tak for fine stjerner og smukke ord Christian. Tak for besøget og Vi ses igen ;o)

Noté 4 sur 5 étoiles

God dag i M

God dag i M. G Petersens have. På trods af travlhed, gjorde tjenerne, deres bedste for at alle fik god betjening og havde en hyggelig dag.

12 juillet 2022

Kære Mia.
Tak for smukke ord og fine stjerner.
Ja - det var en af vores travleste dage, med kø langt hen ad fortovet. Så det var jo fint at i lige fik plads i sidste øjeblik, hvor en anden gæst meldte afbud. Tak for tålmodigheden og tak for besøget ;o)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus