Jätte trevlig personal byte skärmen på min iPhone i 14 min rekommenderar starkt alla åker till phonea
Super service, jätte nöjd, fixar allt från telefoner till PS5. Rekommenderas stärkt.
Jätte bra service rekommenderar Byte baksida på 1 timme
Bästa mobilreparatör i Sörmland rekommenderar
- Atelier de réparation de téléphones mobiles
- Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
- Station de charge de téléphones mobiles
- Service de débloquage et de recyclage de téléphones
- Magasin de téléphonie mobile
Phonea är en självständig verkstad med hjärtat i Katrineholm,specialiserad på snabb och professionell reparation av mobiler, surfplattor och annan konsumentelektronik. Vi kombinerar teknisk expertis med personlig service – oavsett om det gäller en sprucken skärm eller mer avancerad komponentfelsökning. Med moderna verktyg, lång erfarenhet och en noggrann arbetsprocess ser vi till att din enhet fungerar som den ska, så snabbt som möjligt.
Kungsgatan 18, 641 36, Katrineholm , Suède
- 0722699146
- info@phonea.se
- www.phonea.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Ahlen bästa telefon fixaren i stan
Jätte trevlig personal byte skärmen på…
Jätte bra service reparation för…
Jätte bra service reparation för mobilen inom 30min med bra pris rekommenderar
Bästa mobilreparatör i Sörmland…
Bästa mobilreparatör i Sörmland rekommenderar
Bra personal rekomenderar
Snart och smidigt rekomenderar
Altid bra service och ttevliga personal
bra service rekomenderar
Min minderåriga son beställde en ny…
Min minderåriga son beställde en ny mobiltelefon iPhone 17, den levererades inte trots många löften. Enligt konsumenträtt hävdes köpet och pengarna skulle betalts tillbaka. Ägaren lovade att betala, många löften, fortfarande efter en och en halv månad påstår ägaren att han ”ska betala denna veckan”. Suck 😮💨, tråkigt att min omyndiga son får vara med om detta. Rekommenderar alla andra att inte betala något i förskott!!!