3,1

Moyen

Not Worth The Stress

Picmix is okay i guess mostly if you are bored.. But all in all, really its nowhere near as good as Blingee was and will never get close to even being that good. At least on Blingee when making pictures you were able to put your uploaded stickers private so nobody could use it. Here youre forced to keep all your stickers etc public.. I Really Miss Blingee

19 septembre 2025

picmix dot com

cute website have a lot of fun making pictures and easy to use but bad translation for most languages and so many ads.... this web site gets a 3.489 out of 5 stars

26 juin 2025

Man får ikke nogen penge fra dem

Hej
Jeg startede med at komme ind på den her side, for at kunne tjene lidt penge jeg har set rigtig mange reklamer og været derinde en del timer, jeg har ikke noget imod at se reklamer, men nu er det over 2måneder siden at jeg kunne få de første penge og jeg har ikke fået nogen det er falsk

22 mars 2023

Horrible!

I wanted to try this site but got very dissapointed because they don't allow to use the site since I have an ad blocker installed on my browser. In essense what they really want is either for you to disable the ad blocker so they can spam you with useless ads, or to pay them $40 per annum to be able to use it. NO WAY! There're other free websites which don't require either of those to use their services, one of them is LunaPic - a great place to customise any photo or add any text. Don't recommend PicMix to anyone!

26 avril 2022

decent alternitave to blingee

i originally joined picmix as a joke when i first made my account but man, this site is fun even though it has some of the features that blingee has (i only used blingee back in 2019)

13 août 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit