Παραπλανει υποσχεται cashback απο υποτιθεμενη αγορα σε site αφου εχεις ενεργοποιημενο το plugin τους αυτοι παιρνουν προμηθεια απο τα μαγαζια αλλα η καταγραφη αγορα σου δεν γινεται η και εαν γινει κ... Voir plus
Minimalna wypłata = 50zł. Prawie tam byłem, ale po roku skasowali mi 20zł z mojego pierwszego cashbacku, więc teraz można tak ciułać do us*anej śmierci. Bez sensu zupełnie, strata czasu
Strasznie dużo kruczków w regulaminie i sposobie naliczania cashbacku sprawia, że zebranie 50zł cashbacku w ciągu 365dni staje się niemożliwe - nawet jeśli kupujemy ciągle w sieci. Korzystanie z serwi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jedna gwiazdka to za dużo! Gdy mają wypłacić cashback gdzie suma jest większa zaczyna się problem! W odpowiedzi dostaniesz, że coś poszło nie tak! Jak odpuścisz to przywlaszczają sobie te pieniądze.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Picodi.com is an innovative global platform offering a wide array of discount codes, promotions, and deals, designed to enhance your shopping experience. By partnering with a diverse range of brands and online stores, we provide users with an opportunity to save money while purchasing their favourite products and services. Our user-friendly website is regularly updated with the latest offers, ensuring that you always get the best deals. Whether you're shopping for fashion, electronics, travel, or more, Picodi.com is your go-to destination for fantastic savings. Join our community and start shopping smarter today!
Coordonnées de contact
Przemysłowa 12, 30-701, Krakow, Pologne
- cashback@picodi.com
- www.picodi.com
A répondu à 10 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
scummy company
scummy company, every single other cashback site will give you atleast 10-100x more than what they give
Oszustwo
Oszustwo! Nie polecam. Nigdy nie można wypłacić cashbacku. Gdy tylko uzbierasz wymaganą kwotę do wypłaty, automatycznie ją podwyższają, żebyś nigdy nie mógł wypłacić swoich zgromadzonych środków.
Truffa
Truffa, i 5 euro promessi non arrivano mai. Avevo pagato con l'idea di prendere il cashback su kinguin, avrei dovuto controllare le recensioni prima di farlo. Fregatura bella e buona, caconi sfondati
Picodi x Kinguin
Zobaczyłem na stronie kinguin ze mają współprace z picodi i maks cashback 20zl za kupno gry, na stronie picodi napisane było że minimalna kwota do możliwosci wypłaty to 20zł, cashback z kinguina naliczył sie szybko, około 2 dni i bylo to 19,93zl, aczkolwiek minimalna kwota wypłaty nagle zmieniła sie na 50zł. Usunąłem konto i nie polecam tego scamu.
Kazdy cashback powyzej 10 zl jest…
Kazdy cashback powyzej 10 zl jest odrzucany. Zegnam Picodi wracam do payback
cashback mai ricevuto l'assistenza non…
cashback mai ricevuto l'assistenza non risponde. avevo invitato anche amici ma non ho ricevuto mai i bonus per averli invitati. truffatori
O cashback anunciado não funciona
Já dei demasiadas hipóteses a este site. Na maioria das vezes o cashback não funciona automaticamente, tem de se fazer o pedido à parte. Depois inventam sempre uma desculpa para não dar o cashback devido...tenho imenso pendente há mais de ano que não me é dado.
Vergonhoso
Po korzystaniu z aplikacji ponad pół…
Po korzystaniu z aplikacji ponad pół roku, moje doświadczenie:
-praktycznie każdy zwrot musiałem podawać przez zgłoszenie,
-naliczyły się tylko takie zwroty i to jeszcze groszowe,
-po oczekiwaniu ponad 6miesięcy zwroty za kilkadziesiąt zł zostały dorzucone,
-podano powód: no sorry nie nasza wina, nic z tym nie zrobimy,
Podsumowanie stracony czas, chęci i nerwy.
Po Odrzuceniu cashbacku za prawie 100zł, skasowałem kkonto z naliczonymi pieniędzmi, bo niedało się wypłacić. Nie polecam taka sama jakość usług jak gooodie, 0/10
Falscher Casshbackbetrag
Angezeigt wurde bei Aliexpress 17% Cashback. Es gibt keine Details, für was es wie viel Cashback gibt. Erhalten habe ich 2%. Auf Nachfragen wird nicht reagiert. Unfassbar inkompetente Seite.
Z każdą droższą transakcją mój cashback nie zostaje potwierdzony, mimo że wszystko było zrobione zgodnie z zasadami – mam potwierdzenie zakupu i dowód, że cashback był aktywny. Obsługa klienta reaguje powoli lub wcale, a sytuacja się powtarza.
Nie polecam tego serwisu – wygląda na to, że działa poprawnie tylko przy małych kwotach, a większe cashbacki nie są wypłacane bez powodu.
Nie zmienię tej opinii, dopóki mój ostatni cashback nie zostanie uczciwie potwierdzony.
Mój cashback zawsze był rejestrowany…
Mój cashback zawsze był rejestrowany bez problemu. Już 200 zł odzyskałam z zakupów. Jedna gwiazdka mniej za zmianę wysokości wypłat cashback. Kiedyś wystarczyło 20 zł, teraz 50..
Kłamali we wszystkim
Ta oszustowa firma pokazała mi fałszywe raporty inwestycyjne, manipulowała moim saldem i zapewniała mnie, że moje fundusze są bezpieczne. Ale kiedy chciałem się wycofać, nagle potrzebowali „dodatkowych opłat za weryfikację”. Byłem załamany i czułem się głupio, że im zaufałem, ale nazwisko na moim zdjęciu profilowym pomogło mi się zwalczyć. Zbadali, podjęli działania, a ja odzyskałem prawie wszystkie moje pieniądze!
0/10
Za każdym razem po mimo włączenia waszej wtyczni nie dostawałem chashbacku, nawet po mimo kontaktu z obsluga i załączeniu screenów z dowodami. Opinie w mówią same za siebie
dramat.nikomu nie polecam
Assistenza automatica
L'assistenza se hai un problema fuori dai loro standard ti risponde solo a messaggi predefiniti. Veramente snervante sembra di essere ignorati e presi in giro.
Długi czas weryfikacji cashbacku
Długi czas weryfikacji cashbacku, który i tak ostatecznie został odrzucony. Potwierdzam pozostałe opinie, że w przypadku wysokich kwot cashback jest odrzucany.
Unreliable and Disappointing Cashback Service – Not Recommended!
I am extremely disappointed with the services provided by Picodi.com. My cashback payment request has not been processed even after 3 months since I submitted it. Furthermore, their cashback policy is incredibly unfair, as cashback has a validity limit of only 2 years (a restriction I have never encountered on similar platforms like TopCashback.com or eBuyClub.com).
As a user, I was not even notified via email or through the dashboard about an upcoming cashback expiration, despite their claims that they inform customers about such events via email, at least. For a company of their size, I expected far better reliability and transparency.
This experience has been deeply frustrating, and I cannot recommend their platform to anyone. Avoid it if you value your time and money!
Se potessi metterei 0 Stelle
Se potessi metterei 0 Stelle
Dopo aver fatto tutto come secondo le regole stabilite il cashback è stato rifiutato senza alcun motivo!
Ho deciso così di eliminare il mio account
Absolute thieves
Absolute thieves, as they have not paid my cash back in over 9 months, and keep send me the same useless responses when I email to query!
En savoir plus sur les différents types d'avis.