Noté 1 sur 5 étoiles

Παραπλανει υποσχεται cashback απο υποτιθεμενη αγορα σε site αφου εχεις ενεργοποιημενο το plugin τους αυτοι παιρνουν προμηθεια απο τα μαγαζια αλλα η καταγραφη αγορα σου δεν γινεται η και εαν γινει κ... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Minimalna wypłata = 50zł. Prawie tam byłem, ale po roku skasowali mi 20zł z mojego pierwszego cashbacku, więc teraz można tak ciułać do us*anej śmierci. Bez sensu zupełnie, strata czasu

Noté 1 sur 5 étoiles

Strasznie dużo kruczków w regulaminie i sposobie naliczania cashbacku sprawia, że zebranie 50zł cashbacku w ciągu 365dni staje się niemożliwe - nawet jeśli kupujemy ciągle w sieci. Korzystanie z serwi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Jedna gwiazdka to za dużo! Gdy mają wypłacić cashback gdzie suma jest większa zaczyna się problem! W odpowiedzi dostaniesz, że coś poszło nie tak! Jak odpuścisz to przywlaszczają sobie te pieniądze.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de remise en espèces

Écrit par l'entreprise

Picodi.com is an innovative global platform offering a wide array of discount codes, promotions, and deals, designed to enhance your shopping experience. By partnering with a diverse range of brands and online stores, we provide users with an opportunity to save money while purchasing their favourite products and services. Our user-friendly website is regularly updated with the latest offers, ensuring that you always get the best deals. Whether you're shopping for fashion, electronics, travel, or more, Picodi.com is your go-to destination for fantastic savings. Join our community and start shopping smarter today!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 10 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Szkoda

Szkoda, że nie można dac pol gwiazdki,
po raz kolejny cashback nie zarejestrowany , napisałam ale zero reakcji a cashbacku nadal brak.

20 décembre 2024

Potwierdzam inne opinie

Potwierdzam inne opinie, duży cashback ze Sferis odrzucony a jak zacząłem drążyć to się okazało, że Sferis żadnego do potwierdzenia nie dostał. Reklamacja olana, odpowiedzi na wielokrotne maile w stylu copy-paste.
Dramat

29 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Piąty raz staram się wypłacić…

Piąty raz staram się wypłacić pieniądze. Za każdym razem potwierdzam link do wypłaty, który wysyłają mi na maila, po jakimś czasie przychodzi info, że link nie został potwierdzony na czas. Reklamacja zgłaszana trzy razy, na reklamację brak konkretnej odpowiedzi. Nie polecam, oszuści.

18 novembre 2024

Złodzieje i naciągacze

Klasycznie, wtyczka pokazuję, że cashback wynosi 10% wiec od zakupów za 380 powienem dostac 38. Jednak apliakcja policzyla kazdy produkt pojedyńczo i zaczeła mi dawac cashback w wysokości 1-2% od smiesznych sum typu 7,5zł 12,47 itp

22 novembre 2024

Zwykli złodzieje

Zwykli złodzieje. Cashbacki zlecane wcześniej na groszowe kwoty przechodziły bez problemów. Dopiero jak uzbierałam 150 zł to magicznie moje konto zostało zablokowane a cashback usunięty, ponieważ wcześniej miałam inne konto. A no miałam, bo też je złodzieje zablokowaliście bez powodu!!!!! I po roku powołujecie się na zamkniętą sprawę. Złodzieje złodzieje złodzieje !!

19 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dziadostwo zrobiłem 5 zakupów na…

Dziadostwo zrobiłem 5 zakupów na allegro i żadnego cashacka nie dostałem każą robić reklamacje zgłoszenia. Założyłem konto na innej platformie większy casback i wszystko działa.

18 novembre 2024

Masakra!!

Masakra!!! Cashback aktywny, a się nie nalicza (ostatnim razem w Sinsay). Tylko letyshops, nie ma co tracić czasu i nerwów na picodi. Żenada.

17 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Už dva a pol mesiaca mi nevedia…

Už dva a pol mesiaca mi nevedia pripísať cashback z LUISAVIAROMA.com
Neustále odpisujú rovnakú odpoved ako kontaktujú partnera a nevedia kedy cashback potvrdí. Mne ide iba o princíp, nakoľko iba zavádzajú ľudí…

15 novembre 2024

Pay Higher Prices Using Cashback

Picodi promises £17.50 cashback to purchase Hue Sync Box 4K from EE. Cost:£230, so less cashback: £213.50 Now, Google Hue Sync Box and you will be taken here to EE directly: Cost: £199.99 PROOF THAT CASHBACK SITES MAY LINK TO INFLATED PRICES!!

4 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety w większości przypadków kwoty…

Niestety w większości przypadków kwoty nie są naliczane. Z Allegro za każdym razem jest problem. Ostatnio z Dougl robiłam zakupy i dwukrotnie nie naliczone Po zgłoszenie nadal nie chcę naliczyć mimo przesłanie potwierdzenia zakupu

1 octobre 2024

Złodzieje i oszuści

Złodzieje i oszuści. Przestali aktualizować historię zakupów. Od kwietnia nie otrzymuję zwrotów. Mój błąd, że nie zaglądałem w historię zakupów.

27 septembre 2024

Szkoda tracić czas

Ja nie mogę po prostu jestem tak zdenerwowana, oszuści jakich mało od dawna zbierałam pieniądze z tych zakupów i jak dochodziło do wypłaty to ciągle same problemy a teraz usuneli mi konto i dostałam maila że nie dostane żadnych pieniędzy (oczywiście pozdrawiają serdecznie ;--;) po prostu to nie jest fair

10 septembre 2024

Oszuści

Oszuści, kuszą do zakładania kont do inwestycji w kryptowaluty cashbackiem 200 zł. Oczekiwanie na cashback ponad rok którego finalnie nie otrzymałem bez dokładnego wyjaśnienia przyczyny . Drugi raz mnie wyrolowali bo wcześniej uzbierałem 200 zł i przy wypłacie podałem konto żony zamiast swoje i również zamiast chociaż zablokować i zweryfikować to usunęli cały cashback. Nie warto, polecam alerabat jest nieomylny i zawsze jest wszystko w porządku.

17 novembre 2023

Cashback zaakceptowany na kwotę 100pln

Cashback zaakceptowany na kwotę 100pln. Wypłata wisi ponieważ firma analizuje..... Co analizuje się pytam?! Sprawa zostanie zgłoszona na do UOKiK jeżeli moja wypłata nie wróci na właściwy tor. Zostałeś oszukany tak jak ja napisz proszę do mnie. Im nas będzie więcej tym lepiej.

30 juillet 2024

Kpina i żart

Kpina i żart. Pracownicy obsługi klienta podpierają się jedynie standardowymi odpowiedziami na zasadzie kopiuj wklej. Każdy cashback za zakupy za większe kwoty nie jest uwzględniany. Bez sensu, nie widzę informacji nawet jak zamknąć konto. Nie życzę sobie, żeby dalej przetwarzali moje dane osobowe.

12 juillet 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus