Ejendomsmæglerfirmaet place2live Avis

1 324
TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en helt fantastisk oplevelse at samarbejde med Sophia og co. i Place2live/ Hillerød. Det har været roligt og trygt at have dem som mægler. Det kan klart anbefales.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har købt ejendom igennem Marianne place 2 live Helsinge …. Og hun er intet mindre end den mest rummelige , dygtige , forstående ejendomsmægler Hun formåede at være både os køber og sælgers man... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Hele processen har været over alt forventning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse hele vejen igennem🙌🏼 Der blev altid svaret hurtigt på spørgsmål, og man skulle aldrig være nervøs for, hvilken mægler der kom til fremvisningen. Alle tre mæglere var meget kompetente... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agents immobiliers
  2. Agence immobilière

Informations provenant de diverses sources externes

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(1 324)

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Et godt salgsforløb

Venlig og kompetent rådgivning fra Marianne undervejs samt lidt praktisk hjælp i forbindelse med fremvisninger. Gnidningsfrit forløb med dokumenter.

Mulighed for at vælge at rette op på forhold, inden tilstandsrapport blev endelig, virker som en stor fordel, selvom vi ikke brugte den.

16 avril 2024

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Hej Birgit, Tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Mh Team place2live Gribskov

Vi er meget glade for at vi valgte place2live

Vi er meget glade for at vi valgte place2Live . vi blev hele tiden informeret om planer, angående salg og fremvisninger samt altid opfølgninger . place2Live fremstår altid glade , hjælpsomme og imødekommende både overfor køber og sælger . vi kan kun give place2Live vores bedste anbefalinger.

15 avril 2024

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Hej Vivi, Tak for din positive anmeldelse og flotte ord. Dem sætter vi stor pris på. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Jer og vi er lykkelige for at vi sammen fik skabt et godt resultat. Mange hilsner Henrik - Team place2live Gribskov

Forventningerne til fulde indfriet

Forventningerne til fulde indfriet

Super arbejde af holdet med salget af vores bolig i Hillerød , anført af Jakob Nissen - god markedsføring, godt salg og til en pris "indenfor skiven". Alle vores forventninger til at stærkt samarbejde er blevet indfriet - de varmeste anbefalinger fra os.

13 avril 2024

Kære Susanne & Jens

Tusinde tak for den tillid i viste ved at lade os sælge jeres smukke hus. De betyder meget for os at i har været godt tilfreds med forløbet.

Br Jakob Nissen

Noté 5 sur 5 étoiles

Effektiv håndtering af salget og altid…

Effektiv håndtering af salget og altid med en venlig og imødekommende indstilling samt ikke mindst stor fokus på løbende opfølgning i forhold til os som sælger.

5 avril 2024

Kære Carsten

Tusinde tak for din flotte anmeldes af forløbet. Vi sætter stor pris på at du har været godt tilfreds med processen.

De bedste hilsner fra os. Held og lykke fremover.

Br. Jakob Nissen

Super ejendomsmæglerfirma

Meget flot salgsproces hvor vi under hele forløbet har oplevet en perfekt hjælp . John Krabbe er en meget kompetent og venlig ejendomsmægler . Desuden let at kontakte

26 mars 2024

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Kære Henrik, 1000 tak for de venlige ord og for et fantastisk samarbejde omkring salget. Rigtig god påske til jer begge. Mh John, Henrik og team Hillerød

Noté 5 sur 5 étoiles

God kommunikation og kyndig rådgivning

Vi har haft en meget god oplevelse med place2live Hillerød. Vores mægler John Nymann Krabbe har været fantastisk til at kommunikere og følge op under hele salgsprocessen. Derudover har vi været særdeles glade for den kyndige rådgivning vi har modtaget i forbindelse med salget af vores hus.

21 mars 2024

Kære Manar.

På vegne af John Nymann Krabbe skal lyde en stor tak for den flotte anmeldelse. Vi ønsker Jer held og lykke med Jeres næste bolig.

Så en stor tak fra Place2Live Hillerød og ønske om en god påske til Jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mit hus blev solgt på 2 fremvisninger…

Mit hus blev solgt på 2 fremvisninger og været til salg nogen mdr.
Der var tæt samarbejde mellem mig som sælger og Ejendomsmægler Kristian som er ansat i Place2live.
Der var meget at holde styr på ..det hele gik slag i slag og huset venter nu på at nye ejer overtag deres nye hus og jeg skal videre og finde min nye bolig.
Kh Zofiia Migya

11 mars 2024

Kærte Zofiia

Tusinde tak for din søde ord og dejligt at vi kom i mål ;-)

Held og lykke fremover

Pålidelig og professionel

Pålidelig og professionel. God dialog hele vejen igennem salget. Place2Live i Hillerød kan varmt anbefales.

6 mars 2024

Kære Ida & Alexander.
Tusinde tak for jeres fine anmeldelse. Jeg er meget glad for i har været tilfredse med forløbet;-)
De bedst hilsner fra alle i Team Hillerød.
BR. Jakob Nissen

Noté 5 sur 5 étoiles

Imponerende indsats ved salg af dødsbo

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed til Place2Live Hillerød for deres imponerende service ved salget af vores familiemedlems dødsbo.

Trods de udfordrende omstændigheder formåede ejendomsmæglerne at gøre en tilsyneladende umulig opgave mulig. Deres professionelle og nærværende tilgang gjorde hele processen langt mere håndterbar for vores familie.

Det imponerer mig, hvordan de formåede at præsentere husets potentialer på en måde, der tiltrak flere potentielle købere. Deres dedikation og ekspertise gjorde virkelig en forskel, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Jeg vil varmt anbefale Place2Live Hillerød til enhver, der søger en engageret og professionel ejendomsmægler. Endnu engang tak for jeres imponerende indsats.

26 février 2024

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Kære Mariella. 1000 tak for de flotte rosende ord af vores team/forretning her i Hillerød. Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse og er rigtig glade for du nu kan få afsluttet boet.

al held og lykke fremover.

De bedste hilsner fra Hillerød-Teamet Place2Live :-)

Super hurtigt salg!

Jakob solgte vores bolig på ganske få dage. Super professionelt arbejde og vi vil til en hver tid anbefale ham videre til andre i området.
Nede på jorden og ikke din typiske ejendomsmægler. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 février 2024

Kære Frederik.

Kæmpe tak for Jeres flotte anmeldelse. Vi ønsker Jer al held og lykke fremover med Jeres nye projekt.

kh. Jakob Nissen og Teamet i Hillerød, Place2Live.

Noté 1 sur 5 étoiles

Løgnere og bedragere. Usle mennesker 🤢

Ville helst give 0 stjerner
Vi har købt hus via Place2live og de løj og snød os hele vejen igennem.
Vi har købt en hus der er fuldstændig smadret af vandskader og skimmelsvamp og hverken sælger eller mægler vil tage ansvar for det.
Vi føler os fuldstændig taget i røgen og har grædt i flere måneder nu, over det kæmpe tab vi lider under. Vi er rasende og forfærdede over at sådan en virksomhed kan slippe af sted med den slags.
Jeg er rystet

2 janvier 2024

Kære Signe,

Tak for din anmeldelse af din købsoplevelse, som vi virkelig beklager meget, har været så ærgerlige en oplevelse for jer.

Når vi læser din anmeldelse og ordvalget heri lyder det som om, at tingene er blevet meget værre end de gange, vi har talt om sagen telefonisk. Og meget værre end, da I (før købet) selv fik gennemgået huset af jeres egen sagkyndige.

Som mægler har vi desværre ikke et komplet kendskab til alt i hver eneste hus vi sælger. Derfor må vi støtte os til de professionelle, som ser på huset.

Vi formoder, at I har vendt de voldsomt beskrevne skader med enten jeres husforsikring eller ejerskifteforsikring. Det er jo den vej man skal gå, hvis der er skader på huset, som ikke fremgår af den tilstandsrapport, der er blevet lavet.

Vi håber, at I får fundet en brugbar løsning på skaderne, så glæden ved huset kan komme tilbage igen.

Mange hilsner

Henrik

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplevede en god service og kan varmt…

Oplevede en god service og kan varmt anbefale place2live

20 février 2024

Hej Kenneth.

Herfra stor tak for den flotte anmeldelse. De 5 stjerner sætter vi stor pris på :-). I ønskes held og lykke med næste bolig.

De bedste hilsner her fra Teamet i Hillerød, Place2Live

Noté 5 sur 5 étoiles

Haft et fint og konstruktivt samarbejde…

Haft et fint og konstruktivt samarbejde med Place2live,
glad for tilbagemeldinger når der har været fremvisninger.

1 février 2024

Kære Lene.

Tusinde tak for den pæne anmeldelse af forløbet med salget af din bolig og vi har været glade for vi kom i mål med en god handel. Du ønskes stort tillykke fra hele teamet her i Hillerød afd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Henrik fra Place2live Helsinge solgte…

Henrik fra Place2live Helsinge solgte vores hus januar 2024.
Det var en hård kamp med købers advokat, da denne ikke vendte tilbage med svar på forbeholdet. Henrik var god til at holde køber til ilden og var god til løbende at holde os orienteret både ved fremvisninger og den løbende proces. Jeg vil til hver en tid anbefale Place2live Helsinge

29 janvier 2024

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Hej Christian og tak for de super fine ord. Dem sætter vi stor pris på. Også tak for et super godt samarbejde og dialog med både jer og køber. Det har været en fornøjelse og lære jer at kende og få lov at hjælpe jer godt videre. Mh Henrik

Meget professionelt udført arbejde

Meget professionelt udført arbejde. Altid god kommunikation og en mægler der er til at få fat i. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Vil helt klart anbefale place2live til andre.

26 janvier 2024

Kære Søren.

Stor tak skal lyder herfra Place2Live for Jeres flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-). I ønskes held og lykke med Jeres næste bolig.

De bedste hilsner fra teamet i Hillerød

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en helt igennem god og…

Det har været en helt igennem god og tryg oplevelse at lade Kristian fra Place2live i Hillerød, varetage salget af mit hus. Jeg har oplevet respekt, ordentlighed og pålidelighed fra start til slut og kan kun anbefale at vælge dem ved hussalg

20 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Place2live har levet fuldstændig op til…

Place2live har levet fuldstændig op til vores forventninger. Vi har haft et godt samarbejde med de meget dygtige og kompetente ejendomsmæglere.

1 décembre 2023

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Tusinde tak Lene for dine søde ord. Vi er glade for at kunne hjælpe jer godt videre og takker for et fantastisk samarbejde. Mange hilsner Henrik og place2live Gribskov

Noté 5 sur 5 étoiles

Jakob sørgede for et hurtigt salg

Jakob sørgede for et hurtigt salg, som var vigtigt for os. Hele vejen igennem har der været rigtig god kommunikation og gennemsigtighed. Kan helt sikkert anbefale place2live 👍😊

21 novembre 2023

Kære Maria & Morten

Tusinde tak for tilliden i forbindelse med salget af Ved Skansebakken 3 og ikke mindst den flotte anmeldelse. Det betyder alt, at i har været godt tilfreds med forløbet og dejligt vi kom så hurtigt i mål;-)
De bedste hilsner herfra
Mvh Jakob Nissen Place2live

Noté 5 sur 5 étoiles

Et engargeret og dygtigt ejendomsmæglerfirma

Et engageret, venligt og kompetent personale. At huset blev solgt til en god pris trækker jo heller ikke ned. Særdeles tilfredse med dette ejendomsmæglerfirma.

7 octobre 2023

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Tak for de flotte ord Birthe. Vi er glade for at få lov at hjælpe. Mange hilsner place2live

Place2live Hillerød ta´r kampen op

Place2live Hillerød har kæmpet en brav kamp for at få handlen af vores drømmebolig i hus. Således lykkedes de både med salg af vores bolig OG køb af vores nye hjem i samme ombæring. Vi er glade!!

9 novembre 2023

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Tusinde tak for jeres flotte anmeldelse og det betyder ALT for os at i har følt jer godt behandlet.
Held og lykke med den nye bolig;-)

Mvh Jakob Nissen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus