Det har været en helt fantastisk oplevelse at samarbejde med Sophia og co. i Place2live/ Hillerød. Det har været roligt og trygt at have dem som mægler. Det kan klart anbefales.
Lisez les avis des autres
Vi har købt ejendom igennem Marianne place 2 live Helsinge …. Og hun er intet mindre end den mest rummelige , dygtige , forstående ejendomsmægler Hun formåede at være både os køber og sælgers man... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Hele processen har været over alt forventning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge v... Voir plus
L'entreprise a répondu
God oplevelse hele vejen igennem🙌🏼 Der blev altid svaret hurtigt på spørgsmål, og man skulle aldrig være nervøs for, hvilken mægler der kom til fremvisningen. Alle tre mæglere var meget kompetente... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Coordonnées de contact
Københavnsvej 2-4, 3400, Hillerød, Danemark
- 4820 3020
- trustpilot@place2live.dk
- www.place2live.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
God til rådgivning og pragmatisk så der…
God til rådgivning og pragmatisk så der opnås handel.
Hos Place2Live Helsinge sidder de ikke…
Hos Place2Live Helsinge sidder de ikke på hænderne. Vi oplevede hurtig og effektiv sagsbehandling i alle salgets faser. Det har været en god oplevelse at arbejde sammen med Henrik og Marianne, og vi har følt os i trygge og kompetente hænder.

Place2live har været en meget professionel mægler
Place2live har været en meget professionel mægler, reagerede hurtigt og fik et salg igennem inden for 3 uger. hele tiden blev vi orienteret om hvordan det gik.

Tillidsfuldt samarbejde
Place2live med Henrik Høegh i spidsen gjorde alt, hvad de kunne for at sælge vores bolig i et umuligt marked. Og de lykkedes. De er kreative, lyttende og umådelig ihærdige. Vi følte, at de havde hjertet med i arbejdet og var samtidig topprofessionelle.

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Vi har et godt samarbejde med dem, og vi var meget tilfreds med deres arbejde.
Forsæt med give en godt service

Anbefale place2live på det varmeste
Jeg er blevet "holdt i hånden" hele vejen. Det er tydeligt at Thomas Vernersen er meget dygtig og professionel i både sin måde at håndteret salg, fremvisning, kommunikation, håndtening af dokumenter, og ikke mindst i sin skriftlige håndterning af kontrakter, mail og sms.
Jeg kan kun anbefale place2live på det varmeste.

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Vi kan klart anbefale Place2Live i…
Vi kan klart anbefale Place2Live i Hillerød, de har været helt enestående og vi har følt os trykke hele vejen igennem,

I de bedste hænder!
Jakob Nissen er en fabelagtig dygtig ejendomsmægler. Altid nem at kommunikere med, gode ideer, initiativrig og supersocial med den der fine fornemmelse for mennesker, som kun få har. Vi oplevede et samarbejde, hvor ideer kunne vendes, hvor vi fik klar besked, hvor vi altid var orienteret om indsatser og hvor vi iterativt udviklede salget af vores kære hjem. Skulle vi sælge imorgen igen ville vi ringe til Jakob. Ingen tvivl om det!

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Har følt mig tryg under hele processen
Har følt mig tryg under hele processen, også selvom markedet har været svært at være husejer i.

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Place2live i Hillerød var et perfekt…
Place2live i Hillerød var et perfekt valg
Vi valgte at sælge vores hus gennem Place2live Hillerød, med Kristian Monrad Aagaard som tilknyttet mægler. Vi fik et utroligt positivt indtryk fra første møde og følte os i rigtig gode og kompetente hænder, gennem hele forløbet. Vi mener vores valg af mægler var af afgørende betydning for, at vi fik et hurtigt og meget tilfredsstillende salg. Place2live får vores varmeste anbefaling.

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Venlig og kompetent rådgivning og salg…
Venlig og kompetent rådgivning og salg af vores hus trods svære odds. Vi er helt tilfredse med Place2Live og særligt Kristian Aagaard!

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Vi syntes Place2Live lever op til deres…
Vi syntes Place2Live lever op til deres ry, specielt Jacob var meget aktiv omkring alle rapporter, så vores hus stod lige i skabet, og blev solgt, dog til nedsat pris, men det var jo ikke deres skyld, men der i mod verdenssituationen.

Ovenud tilfredse.
Ovenud tilfredse.
Selv i et ustabilt marked formåede de at skabe et fint resultat.
Bedre end de fleste.

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Vi har fået en rigtig god og…
Vi har fået en rigtig god og professionel behandling af ejendomsmægler Henrik Høegh. Der har været god dialog hele vejen igennem handlen.
Mvh Søren

Karakteren 12 i professionalisme og ordentlighed
Huset solgt på 2,5 måned i et udfordret marked, præget af rentestigninger og prisfald.
Fotografen på sagen (eksternt bureau), var vi ikke imponeret af.
Det var vi til gengæld af hele teamet hos Place2Live Helsinge.
Høj grad af professionalisme, empati og ordentlighed overfor både os som sælgere, men også overfor køber, set fra vores side af bordet.
Vi bøjer os i støvet for jeres faglige sparring og menneskelige indsigt. Vi er bevidste om, at vi ikke har været de letteste sælgere i butikken, og det har I taget i stiv arm.
TAK for indsatsen Team Helsinge!

Réponse de Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Place2Live har solgt 3 huse for os.
På trods af stigende rente fik Place2Live alligevel solgt vores hus.
De var ærlige omkring realistisk prissætning og vi blev løbende opdateret om salgsplaner.
De har deres egen funktionelle app, der dog sender mange notifikationer. SMS er rigeligt😂

Grundige og professionelle
Grundige, punktlige, jeg kan ikke sætte fingeren på noget.app en også også et godt redskab, både til hurtig kommunikation og overblik over aktivitet på salget.
L’expérience Trustpilot