Lisez les avis des autres
N.a.v. goede recensies de gok gewaagd, ik kan de goede recensies volledig beamen Website is zeer duidelijk over waarom ze goedkoper zijn, de andere inkoop etc Aangekochte tv heeft inderdaad juist... Voir plus
Als iemand (kennissen of familie) een nieuwe tv willen kopen beveel ik altijd Plasmavisie aan. Ik koop er zelf al jaren mijn nieuwe tv. Goede vakkennis en service ook zeer klant vriendelijk. Ook nu we... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Plasmavisie is al sinds 2004 een onafhankelijke televisie webshop in Nederland, met maar één doel: jou als klant televisies en randapparatuur van de beste merken voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Topmerken voor stuntprijzen, dat is waar wij voor gaan! Bovendien gaan wij voor snelle levering. Op voorraad en voor 21:00 besteld? Dan word je bestelling direct verzonden en binnen 24-48 uur geleverd.
Coordonnées de contact
Anthonie Fokkerstraat 67, 3772MP, Barneveld, Pays-Bas
- 0342421000
- info@plasmavisie.nl
- www.plasmavisie.nl
A répondu à 70 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Laagste prijs voor een prachtige TV
Laagste prijs voor een prachtige TV, supersnel geleverd en telefonische hulp gehad bij het installeren: gewoonweg TOP !
Na veel wikken en wegen
Na veel wikken en wegen, toch de tv bij Plasmavisie besteld (niet iedere review was positief), levering was snel en goed, ( wel een ingehuurde bezorger) totdat bij opening van de doos er een hele oude, beschadigde en klein tv in bleek te zitten. Grote schrik natuurlijk. Het was zaterdagavond voor pasen. Toch een mail geschreven met bevindingen. Zondag 1 ste paasdag om 11 uur een reactie van Plasmavisie. Ook zij waren geschrokken, maar vertelde mij dat ik niet ongerust hoefde te zijn, kwam allemaal goed. En die belofte hield Plasmavisie dus ook, zodra de bestelde tv binnen was, werd deze alsnog met eigen mensen keurig bezorgd. Wat de bezorgdienst ermee te maken had, laat zich raden, maar chapeau voor Plasmavisie.
Goede prijs en snelle levering
De TV die is ik gekocht heb bij Plasmavisie was gunstig geprijsd en werd snel geleverd.
De installatie heb ik zelf kunnen doen op grond van de duidelijke handleiding.
Geweldige LG Soundbar met subwoofer…
Geweldige LG Soundbar met subwoofer gekocht en het werd super snel geleverd! We zijn er super blij mee; alsof we een thuisbioscoop hebben!
Goede aankoop en snelle levering
Goede aankoop en snelle levering. De installatie monteur is erg kundig en werkt lekker snel. Alles werd aangesloten zo ook de soundbar. Al met al een top aankoop bij een vertrouwd bedrijf. Aanrader
Toch niet op voorraad
Op een woensdag vóór 22:00 uur (omstreeks 20:30 uur) een tv besteld. Op de site staat vermeld, "op voorraad en voor 22:00 besteld, direct gereedgemaakt en verzonden". Helaas. Na een paar dagen bellen en mailen met vaag contact en een hoop spelfouten in de mails, dan toch eindelijk een tijdspad via de mail gekregen voor levering. Dit was (ik citeer) 100% zeker!! Drie uur voor einde tijdspad kreeg ik een belletje dat de tv tóch niet op voorraad was. Verder kunnen ze weinig doen. Bedankt voor het vertrouwen. Nooit meer.
Snel bezorgd en fantastische service…
Snel bezorgd en fantastische service met ophangen vam beugel en tv
Zeer goede service
Zeer goede service, prijsverhouding prima, Service aan huis ook uitstekend!!
Beste service ever👌
Dit was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf en zeker niet mijn laatste goeie prijsklasse en zeer goede service alles netjes aangesloten en opgehangen aan de muur door installeur Fred. Dit is echt een aanrader toppers.
Perfecter wedsite
Perfecter wedsite, concurrende prijs en super goede service, aanrader Plasma Visie
700 euro ingehouden voor “gebruikssporen” na 10 minuten testen – nooit meer
We hebben bij Plasmavisie een tv besteld die we binnen de bedenktijd wilden retourneren omdat het formaat tegenviel en de helderheid in het echt minder sterk was dan verwacht. Dat is precies waar de zichttermijn en het herroepingsrecht voor bedoeld zijn: thuis beoordelen of een tv bevalt.
De tv is letterlijk maar ongeveer 10–15 minuten aangeweest om het beeld te kunnen beoordelen. Daarna hebben we hem niet meer gebruikt, omdat wij een buitenlands tv-pakket op onze oude tv hebben en daar niet op konden inloggen op dit nieuwe toestel. Het verhaal dat de tv “te lang” in gebruik zou zijn geweest, slaat voor ons nergens op.
De zogenaamde “gebruikssporen” zijn niets meer dan vingerafdrukken, omdat wij juist zo netjes wilden zijn om de tv zelf weer terug in te pakken. De monteur die de tv is komen ophalen, heeft het toestel niet eens gecontroleerd bij het meenemen. Pas achteraf komt Plasmavisie met het verhaal dat er allerlei gebruikssporen zouden zijn en dat ze daarom een groot deel van het bedrag mogen inhouden, terwijl in hun eigen voorwaarden staat dat je een product thuis mag testen zoals in een winkel, met maximaal 2 uur gebruik.
Daarbovenop lijkt Plasmavisie vooral geïrriteerd dat wij eerst aangaven een groter model bij hen te willen nemen, en uiteindelijk besloten dat toch niet te doen. Alsof “straf” daarvoor houden ze nu ongeveer 700 euro in. Dat vinden wij absurd en totaal niet in verhouding tot een tv die hooguit een paar minuten heeft aangestaan en verder netjes is geretourneerd.
Wij zullen hier in ieder geval nooit meer bestellen, en raden anderen aan heel goed na te denken voordat je bij Plasmavisie een aankoop doet. Op papier klinkt het retourbeleid redelijk, maar in de praktijk wordt er een manier gezocht om zoveel mogelijk geld in te houden zodra je echt gebruik wilt maken van je recht om binnen de termijn te retourneren.

Fantastische service
Fantastische service, De nieuwe tv snel en vakkundig ingesteld en opgehangen
Prima winkel met goede aanbiedingen
Goede communicatie via de e-mail. Heldere instructies hoe het gekochte product geleverd gaat worden!
SAMSUNG HW-Q990F wordt niet geleverd!
Op 12 januari 2026 de soundbar SAMSUNG HW-Q990F besteld, maar tot op heden is die niet geleverd. De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Ook niet op de aangegeven tijdstippen waarop ze bereikbaar zouden moeten zijn.
Via de e-mail heb ik een enkele e-mail ontvangen, waarin op 15 januari 2026 is aangegeven dat de soundbar de volgende week beschikbaar zou zijn. Tot op heden heb ik echter nog geen soundbar gezien.
Vorige week heb ik ze in gebreke gesteld. Inmiddels is die termijn verlopen en heb ik de soundbar nog steeds niet. Ik heb inmiddels de koopovereenkomst ontbonden.
Koop hier niet je soundbar SAMSUNG HW-Q990F, die ligt niet op voorraad en wordt dus ook niet geleverd!

Super snelle service
Super snelle service. Vragen per mail binnen paar minuten beantwoord. Wel tijdens werktijden.
Snelle en goede levering. Fijn dat ze de kapotte tv ook meenamen. Het track and trace van de bus die komt bezorgen ook erg fijn. Je weet of je nog effe snel weg kan (pottie doen). Verder de tv die besteld is, was erg scherp geprijsd, dus niet mee kunnen doen met een cashback van een merk boeit dan ook niet. Gewoon zoals het heurt…geen fake prijzen zoals bij vele winkels wel, teveel betalen met cashback, gewoon meteen een scherpe prijs aanbieden. Deze winkel-
Webshop is 100% aan te raden.
Uitstekende prijs-kwaliteit met geweldige service.
Goede communicatie over het bestelproces, uitstekende prijs en geweldige ophangservice. Overleggen goed hoe je het wil hebben. Heb 2 OLED’s besteld en laten ophangen. Ziet er allemaal perfect uit!
Ik ben erg tevreden over Plasmavisie
Ik ben erg tevreden over Plasmavisie. Na ontvangst bleek de modelcode anders dan ik verwachtte, maar ik werd snel en vriendelijk geholpen. Ze namen de tijd om het uit te leggen, dachten mee in de oplossing en hebben uiteindelijk netjes €50 gecrediteerd (refund werd direct in gang gezet). Prettige communicatie en betrouwbare service — bedankt!
Product zoek geraakt en klantenservice niet te bereiken
Ik heb een dure soundbar besteld op 31 december welke 2 januari geleverd zou worden. Op 2 januari krijg ik keurig een tijdsindicatie die 2 keer wordt gewijzigd, wat natuurlijk kan. Echter na de 2e wijziging zie ik bij checken staan dat de levering is mislukt en dat het product vermist is. Telefonisch is Plasmavisie niet te bereiken. Er is geen mogelijkheid om te wachten op een medewerker en uiteindelijk schrijf ik een mail waar ik vlot antwoord op krijg dat er iets mis is gegaan en dat de levering de volgende dag plaats zal vinden. Ik zou op de hoogte gesteld worden van de tijdsindicatie. Helaas nog steeds geen tijdsindicatie ontvangen en product staat nog altijd op vermist. Om Stipt 10:00 gebeld naar de klantenservice maar wederom krijg ik een antwoordapparaat en is het onmogelijk een medewerker te spreken . Zeer vervelend dat het bedrijf niet persoonlijk te bereiken is en ik ben nog altijd niet op de hoogte van waar mijn product is gebleven. Ik zal hier niet meer bestellen.
Don’t but there
Don’t but there, they told me their TVs are made for the Benelux market - and specifically the one I was interested in (Samsung the frame) - but I when I registered the product I found out it was an Eastern European model. Nothing wrong about the Tv but not specifically made for the NL

Betrouwbaar en snel
Uitstekend snelle levering. Installatieservice was helemaal top. Absoluut een aanrader qua prijs en kwaliteit.
En savoir plus sur les différents types d'avis.