Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een superdeal Mijn SAMSUNG HW-QS90H soundbar die overal 899 euro kost was bij tvspecialisten 749 euro Ik kreeg overal een promotiecode van 100 euro Dus overal uiteindelijk 799 euro Bij... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Soundbar online besteld welke ook binnen 1 dag geleverd is. Ding kreeg problemen na 2 dagen dus op zondag middag een reperatie aanvraag gedaan. Binnen 2 uur kreeg ik een franco verzendlabel ges... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,5

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Een tv bij hun aangeschaft 3 maanden…

Een tv bij hun aangeschaft 3 maanden geleden. Tv hangt er ook sinds die tijd, waarbij deze na 3 maanden zwarte strepen begon te vertonen op het beeldscherm. Kort daarna stopte de hele tv ermee. Erachter gekomen dat er onderin de tv een scheurtje zit, waardoor er word gezegd dat dit door extern gebruik is. Tv specialisten geeft aan dat dit niet onder de garantie valt. Ik zou niemand adviseren hier te bestellen, aangezien er niet met je word meegedacht en je zelf voor de reparatiekosten moet opdraaien. Daarnaast word er ook maar meteen vanuit gegaan dat dit extern is.

19 août 2026

Ik had een superdeal

Ik had een superdeal
Ik kreeg overal een promotiecode van 100 euro
Dus overal uiteindelijk 799 euro
Bij tvspecialisten uiteindelijk 649 euro
Behalve op die ene zaterdag was hij nog goedkoper
Was de prijs 649 euro met promotiecode 549 euro
Scheelt gewoon 250 euro dus heel blij met deze aankoop met het grote verschil aan prijs
Hij werd geleverd met een code voor de postbode
Zodat hij nooit bij het verkeerde adres afgeleverd kon worden

18 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een tv uit Nederland besteld…

Ik heb een tv uit Nederland besteld voor €350 minder dan in onze winkels. De levering was al op de derde dag en ik ben erg blij met mijn aankoop! De winkel is volledig veilig en, volgens de regels op hun website, eerlijk. Ik beveel ze iedereen aan.

13 mars 2026

Agressieve en onbeschofte bezorging

"normaal gezien neemt onze verzendpartner Dynalogic uw oude toestel mee indien U dat wenst" . Aldus email van tvspecialisten.nl. Aangegeven dat ik dat wou en oude toestel klaar zou zetten.
Bezorger hierop gewezen; deze neemt direct een explosief verbaal agressieve houding aan en weigert oude toestel mee te nemen. Loopt vervolgens weg .
Contact proberen te zoeken met klantenservice: gaan niet in op het onbeschofte en agressieve gedrag van bezorger. Hebben geen oog voor de emotionele impact die dit mij gaf. Hun oplossing is slechts dat ik nu oude toestel zélf mag opsturen..gratis nog wel... Zeer onaangename ervaring dus die niet goed opgepakt werd door de klantenservice van Tvspecialisten.nl

19 février 2026

Prima zaak

TV gekocht. LG OLED EVO 55C54LA (2025)
Was eerst een beetje achterdochtig want hoe kunnen zij zoveel goedkoper zijn dan andere webwinkels? Voor deze TV was dat 23% goedkoper! Uiteindelijk toch maar wat risico genomen maar alles was gewoon prima. Meteen na bestellen een bevestiging gekregen. Volgende ochtend track & trace nummer en de volgende dag netjes bezorgd. Alles prima, nieuw in doos en compleet. Inmiddels 1 maand gebruikt, alles werkt prima. Ben zeer tevreden.

17 mai 2025

Topzaak!

Ik zocht een bepaalde televisie die bij tvspecialisten 200 euro goedkoper was dan bij alle andere grote webwinkels. Na wat gegoogeld te hebben de stap gezet. TV goed aangekomen, alles helemaal in orde! Heel blij.

2 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede levering en Top service!

Hiervoor had ik een bestelling geplaatst bij een andere website, maar dat bleek een totale wanprestatie te zijn. Uiteindelijk kwam ik bij deze site terecht en bestelde ik hier een LG OLEDC46LA. Volgens hun website was het product op voorraad en zou de leveringsdatum 22 oktober zijn. Na mijn eerdere slechte ervaring met een ander bedrijf verwachtte ik vertraging, maar tot mijn verrassing kwam de TV precies op de afgesproken datum. De levering vanuit België naar Nederland verliep snel en gemakkelijk. Al met al ben ik zeer tevreden met de service!

22 octobre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Gewoon niet de juiste tv gekocht voor…

Gewoon niet de juiste tv gekocht voor mij. Helaas bestaat de klantenservice feedback uitsluitend uit het verwijzen naar LG zelf. Uitgevonden dat de kennis bij het bedrijf wel degelijk aanwezig is, maar niet via de klantenservice. Heb het toestel geretourneerd in Belgie in hun prachtige winkel/direct gecontroleerd en daarna kreeg ik van die medewerker toch advies welk type toestel voor mij wel geschikt zou zijn. Ik heb niet direct een andere meegenomen. Wachttijd voor terugbetaling zou 8 dagen zijn, maar het geld stond vandaag al op mijn rekening (na 4 dagen).
Jammer dat deze winkel niet meer gebruik maakt van de kennis van hun medewerkers, maar dat is blijkbaar een keuze. De afhandeling van mijn retour was prima (wel beetje ver rijden). Ik vind het een goede winkel. De nieuwe tv heb ik wel elders gekocht omdat tv specialisten geen plaatsing aan de muur aanbieden als service.

30 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Lage prijzen en goede service

Snel reactie gekregen op mijn vraag per mail. En bij het annuleren van mijn bestelling geen weerstand gehad, ben telefonisch netjes geholpen en heb mijn geld ook weer snel terug ontvangen op mijn rekening.

15 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Verkeerd besteld door mij, keurig opgelost door TVspecialisten

TV geleverd maar bleek door mij verkeerd besteld (55 ipv de gewenste 65") na kort overleg (keurige en snelle reactie) met de helpdesk een passende oplossing.
Keurig ophalen van het verkeerde model door TVspecialisten (.nl/.be) geregeld via PostNL Extra@Home en dezelfde week om omgewisseld voor het gewenste model.
Uitstekende service, zou ik zeker aanbevelen.

25 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Defect uit de verpakking maar niet omgeruild

Vorig jaar december 2 Sony achterluidsprekers bij hen gekocht die ik door omstandigheden na een half jaar ben gaan gebruiken. Nadat ik ze uit de verpakking haalde bleek één van de luidsprekers defect te zijn. Een defect apparaat net uit de verpakking kan doorgaans worden omgeruild. Echter niet bij de tvspecialisten. Ik kreeg te horen dat ik ze moest opsturen voor reparatie. Jammer.

20 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een jaar abonnement genomen maar…

Ik heb een jaar abonnement genomen maar is ook alles.
Voor mij geen jaar erbij.
Trage reactie als je een whatsapp verstuurt.
En geen antwoord op de vraag die je stelt .
Of een paar dagen later zonder duidelijke uitleg.
Een duidelijke uitleg op hun site zou een uitkomst zijn als je er geen gebruikers handleiding bij krijgt.
Ik ben niet van het jaar 2000 maar van 1900.

2 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Service verlening van absolute top klasse

Soundbar online besteld welke ook binnen 1 dag geleverd is.
Binnen 2 uur kreeg ik een franco verzendlabel gestuurd, let wel, op zondag.
Maandag morgen ingeleverd bij Postnl, dinsdagmorgen mail dat er een nieuwe gestuurd wordt.

Dit is service zoals het hoort.

Kortom, een top winkel/organisatie.

12 décembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus