Een tv bij hun aangeschaft 3 maanden geleden. Tv hangt er ook sinds die tijd, waarbij deze na 3 maanden zwarte strepen begon te vertonen op het beeldscherm. Kort daarna stopte de hele tv ermee. Eracht... Voir plus
Ik had een superdeal Mijn SAMSUNG HW-QS90H soundbar die overal 899 euro kost was bij tvspecialisten 749 euro Ik kreeg overal een promotiecode van 100 euro Dus overal uiteindelijk 799 euro Bij... Voir plus
Soundbar online besteld welke ook binnen 1 dag geleverd is. Ding kreeg problemen na 2 dagen dus op zondag middag een reperatie aanvraag gedaan. Binnen 2 uur kreeg ik een franco verzendlabel ges... Voir plus
Vorig jaar december 2 Sony achterluidsprekers bij hen gekocht die ik door omstandigheden na een half jaar ben gaan gebruiken. Nadat ik ze uit de verpakking haalde bleek één van de luidsprekers defect... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Betrouwbaar
Ik heb hier een sound-bar online gekocht en alles is zoals belooft gegaan. Enige minpuntje is dat je eventueel de verzendkosten naar België moet betalen voor een retour, maar dat heb ik niet nodig gehad.
Voor een technische vraag kreeg ik snel een reactie met een oplossing.
Er is ook een fysieke winkel over de grens.
Positief verrast door de service
Een TV snel en goed leveren kunnen veel webwinkels. Maar als er service nodig is, leer je een leverancier pas echt kennen. Onlangs kreeg ik een verticale witte streep op mijn 6 maanden oude Philips oled scherm. 'Gevalletje pech' zou de servicemonteur later zeggen. Ik melde dit op zondag via het contactformulier aan Tvspecialisten. Dezelfde dag werd er nog gereageerd dat de servicepartner in Nederland was ingeschakeld en deze stuurde mij de volgende dag een link waarop ik een afspraak kon plannen. Het scherm is in een half uur tijd aan huis vervangen. Kijk, dit is zoals het hoort. Top service, ook vanuit TVspecialisten!
Kwam de winkel tegen in google
Kwam de winkel tegen in google. Lage prijs en netjes de volgende dag geleverd. Fonkel nieuw toestel uit ongeopende doos zoals ze schrijven.
Retour moet naar België
Let erop dat een retour naar België moet, met bijkomende kosten voor verzending. Had ik geen rekening mee gehouden bij NL webshop. Product en bezorging verder goed.