Fijne service: ik kreeg bij mijn bestelling een crème waarbij het onduidelijk was of de houdbaarheidsdatum overschreden was of niet. Ik kreeg een vriendelijke mail terug met verzending van een nieuwe... Voir plus
Lisez les avis des autres
producten zijn geweldig! heb er van alles van,en mijn huid is zoveel verbeterd hierdoor!
L'entreprise a répondu
Precious beauty care , zalige producten om mee te werken en zelf te gebruiken. Top resultaten , dadelijk zichtbaar aan je huid . Geven een aangenaam gevoel 👍 Vriendelijke service en altijd paraat v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Precious beauty Care massage oil!! Wat een lekker product is dat!!! Daar ben ik echt super fan van!! Hij is niet vet, hij is super zacht, hij ruikt overheerlijk en het belangrijkste natuurlijk is dat... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Precious Beauty Care® is een prestigieus Nederlands kwaliteitsmerk, dat een unieke natuurlijke range van effectieve huidverbetering producten in het professionele segment biedt.
Coordonnées de contact
Bogardeind 25, 5664 EA, Geldrop, Pays-Bas
- 0403685600
- info@preciousbeautycare.nl
- www.preciousbeautycare.nl
Demande des avis aux clients
Precious beauty care
Vriendelijke service en altijd paraat voor hulp of extra uitleg 😊
SUPER 👍👍👍

Réponse de Precious Beauty Care BV
Ik gebruik sinds een paar maanden de Glorious creme met de Exfoliator
Ik gebruik sinds een paar maanden de glorious cream in combinatie met de Exfoliator. De creme smeert goed uit en heeft een heerlijk subtiele geur. Een klein beetje is al voldoende. De Exfoliator is zeer gemakkelijk aan te brengen zonder dat het een knoeiboel wordt. Op deze manier gebruik je het ook daadwerkelijk. De fijne lijntjes in mijn gezicht lijken echt te verminderen en dat is altijd leuk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn huid met vegan producten wordt gevoed. Kortom, ik ben ZEER tevreden. Lianne uit Den Bosch

Réponse de Precious Beauty Care BV
Heb de producten al mogen gebruiken…
Heb de producten al mogen gebruiken samen met mijn partner, die een fantastische artikel heeft geschreven over Precious Beauty Care produkten, op zijn website beautyformen.nl
Nu hebben wij ook de Instant Lifting Mask gebruikt, wat ook een heel fijn product is. Trekt goed in en je merkt echt dat de huid goed gehydrateerd is. Om te beoordelen dat de rimpels zachter worden, moet het verder beoordeeld worden
Het is helaas wel een kostbaar product, wat niet van de rest van lijn gezegd kan worden, heel betaalbaar!

Aanrader
Ik ben groot fan van de vegan crèmes van Precious Beauty Care. De Glorious cream is mijn favoriet! De crème trekt snel in en zorgt dat mijn huid minder droog is. En dat zie je.

Fijne producten
Fijne producten, goed advies!
Heb na het scheren nogal een gevoelige huid maar nu geen probleem.

Fijne cleanser!
Heb nu al een tijdje de Intensive Cleanser naar volle tevredenheid in gebruik. Reinigt intensief, ruikt heerlijk en de huid voelt lekker zacht aan. Het pompje op het handzame flesje is erg handig en goed te doseren.

verpakking
de handige pompjes zitten niet in overbodige doosjes maar in een mooi vloeipapiertje.
snelle en goede levering van de producten

Mooi resultaat
De producten zijn superfijn in het gebruik, met voor mij een heel mooi resultaat. Ik kan de producten zeer aanbevelen.

Réponse de Precious Beauty Care BV
De Precious Beauty Care producten doen…
De Precious Beauty Care producten doen wat ze beloven en staan mooi in mijn badkamer. Mijn vrouw is er ook blij mee.

Lekker na het scheren
Na het scheren gebruik ik de Aloe Vera Perfect gel. Voelt gewoon erg lekker en geeft altijd weer een fris gevoel als start van de dag!

Aloe Vera Glorious Cream
Ik verzorg na het scheren mijn huid naar volle tevredenheid met de Aloe Vera Glorious Cream. Zo begin ik met een prettig gevoel mijn dag.

Positief
De schoonheidsproducten die ik gebruik van Ine ervaar ik als prettig.

Réponse de Precious Beauty Care BV
Precious Beauty Care, een echte aanrader !
Ik ben erg enthousiast over de producten van Precious Beauty Care. Door het gebruik ervan heb ik een stralende en goed gehydrateerde huid. De producten zijn fijn in het gebruik en je hebt er maar weinig van nodig.
Ook de service van Precious Beauty Care is geweldig: goed advies en professionele afhandeling van de bestelling .

Mooie product zonder dierenleed
Goede kwaliteit producten die snel worden geleverd. Belangrijk voor mij is dat er alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt in de producten van Precious Beauty Care.

Heerlijk produkt
Precious Beauty Care is een superfijne gezichtsverzorgingslijn. De produkten zijn vrij van schadelijke ingredienten, trekken fijn in mijn huid en ruiken lekker. Echt een aanrader !

Réponse de Precious Beauty Care BV
Een heel fijne behandeling gehad
Een heel fijne behandeling gehad met de producten van Precious Beauty Care

Face exfoliator
Ik gebruik de "face exfoliator" van "Precious beauty care" een mooi product. Mijn huid is hiervan aanzienlijk opgeknapt. Deze voelt heerlijk zacht en fris aan na gebruik. Mijn huid ziet er stralender uit.

Réponse de Precious Beauty Care BV
Ik gebruik de Aloe Vera Perfect Gel…
Ik gebruik de Aloe Vera Perfect Gel voor face & bodycare nu een paar maanden. Het is een heerlijk voedende gel waardoor mijn huid heerlijk zacht aanvoelt en erg lekker ruikt, maar niet overheersend. Een echte aanrader!

Réponse de Precious Beauty Care BV
Ik gebruik de gezichtslijn nu al een…
Ik gebruik de gezichtslijn nu al een paar jaar en ben erg te spreken over de kwaliteit. Ik doe ongeveer drie maanden met een potje en ze leveren netjes binnen de levertijd. Zeker een aanrader!

Goed product
Goed product . Smeert goed uit en voelt heerlijk aan op de huid . Voordeel : niet op dieren getest

L’expérience Trustpilot