Fijne service: ik kreeg bij mijn bestelling een crème waarbij het onduidelijk was of de houdbaarheidsdatum overschreden was of niet. Ik kreeg een vriendelijke mail terug met verzending van een nieuwe... Voir plus
producten zijn geweldig! heb er van alles van,en mijn huid is zoveel verbeterd hierdoor!
Precious beauty care , zalige producten om mee te werken en zelf te gebruiken. Top resultaten , dadelijk zichtbaar aan je huid . Geven een aangenaam gevoel 👍 Vriendelijke service en altijd paraat v... Voir plus
Precious beauty Care massage oil!! Wat een lekker product is dat!!! Daar ben ik echt super fan van!! Hij is niet vet, hij is super zacht, hij ruikt overheerlijk en het belangrijkste natuurlijk is dat... Voir plus
Precious Beauty Care® is een prestigieus Nederlands kwaliteitsmerk, dat een unieke natuurlijke range van effectieve huidverbetering producten in het professionele segment biedt.
Bogardeind 25, 5664 EA, Geldrop, Pays-Bas
- 0403685600
- info@preciousbeautycare.nl
- www.preciousbeautycare.nl
Demande des avis aux clients
Heerlijke producten...
Heerlijke producten.... Ben er blij mee.. En je doet er ook ongelofelijk lang mee..

Réponse de Precious Beauty Care BV
Kwalitatief hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik
De producten van Precious Beautycare zijn allemaal verfrissend, verzorgend en voedend. Je huid knapt er zichtbaar van op.

Réponse de Precious Beauty Care BV