Stora problem med kortet. Pinkoden vägrades. Ingen tankning med kortet. Ny pin-kod erhölls efter en vecka. Den nya pinkoden vägrades vid första försöket. Ingen tankning med kortet igen. Dålig s... Voir plus
Preem Ystad är bäst😊 Personalen är helt fantastisk oavsett om det gäller utlevererande av paket, produktinformation, inköp, hjälp att byta vindrutetorkare eller som idag biltvätt! Den service person... Voir plus
Vill bara meddela att Preem i Avestas regler gällande biltvätt är att man ställer bilen utanför biltvätten när den är ledig o sedan köper biltvätt. Jag köpte biltvätt först o hamnade bakom i kön istäl... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Troligen lurar med oktan styrkan i 95
Troligen lurar med oktan styrkan i 95 , jag tror att ni blandar med E-85 för så fort ni har rabatter på benzin priser så har jag dålig drive styrka i min bil när jag tankar hos ett annat företag så har jag bra drive styrka på min bil . Ni lurar med era bensin.
Bästa Preem
Alltså ärligt! Världens bästa bemötande och den trevligaste personalen. Ni är bäst!!!!
Sämsta ombud någonsin.
Sämsta ombud någonsin.
Beställde en träningsbänk och blev utskälld att över att så många beställde paket och killen i kassan mådde så dåligt över det och klimat påverkan.
Nu, beställde jag och dhl levererade ( en annan trustpilot recension)
Fick ingen info från preem alls att dom hade tagit emot paketet förutom en påminnelse avi med ett utgånget datum. Passerad tid var en månad från köp till jag fick brevet.
Dom har ingen koll, eller snarare dom anställda vill inte vara ombud och beter sig extra illa för dom skiter i det.
Så om en butik har dhl köper jag inte, och leverar dom till preem köper jag inte. Anställ inte hippies eller aktivister. Dom kan få ha sitt arbetslösa beteende som arbetslösa.
OTROLIGT BRA SERVICE
OTROLIGT BRA SERVICE - VÄNLIG OCH PROFESSIONELL PERSONAL!
Blev tillrättavisad
Jag, min mamma och min storasyster var på preem (i Lund) för att tvätta bilen. Vi har alltid tvättat vår bil där och började med självtvätten där förra året, eftersom det är billigare och man kommer åt specifika ställen. I självtvätten finns det ju maskinen där vattnet och allt skum kommer från. Där är det numrerat 1-4 som är stegen som man ska ta när man tvättar. Vi började med 1:an som är skum/lödder och det kom mycket som vi tycker är bra för då vet man att bilen blir REN. Efter ca 4 min när jag och min syster står och tvättar kommer det en av dem som jobbar där in. Då tillrättavisar han oss att vi INTE ska tvätta med 1:an. Då ändrar han åt oss och ska berätta för oss hur vi ska göra. Då skulle vi istället ha 2:an istället. Den var VÄRDELÖS. Det kom 10 gånger så lite skum och gjorde ingen nytta alls! Jag vill inte blir tillrättavisad och bli berättade för hur JAG ska tvätta MIN bil. Men bredvid oss var det en man med sin bil. Men grejen med honom är att han inte tvättade sin bil. Utan han stog och meckade med sin bil i SJÄLVTVÄTTEN. Men han blev absolut inte tillrättavisad, utan det verkar som att det är heeelt ok att göra så. Men vi som tjejer som tvättar bilen ska man berätta för hur man tvättar bilen!? Det var sista gången vi tvättade bilen där. Blir Cirkel K nästa gång.
Fick inte medlemsrabatt 50 öre/liter när man…
Fick inte medlemsrabatt 50 öre/liter när man tankar. Jag har registrerat kortet och allt som en kund på Preem innan denna utskick. Jag har tankat men inga 50öre per liter fick jag. Jag har pratat med kundtjänst och dom förklarar att jag behöver förnya mitt kort och annat igen för att få denna erbjudande. Men efter jag frågade, om jag gör det kommer jag få erbjudande som jag har redan tankat dagen innan. Eftersom jag har redan haft allt registrerat innan två månader innan. Och i utskicket står inte att gamla kunder som nya behöver också uppdatera. Svaret var nej jag får inte ta del av erbjudande som jag har tankat dagen innan. Efter att jag har förklarat hur jag ser på detta ett stark varning av spam och hur man lurar befintliga kunder så plötsligt samtal lades ner. Hm. Bra jobbat Preem.
Jag har varit och handlat på Preem i 11 år men nu säger jag upp mitt medlemskap. Idag den 8e december 2023 säger jag upp mitt medlemskap.
Preem Ystad är bäst😊
Preem Ystad är bäst😊
Personalen är helt fantastisk oavsett om det gäller utlevererande av paket, produktinformation, inköp, hjälp att byta vindrutetorkare eller som idag biltvätt! Den service personalen ger är helt enastående😊
Snabb och hjälpsam kundservice!
Ringde kundservice och fick 3 val, beredde mig på en telefonkö men hann inte ens hämta kaffet innan Bengt svarade. Ytterst sällan man blir så väl behandlad som kund, ärligt och hjälpsamt. Överlägset bästa kundservice jag talat med på år och da.
Femstjärnigt!
Jag tycker inte att ni ska sälja en…
Jag tycker inte att ni ska sälja en rutten banan för 10 kr och tycka att ni gör rätt. Känner mig utnyttjad som kund.
Håller med andra här
Håller med andra här. Det här är ett bolag som skiter i sina kunder. Prova att logga in på deras Mina Sidor. Det är skrattretande. Jag försökte kolla vilka kreditkort jag hade kopplat på för att få 50 öre rabatt per liter denna sommar. Jag loggade in, men kom till Ikano Bank där profilsidan var helt tom. Ringde numret där till Ikano och inte till Preem. Ikano svarade att jag kommit fel. Skrev till Preems kundservice som svarade att jag kopplat mina kort sedan länge att jag ville ha Eurobonus. Jaha, hur jag kan själv administrera dem då? Går ju inte att logga in. De skriver sedan att jag inte kan få 50 öre i rabatt för att jag valt att få Eurobonus. Jag provade att koppla mitt kort, och det står typ "Tack för att du kopplat kortet!" istället för "Ditt kort är redan kopplat." Jag kan ju inte logga in någonstans för att se vilka kort jag kopplat och till vad, dvs Eurobonus eller rabatt.
Hör ni hur sjukt detta är? Det finns först ett system för användarprofil som inte funkar överhuvudtaget. Sedan kommer man inte fram till kundservice på telefon. Vidare svarar mail-kundservice att jag fått mina Eurobonuspoäng och då kan jag inte få rabatt.
Jag skulle aldrig tankat hos dem om jag visste att jag fick Eurobonus istället för rabatt. Deras priser är ju inte direkt de bästa på marknaden precis.
Skitter totalt i sina kunder !
Skitter totalt i sina kunder !
Fulstendig ociviliserade odugliga idioter i modern tid ! Absolut ingen respekt för din företag!!!
Dhl:s utlämningsställe Preem Hulta…
Dhl:s utlämningsställe Preem Hulta Borås
Får ett sms att undvika avhämtning vid rusningstid för att hämta mitt paket så avvakta till senare och kommer dit ca 19.20 och bemöts av en mycket otrevlig person som vägrar låta mig hämta paketet pga deras avhämtningstid är slut 19.00..
de har ju rusningstid till nära 19 och inte en kund till i hela macken.
Hon säger de har lokala regler att de inte har utlämning efter 19.00 och det är inte DHL:s regler..
Kommer aldrig till Preem Hulta igen!
Tyvärr är betyget minimum 1 stjärna i omdömet men de borde ha en halv..
Preem Landskrona lurar sina kunder
Preem Landskrona lurar sina kunder.
95 okt kostar 15,74 på stora skylten. När man börjar pumpa kostar det 16,44.
Onsdag 23 juni.
Jag älskade Preems kaffe och brukade…
Jag älskade Preems kaffe och brukade köpa kaffe nästan varje dag men från o med igår har jag bestämt mig att inte betala till kaffe på Preem, ni höjde priset, minskade kaffe mugg storleken och kaffe smaken är dålig också.
Oseriöst
Vid användande av Preem Privatkort skickas det inte ut faktura utan efter två månader hör Ikano Bank av sig om att det finns en skuld som har genererat extrakostnader på 300 kr och hot om indrivning.
Mycket dålig kundservice
Mycket dålig kundservice. De aldrig svarar inte på E-Mail. Företagskund.
Preem Mastercard - Problem med köp på utländska siter
Tycker kreditkortet var riktigt bra tills jag upptäckte att det är opålitligt vid köp på utländska siter. Inte några okända små siter heller, utan har fått vissa betalningar på tillex Amazon.com och Steam nekade.
Och nu senast när jag beställde från Amazon.jp så blev kortet spärrat. Ringde till deras kundtjänst och fick svaret att det var hög risk land för begrägeri, och blev rådd att inte köpa därifrån. Och nu får man sitta här och vänta på att få ett nytt kort hemskickat.
Kontentan är att jag beställer ofta prylar från Asien och USA som inte går att köpa i Europa. Så jag måste skaffa ett annat kreditkort, tråkigt var annars nöjd med det.
Stora problem med kortet, en gång.
Stora problem med kortet.
Pinkoden vägrades. Ingen tankning med kortet.
Ny pin-kod erhölls efter en vecka.
Den nya pinkoden vägrades vid första försöket. Ingen tankning med kortet igen.
Dålig service. Väntar på nytt kort med ny pin-kod.
Detta klarades ut med nytt kort till slut,

Réponse de Preem
de har tömt mitt konto och det är total…
de har tömt mitt konto och det är total skandal , vilket dåligt företag . sämre får man leta efter kommer aldrig någonsin gå in eller tanka på denna mack
En savoir plus sur les différents types d'avis.