De svarer hurtigt retur på mails, Super hurtig service og levering. Produktet er endnu ikke afprøvet, men at samle produktet var nemt. Manglede få oplysninger på noget,der manglede på tegningen.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Havde en dykpumpr der ikke fungerede efter et års brug, kontaktede firmaet, vedr. en evt. reparation , der var absolut ingen diskussion, jeg kunne blot indsende pumpen, så ville man se på sagen. Je... Voir plus

L'entreprise a répondu

Den bedste service jeg længe har oplevet! Det mest smilende og imødekommende personale. Hurtig og effektiv hjælp, på trods af at vi kom lige inden lukketid. Sødeste ejer der tilbød at hjælpe over mai... Voir plus

1. Vendeur de machines de construction

Écrit par l'entreprise

Salg af værktøj og maskiner

4,8

Répond généralement dans un délai de 24 heures

super service

18 mai 2026

Dan

god service og behaglig samtale med…

god service og behaglig samtale med sægler

8 mai 2026

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter. Det er også godt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe.

God produkt

God produkt

13 mai 2026

Dan

Magen til uforskammet opførsel skal man…

Magen til uforskammet opførsel skal man lede længe efter. Ringer ind til kundeservice for at få svar på nogle ting på en modtaget motor. Bliver mødt med en nedladende tone og “smart” bemærkning hvor efter telefon bliver afbrudt da jeg forsøger at afbryde mands lange tale og må hæve stemmen for blot at blive hørt!

Uprofessionel! Ja, her handler man da aldrig igen!

13 mai 2026

Hej
Jeg beklager din oplevelse af vores kundeservice, hvilken vi tager seriøst og derfor har jeg gennemgået sagen med de medarbejder du har talt. Jeg kan også forstå på din mail, at du har fået hjælp til dine "ting". Der er konstant plads til forbedringer i vores kundeservice, hvilken der også har været i denne samtale og som er drøftet med den berørte medarbejder. Men overordnet set, så var det ikke fra vores side, at stemmen blev hævet eller der blev talt i nedladende tone og når man ikke taler ordenligt til vores kundeservice medarbejder, så afbryder vi samtalen. Jeg kan også forstå på din mail, at du stadigvæk har udfordringer og derfor kan du ringe til os i vores åbningstid og spørge efter undertegnede, så skal jeg forsøge at hjælpe bedst muligt.
Adm. Direktør
Dan Elkjær

Gik som lovet og aftalt

Gik som lovet og aftalt! Datoen er en ca. dato men det var deromkring!

23 avril 2026

Hej
Tak for din anmeldelse, hvilken vi værdsætter. Lad os endeligt vide en anden gang, hvis ikke ordren bliver leveret rettidigt.

Super service

Købte en nødstrømsgenerator, hvor selvstarteren efter nogle måneder ikke virkede. Ved reklamation fik jeg uden beregning tilsendt et nyt startbatteri - det var dog ikke fejlen. Fragtmanden hentede maskinen til reparation, det var startknappen, som var defekt. Fragtmanden bragte maskinen retur uden beregning. Super service. Mvh. Jens Dahl, Hundested.

29 avril 2026

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter. Det var også godt vi kunne hjælpe, når der var fejl på produktet.

Hurtig

Lyn hurtig levering trods gratis katalog!

22 avril 2026

Fin service

De svarer hurtigt retur på mails,
Super hurtig service og levering.
Skrev mail og hurtig respons med fotos om delen.
Pt kan de kun anbefales herfra

12 avril 2026

hurtig betjening

nem og hurtig med gls
vh LL

30 mars 2026

Nemt og hurtig

7 mars 2026

Super god service

Super god service, fine varer, gode priser

25 février 2026

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Min 6 mdr. gammel mini traktor spildte olie og havde et defekt dæk. Den havde kun kørt 10 timer. Jeg modtog en ny mini traktor der var samlet og klar til at køre. Det var simpelthen så dejligt det problem blev håndteret unde nogle problemer. Mvh Lars

18 février 2026

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter. Det var også godt vi vi kunne hjælpe, nu når defekten var opstået.

Super!

Det her firma - DET ER BARE I ORDEN. Bestilte søndag, modtog i dag kl 10.
Ordren blev ændret (et par gange) med stort smil fra Birgittes side, og det hele er med i ordren som aftalt. Tusind tak for god service. Det er IKKE sidste gang vi handler her! 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

17 février 2026

Ekstremt god kundeservice

Ekstremt god kundeservice. Bedre service skal man lede længe efter.👍🏻

16 février 2026

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter.