Privatsikring Avis

14 946
TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Privatsikring skuffer på flere områder. A) På ’Mit Privatsikring’ har man længe ikke kunne se sine Policer. Åbenbart en ’Kendt fejl’ der ubegribeligt forbliver uløst. B) Man kan ikke selv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været uheldige med skader. De seneste tre år har vi haft 5 stenslag med to skiftede forruder. En skærmskade med sidespejl, der var knust. Vi håber ikke der kommer mere. Til gengæld har Pri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik stenslag på forruden af min bil og fandt ud af, at jeg ikke selv skulle gøre yderligere ift. reparation af disse, end at bestille tid ved Carglass, som efterfølgende klarede det forsikringsmæs... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg havde ikke fået den dækning på min indbos forsikring som jeg var blevet lovet i forbindelse med et tyveri af min datters racercykel og jeg har endnu ikke - efter knap 3 mdr. - modtaget det forsikr... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Forsikringsselskabet Privatsikring A/S har indgået et samarbejde med Lokale Pengeinstitutter om tegning af forsikringer til både private og erhvervskunder. Det betyder, bankforretninger og forsikringer kan ordnes fra det samme sted. Pengeinstituttet tager sig af selve tegningen, og Privatsikring ordner skadebehandlingen og alt det forsikringstekniske.

Privatsikring Support

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(14 946)

1 911 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Det hele forløbet uden problemer

Det hele forløbet uden problemer, hvis jeg have spørgsmål til min skade og muligheder, så var de altid klar til at give mig klare besked og beskrivelse på hvad jeg skulle gøre.

10/10 nemt og bekvemt

Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse med Privatsikring.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jag forstår stadig ikke forsikrngsselskabete afgørelse

Jag forstår stadig ikke at forsikringsselskabet kan sætte en belysningsarmatur under sannitet og glasforsikring

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med Privatsikring.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi har behandlet din sag på, vil vi naturligvis gerne hjælpe med at opklare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Vi ønsker altid at levere den bedst mulige service, og vi værdsætter alle kundeanmeldelser.

Kontakt gerne vores skadesafdeling på tlf.: 70 11 17 07. Skadesafdelingen har åbent man-fre kl. 9-14.

Venlig og hjælpsom medarbejder

Venlig og hjælpsom medarbejder

Altid venlig

Altid venlig

Hej
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse med vores kollegaer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Levede ikke op til min forventning og…

Levede ikke op til min forventning og overvejer at skifte forsikringsselskab

Hej

Jeg er ked af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med Privatsikring.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi naturligvis din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Du er velkommen til at sende os en mail til privatsikring@privatsikring.dk med informationer, og så vil vi meget gerne kigge på din sag. Hvis ikke vi kan hjælpe, vil vi sørge for at sende den videre til rette afdeling, så du kan få en afklaring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg snakede med privatisering og…

Jeg snakede med privatisering og værksted så tog de sig af resten, fik lånebil mens skaden blev udbedret. Tak

Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse med vores samarbejdspartnere.

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse
Uden problemer
Det var et stenslag i forruden

Rasmus/ Privatsikring

Noté 1 sur 5 étoiles

Advarsel hold jer langt væk for dette…

Advarsel hold jer langt væk for dette forsikringsselskab
Servicen kan man ikke klage over fordi der er ingen overhovedet
Verdens dårligste service

26 juin 2026

Valg af værksted

Jeg har ellers være glad for Privatsikring, men ved min sidste bilskade kan jeg pludseligt ikke vælge mit eget værksted til at reparere skaden, men skal vælge et af deres fordelsværksteder.
Det er imod gældende lovgivning, men Privatsikring mener det er helt legalt.
Så derfor er jeg fortid i det selvskab.

Avis spontané

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med Privatsikring.

Hvis du er uenig i vores afgørelse eller utilfreds med den måde, vi har behandlet din sag på, vil vi naturligvis gerne hjælpe med at opklare eventuelle spørgsmål du måtte have.
Du er velkommen til at sende os en mail med beskrivelse af sagen til kundeservice@privatsikring.dk.

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 3 sur 5 étoiles

Frit valg af værksted? Konkurrence forvridning

Personen jeg talt med var sød, men jeg blev forklaret at jeg skulle tage et af Privatsikringsfordelsværksteder.

Det har vi aldrig skullet før, vi har altid kunne bruge vores lokale værksted.
Det fik jeg så grønt lys til, sidst i samtalen, men med det forbehold, at hvis de var for dyre, så fik vi selv en ekstra regning.

Hvis en mekaniker er udstyret med tilladelse/samarbejder med forsikringsselskaber, skal et forsikringsselskab ikke bestemme hvor skaden skal udbedres.

Så forfordeler forsikringsselskabet opgaven/arbejdet til bestemte firmaer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lille stenslag blev værre efter reparation

Lille stenslag blev værre efter reparation. Skyldes udbedringsmetoden hvor stenslaget bearbejdes mekanisk med en dorn, hvorved der fremkommer stråler i ruden som ikke forsvinder ved den efterfølgende glaspastabehandling. Det er hvad der kan ske, og er taget højde for i salgs/leverings betingelserne hos Carglas og som forudsættes bekendt med af kunden. Da man ikke kan genreparere en mislykket glasskade så kan man vælge at skifte hele forruden mod selvfølgelig at betale sin selvrisiko. Men det var vel ikke det der var meningen med det der blot skulle være en reparation af et lille stenslag uden omkostninger.

29 juin 2026

Indbrud

Har været så uheldig at have haft indbrud og fået stjålet mine bl.a. arvesmykker, som jeg ikke har kvitteringer på.
Blev ringet op af medarbejder fra privatsikring, der i “let kommanderende “ tone, ville gennemgå de bilag jeg havde indsendt. Det skulle foregå i mit hjem.
Det føltes ret utrygt ikke at få en reel mødeindkaldelse pr mail, men istedet bare en sms (med tlf nr der ikke angav hvem der ville komme i mit hjem)
Der blev ej heller fortalt hvorfor at dette møde, SKULLE foregå i mit hjem og ikke på fx teams.
Det føltes som stor mistillid fra forsikringen til mig.
Under besøget fik jeg, hvad jeg opfattede som “voksen skældud” over jeg havde brugt ca 5 mdr på min opgørelse (der står intet om at jeg som kunde har en kortere frist på indsendelse af opgørelsen ?), over at jeg ikke havde sendt opgørelsen til politiet (der står intet om at man skal det , i de mails man får fra politiet og de oplyste det ej heller ifm de var i mit hjem ifm indbruddet)

Gode råd til privatsikring :

Informer kunden tydeligt og trygt om hvorfor I skal gennemgå ting i folks hjem

Informer om hvad I ønsker kunden skal sende til politiet

Informer om hvilke tidsfrister I ønsker folk skal overholde

22 juin 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig afslutning på sag.

Virkelig hurtig afslutning på sag.

30 juin 2026

Noté 4 sur 5 étoiles

Det virkede bare

1 juillet 2026

Den sætter vi pris på.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og seriøs skadesbehandling af…

Hurtig og seriøs skadesbehandling af Tharsan, til hvem jeg straks sendte den ønskede dokumentation, der skulle til i forbindelse med sagen. Fik umiddelbart herefter svar på, at skaden blev dækket af vores indboforsikring.

Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din skade.

ALT FOR LANGSOMME, HUSK TÅLMODIGHEDEN

Efter Alm. Brand har overtaget er I simpelthen for langsomme. Jeg har fået 6 SMS på en måned, hvori der står, "jeg ikke er glemt", men der sker intet.... godt det "kun"var min hund, der var syg og ikke noget mere vigtigt, men desværre er min hund meget vigtig for mig. Først kontakt efter 1 måned, det er skidt.... måske tid til at skifte selskab.....

Hej,

Vi beklager, at du måtte opleve en lang sagsbehandlingstid.

nemt og hurtigt

30 juin 2026

Den sætter vi pris på.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig respons på min ærgerlige sag om…

Hurtig respons på min ærgerlige sag om min stjålne cykel, tillid til mig og hurtig overførelse af pengene. Ingen hokus pokus, bare god håndtering af sag. Tak til jer ❤️

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus