Privatsikring Avis

14 943
TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Privatsikring skuffer på flere områder. A) På ’Mit Privatsikring’ har man længe ikke kunne se sine Policer. Åbenbart en ’Kendt fejl’ der ubegribeligt forbliver uløst. B) Man kan ikke selv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik stenslag på forruden af min bil og fandt ud af, at jeg ikke selv skulle gøre yderligere ift. reparation af disse, end at bestille tid ved Carglass, som efterfølgende klarede det forsikringsmæs... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været uheldige med skader. De seneste tre år har vi haft 5 stenslag med to skiftede forruder. En skærmskade med sidespejl, der var knust. Vi håber ikke der kommer mere. Til gengæld har Pri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ordentlig, fin og seriøs behandling ifm. en bilskade. Man hører oftest om de dårlige oplevelser (når man endelig har brug for sin forsikring, så dækker de aldrig). Det er bestemt ikke tilfældet her! T... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Forsikringsselskabet Privatsikring A/S har indgået et samarbejde med Lokale Pengeinstitutter om tegning af forsikringer til både private og erhvervskunder. Det betyder, bankforretninger og forsikringer kan ordnes fra det samme sted. Pengeinstituttet tager sig af selve tegningen, og Privatsikring ordner skadebehandlingen og alt det forsikringstekniske.

Privatsikring Support

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(14 943)

1 911 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Menneskelig og yderst kompetent…

Menneskelig og yderst kompetent sagsbehandling når uheldet er ude.

Føler mig i trygge hænder!

10 juillet 2026

Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din skade.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig tilbagemelding og hjælp med…

Hurtig tilbagemelding og hjælp med skaden.

10 juillet 2026

Den sætter vi pris på.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse med vores kollegaer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er desværre meget skuffet over min…

Jeg er desværre meget skuffet over min oplevelse med PrivatSikring.
Jeg har kun haft behov for at bruge min forsikring én gang i forbindelse med et tyveri fra min taske. Alligevel valgte selskabet at give afslag på min anmeldelse uden på noget tidspunkt at kontakte mig for at få uddybet hændelsesforløbet eller stille opklarende spørgsmål.
Afgørelsen virker efter min opfattelse baseret på egne antagelser, konklusioner og teoretiske muligheder frem for de faktiske omstændigheder i sagen. Jeg oplevede ikke, at der blev gjort en reel indsats for at belyse sagen, inden afgørelsen blev truffet.
Som kunde forventer jeg, at et forsikringsselskab undersøger en skade grundigt og giver kunden mulighed for at forklare hændelsesforløbet, før der træffes en afgørelse – særligt når den ender med et afslag. Har nu klaget over afgørelsen, og håber på at sagen bliver genoptaget.
Men indtil videre har min oplevelse desværre været, at man som kunde ikke bliver hørt, og derfor kan jeg ikke anbefale PrivatSikring på baggrund af denne sag.

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med Privatsikring.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi har behandlet din sag på, vil vi naturligvis gerne hjælpe med at opklare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Vi ønsker altid at levere den bedst mulige service, og vi værdsætter alle kundeanmeldelser.

Kontakt gerne vores skadesafdeling på tlf.: 70 11 17 07. Skadesafdelingen har åbent man-fre kl. 9-14.

Som altid en hurtig service

Som altid en hurtig service

Noté 4 sur 5 étoiles

Nemt og hurtigt bare en alt for stor…

Nemt og hurtigt bare en alt for stor selvrisiko øv

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig før I et…

Jeg har aldrig før I et forsikringsselskab oplevet så dårlig service...
Havde en skade på min bil.. jeg kendte skadevolderen men alligevel ville i at jeg skal betale selvrisiko på 4375 kr
Jeg har dækning af p skader med 0kr i selvrisiko.... føj for dælen en dårlig service

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste forsikring jeg nogensinde har…

Bedste forsikring jeg nogensinde har haft. Med lav selvrisiko og god dækning til en fair pris.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig behandling af skaden

God og hurtig behandling af skaden. Fuld tilfreds selvom forsikringen ikke dækkede, men føler at de har gjort hvad de skulle

Den sætter vi pris på.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse med Privatsikring.

Uden bøvl

Hurtigt, nemt og uden nogen form for bøvl for mig. Bare køre på værksted, fixet og svar fra forsikringsselskabet om at det var betalt.

Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse med vores samarbejdspartnere.

Det er nemt at anmelde en skade

Det er nemt at anmelde en skade

God forståelse for situationen

God forståelse for situationen, og vejledning til hvordan skaden ku anmeldes

Det hele var i orden

Det hele var i orden

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi skiftede til privat sikring efter…

Vi skiftede til privat sikring efter opfordring fra vores bank.

Vi var meget tilfredse med vores tidligere forsikringsselskab men vi fik at vide, vi ville have en direkte kontakt til forsikringen via den forsikringsansatte i banken, hvis der efterfølgende ville opstå behov for hjælp. Hvilket tiltalte os.
Da denne hjælp blev nødvendig fordi vi ikke var blevet dækket mindst lige så godt som ved tidligere forsikring, selvom det var et krav vi havde for at flytte, kunne vi ikke bruge denne kontakt person alligevel.

Vi synes hele oplevelsen med privat sikring har været så uprofessionel og så dårlig. Deres systemer er så forældede og behandlingstiden alt alt for lang.

Det har kostet os ualmindeligt mange penge at lave dette skift, og blive nød til at skifte retur til Tryg igen, da vi ikke var godt nok dækkede, og dermed ikke har fået dækket skader vi ellers ville have fået dækket hvis vi havde beholdt de oprindelige forsikringer.

Derudover bliver man mistænkeliggjort og nærmest afhørt hvilket virkelig gjorde os utilpasse.

Alt i alt så ærgerlig og dyr en “oplevelse”

1 juin 2026
Avis spontané

Hej

Jeg er ked af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med Privatsikring.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi naturligvis din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

super betjening

Jeg har fået en super betjening. Jeg har oplevet medfølelse, meget hurtig betjening og frem for alt en meget professionel betjening. Ligeledes har vejledningen undervejs været helt i top.

Avis spontané

Noté 5 sur 5 étoiles

Skift af forrude forløb supernemt

Skift af forrude forløb supernemt. Alene direkte kontakt til og tidsbestilling hos Carglass, der så tog sig af hele forløbet incl. dialog med privatsikring.
Det kunne ikke være nemmere

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en rigtig god service.

Jeg fik en rigtig god service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det hele forløbet uden problemer

Det hele forløbet uden problemer, hvis jeg have spørgsmål til min skade og muligheder, så var de altid klar til at give mig klare besked og beskrivelse på hvad jeg skulle gøre.

10/10 nemt og bekvemt

Noté 1 sur 5 étoiles

Jag forstår stadig ikke forsikrngsselskabete afgørelse

Jag forstår stadig ikke at forsikringsselskabet kan sætte en belysningsarmatur under sannitet og glasforsikring

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus