Privatsikring skuffer på flere områder. A) På ’Mit Privatsikring’ har man længe ikke kunne se sine Policer. Åbenbart en ’Kendt fejl’ der ubegribeligt forbliver uløst. B) Man kan ikke selv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde en skade på mit brille glas og fik så god en snak og betjening og der var ingen problemer med at få dækket skaden, så jeg kan få et par nye briller, virkelig god service!
Vi har været uheldige med skader. De seneste tre år har vi haft 5 stenslag med to skiftede forruder. En skærmskade med sidespejl, der var knust. Vi håber ikke der kommer mere. Til gengæld har Pri... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik stenslag på forruden af min bil og fandt ud af, at jeg ikke selv skulle gøre yderligere ift. reparation af disse, end at bestille tid ved Carglass, som efterfølgende klarede det forsikringsmæs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Forsikringsselskabet Privatsikring A/S har indgået et samarbejde med Lokale Pengeinstitutter om tegning af forsikringer til både private og erhvervskunder. Det betyder, bankforretninger og forsikringer kan ordnes fra det samme sted. Pengeinstituttet tager sig af selve tegningen, og Privatsikring ordner skadebehandlingen og alt det forsikringstekniske.
Écrit par l'entreprise

Midtermolen 7, DK-2100, København Ø, Danemark
Demande des avis aux clients
Vi har været så godt tilfreds med Privat forsikrings håndtering af vores skade. Søde mennesker vi har talt med.

Réponse de Privatsikring
Alt fungerede godt. Anmeldelse på hjemmeside ok. Efterfølgende behandling helt uden problemer

Réponse de Privatsikring
Vi har haft privatsikring i mange år og har altid været tilfredse.

Réponse de Privatsikring
Trods en kommunikationsfejl i starten, som blev hurtigt løst, er jeg fuldt ud tilfreds med det videre forløb. Rart at der bliver taget ansvar.
Mvh. Albert Graef.

Réponse de Privatsikring
Privatsikring er altid klar med løsninger. Som kunde bliver man godt behandlet. Ja og så er de til at komme i kontakt med, når man har brug for assistance.
Kvalitets forsikring!!❤️❤️

Réponse de Privatsikring
Jeg vil gerne give en stor ros for hele forløbet. Jeg har oplevet en rigtig god behandling fra start til slut. Medarbejderne har været søde, rare, hjælpsomme og meget samarbejdsvillige. Jeg har følt mig godt informeret og taget seriøst gennem hele processen.
Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg er meget tilfreds med den service og støtte, jeg har fået. Tak for et godt samarbejde og en professionel behandling.

Réponse de Privatsikring
Det er bare glat og som forventet😃At bilen først er færdig i næste uge betyder ikke meget da vi anden bil til rådighed.

Réponse de Privatsikring
Det er under al kritik at der skal ringes ind gennem 7 grupper hvor man hver gang ,skal vælge hvad man gerne vil stilles videre til. 7 Gange, det er da for vildt.
Når man så vælger at anmelde den online, er man tvunget til at vælge et eller andet ubrugeligt fordelsværksted. Oven i købet ikke et mærke værksted. Min kone er ansat i al/sydbank og skal lave henvendelser til Privatforsikring....Tror i hun har lyst til det når det er så svært at komme igennem til jer?