visunext  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Köpte en duk från Visunext genom CDON som blev förstörd i frakten. CDON var helt omöjliga att få tag på med Visunext löste problemet snabbt och professionellt. Har köpt flera dukar från dem tidigare o... Voir plus

Projektorshop24 har inte bara bra kundservice, men också bra utbud av produkter och bra priser. Rikard Enarsson som hjalp mig med beställningen såg bara lösningar och han satt helt klart min nöjdhet... Voir plus

Projektordjungeln är inte enkel. men det här företaget har utmärkt service som lotsar en rätt utan känslan av att de bara vill kränga. Du får god tid att diskutera dina önskemål och de lyssnar verklig... Voir plus

Efter att ha "sett" mig runt på "nätet", kollat priser och trovärdighet, fastnade jag för projektorshop24.se. – De svarade upp på alla mina önskemål och faktiskt mer än så. Sjukt bra pris till ot... Voir plus

1. Magasin de télévisions

Vi är din partner som vill erbjuda mer än bara anonym online shopping. Personlig rådgvining kring projektorer, displays, projektordukar och andra tillbehör. Kontakta oss direkt!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

29 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ytterligare beröm!

Jag beställde en av deras budgetdukar och när jag monterade den insåg jag att något måste blivit fel vid produktion för den var vågig både i över- och nederkant. Tog ett par foton och skickade till kundtjänst som svarade mer eller mindre på en gång att dom skulle skicka till reklamationsavdelningen. Kanske mina fördomar mot mindre internetbaserade butiker men med ett par mindre lyckade reklamationer i bagaget från andra håll förväntade jag mig inte så mycket.
Dom återkom dock mycket snabbt och meddelade att duken självklart var felaktig och att dom skulle skicka ut en ny på en gång! Otroligt bra kundservice och ett bemötande som gör att jag utan tvekan både skulle handla igen själv och varmt rekommendera till andra.
Dessutom är jag mycket nöjd med själva leveransen som gick snabbt med ups direkt till dörren! Riktigt, riktigt bra butik!

Tillägg 17/12: För det första: nej jag är inte betald av Projektorshop bara ruggigt nöjd med kvalitén på servicen. Tyvärr hade jag fortsatt problem med den beställning jag gjorde men Rikard, som hjälpte mig, fortsatte att hålla snabb och bra kommunikation med mig och gav sig inte förrän jag som kund var nöjd. Skrev tidigare att kundservicen var över förväntan och det är något jag i allra högsta grad fortfarande står bakom. Varmt rekommenderat företag som jag hoppas fortsätter hålla samma höga klass!

7 novembre 2012
Avis spontané

Bästa Online butiken någonsin!!!

Jag köpte en projektor-lampa som efter en månad gick sönder.
Räckte med att jag skickade in bild på den trasiga lampan så skickar de ny (Dessutom uppgraderad till originalversion).

Mer seriöst och kund inriktat företag får ni leta efter
Rekomenderar starkt

5 novembre 2012
Avis spontané

Tack för mycket proffsig service!

Jag köpte 5 projektor till mitt företag för presentation
till våra konferensrum. Rikard Enarsson guidade mig på deras hemsida och och tog snabbt fram några bra modeller och jag använder nu dessa Epson projektorer dagligen till våra presentationer i konferensrummet. Tack för all proffsig hjälp!

Mvh
Roger Svensson

29 septembre 2012

Sjukt bra

– De svarade upp på alla mina önskemål och faktiskt mer än så.
Sjukt bra pris till otroligt bra kvallitet, d.v.s. mycket för pengarna.
Jag har nu beställt en hel del där på senare tid och kan verkligen rekommendera dem till fullo.

12 septembre 2012

Mest lumen för pengarna.

Som VJ och "nattklubbskonsult" med 16 år i branchen måste jag ha koll på vem som har bäst priser och snabba leveranser på projektorer. Projektorshop 24 är bäst enligt mig på båda delarna.

Radek Rembowski

15 juin 2012
Avis spontané

Smidig, enkel och utan problem

Beställde ny lampa till min gamla Benq w100 på fredagen. Betalade enkelt och snabbt via nätet och fick varan levererad på tisdagen. Precis som ett web företag ska vara. Rekomenderas varmt!

5 décembre 2011