HOLD DERE LANGT UNNA DETTE FIRMAET..Trodde som mange andre her at det var 30 dager prøveperiode..Men sa opp innen 14 dager..De fortsetter å sende..og sier jeg har 12 mnd. abbonnement..og lurer litt p... Voir plus

Får oppstøt med gammel fiskelukt av disse, følte ingen god effekt selv etter 1 mnd bruk. Sender purringer selv om jeg har betalt! Har sendt inn oppsigelse, men det var plutselig ikke mottatt. Har sagt... Voir plus

Må si meg enig i tidligere anmeldelser her - der flere påpeker at det er umulig å si opp et abonnement på kosttilskudd. Ved bestilling var det ikke tydelig at de tolker denne som bindende i 12 måneder... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

44 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Puromega: …Opkrævninge cirkus. Køb aldrig

Jeg prøvede en start pakke af kosttilskuddet T8 til 1/2 pris. Nu næsten et år efter sender de stadig opkrævninger med rykker gebyr og inkasso trusler, med en forklaring om at et skyldigt beløb har været i RYKKER STOP. ( Hvad det så end er ?? )
jeg HAR betalt hvad jeg har fået. Det er et infamt penge cirkus af rykkere og trusler fra det ene efter det andet "revisions" firma der konstant skifter navn.

30 juin 2023

Hold jer langt væk fra dette selskab

Hold jer langt væk fra dette selskab, som er scam og kun drejer sig om at få et faktureringsforhold hvor de efterfølgende kan pålægge gebyrer og rykke for betaling og deres kundeservice er inkompetent og kan ikke selv fremsende fakturakopi men kan kun henvise til deres inkassoselskab Riverty som ikke ved hvad de rykker for !

26 juin 2023

Dette er svindel fra start til slutt

Dette er svindel fra start til slutt. Forlanger penger for ikke leverte varer og det er heller ikke mulig å få ansvarlige for dette selskapet i tale. Ingen bør handle fra disse her. Ingen tar ansvar. De har en kundeservice som ikke tar noe på alvor og heller ikke sender sak videre. Legger på når en ringer inn. Veldig lite voksent selskap

3 mars 2023

Bestil ikke vare fra dette firma

Bestil ikke vare fra dette firma. For et år siden køber jeg produkt af Puromega, jeg var tilfreds med først forsendelse og pris. Måneden efter modtager jeg igen produktet fra Puromega, dette gang er prisen for dobbelt fra 300kr til 600kr. Jeg er endnu ikke utilfreds, men føler mig en smule snydt. Tænker at hvis produktet virker så okay. Efter 6 måneder på Puromega produkt og ingen synlig fremgang vælger jeg at opsige samarbejdet, tro jeg i hvertfald. Det er umuligt at opsige deres abonnement, jeg forsøger gentagende gang at ring uden held. E-mail bliver ikke besvaret, men pakkerne komme samt regninger den del af firmaet fungere rigtig godt.

9 décembre 2022

Elendig og fraværende kundeoppfølging

Mulig produktet deres er ok, og når alt kommer som det skal, er det vel og bra. Det er når ting ikke fungerer, i mitt tilfelle avtalegiro/faktura, går det galt. De sender automatisk en svar-mail på din henvendelse, men så blir det helt "dødt". De svarer ikke! Har ventet i 2 uker nå, ender opp med purring og inkassovarsel. Sier opp denne avtalen, det finnes nok likeverdige produkter der ute.

20 octobre 2022

Har sagt opp abonnemanget for andre…

Har sagt opp abonnemanget for andre gang men dokke har fortsatt sende😡
Dokke må klare svara på e-posten!
og ek skal ikkje betale 588kr den produkter som går i søpla😡
Tåler ikkje produkter med karrageanan derfor ej vil si opp!

12 octobre 2022

Nordens største plat firma

Nordens største plat firma. Har en sag kørende da jeg bliver ved med at få rykker uden at have beholdt varen som jeg fra starten aldrig har bestilt. Man skal ikke gå ind på deres fb reklamer for så har du automatisk en abonnement og de svarer aldrig på mails

16 juin 2022

Hej igen
Endnu en faktura med rykker gebyr.
Jeg kan ikke tro mine egne øjne. Der er kommet endnu en faktura med rykkergebyr fra Arvato. Dette er til trods for, at deres eget inkasso bureau Gotia har sendt en mail på, at jeg var ude af deres abb fælde. Det er simpelthen rent snyd med et produkt der på ingen måde virker. Snyd og bedrag.
Jeg har anmeldt både Arvato, Gothia og puromega til kontant. Det er en selskabs struktur med alle tre selskaber, som er bygget op til, at snyde forbrugerne.
Jeg opfordrer alle til, at undersøge dette samt anmelde dem til kontant.
Trustpilot tillader ikke mail adresser.
Derfor søg på Google på følgende.
Anmeld til DR kontant og anmeld via mail.
/Michael

31 mai 2022

0 Stjerner!!!!

De burde have 0 stjerner. De snyder og selvom man kan bevise man har opsagt deres produkt, så får man den ene sludder efter den anden. Så har de ikke modtaget ens mail, eller den er sendt til deres gamle mail, selvom man har sendt til den mail som stod på den medfølgende faktura osv.
jeg har kæmpet en brav kamp for at komme af med en uretmæssig leverance de havde sendt mig efter min opsigelse, men lige lidt har det hjulpet. Er nærmest rædselsslagen for de bare sender mere af deres fupprodukter til mig, for regningen sendes omgående videre til et inddrivelsesfirma. Har total ondt i maven over dem!!

2 mai 2022

KÆMPE ADVARSEL!!

KÆMPE ADVARSEL!!! PUROMEGA Snyder og bedrager deres kunder!! Påstår de ikke har modtaget returpakker, trods bevis fra Postnord med pakkenr. Pakkerne bliver leveret hos fragtfirma BRING i Greve, som er Puromegas valg af fragt firma!! De påstår også at der er 14 dages returret, men de sender pakker med vilje uger efter bestilling, så returretten er allerede overskrevet!!! AVATO inkassofirma begynder så at fremsende trusler om inkasso igen og igen og igen. Taler man med dem hos PurOmega er de iskolde og ligegyldig hvad, er det KUNDENS SKYLD og de vil ha deres penge. Mvh.Annette

15 décembre 2021

Svindelselskab

Totalt svindelselskab der ikke fremsender varen for efterfølgende at inddrive penge via inkasso. Når man så beder dem om at vise beviser på at varen er sendt, kvittering for indlevering til post eller pakkefirma, nægter de og hævder at fakturaen i forsendelsen er bevis for at varen er sendt!!! Hvordan kan et stykke papir i en forsendelse der ikke når frem være bevis?
Helt useriøs 😒 Hold jer langt væk

2 décembre 2021

Snydefirma hold jer langt væk !

Snydefirma hold jer langt væk !
Bestilte t+ men modtog aldrig varen og har nu modtage flere inkasso breve for manglende betaling fra deres partner in crime
Arvato Bertelsmann !
Lever af at snyde folk 🤢

29 octobre 2021

Rent scam fortagende

Rent scam fortagende, hold jer langt væk fra dem tilbyder en prøvepakke og påstår man har tegnet abonnement som er meget besværligt at opsige.

12 octobre 2021

bondefangeri.

jeg har bestillte produker t+ jeg synde ikke de vikke. så jeg sage de op den 7.9 og den 19.9 fik jeg en pake fra dem som jeg send retur så skriv di til mig fakturaen vil bli opprettholdt p.s vi ses i retten

23 septembre 2021

Bestilte for kort siden produktet T+

Bestilte for kort siden produktet T+. Har modtaget T+ pillerne, der er betalt. Pludselig var der en ny sending i min postkasse, som jeg ikke har bestilt. PurOmega hævder, at jeg har ordret et abonnement på produktet i og med jeg har bestilt en prøvepakning. Det er det rene bondefangeri. Jeg har ikke en ordret noget abonnement. Der foreligger således ikke nogen købsordre fra min side. Og der mangler derfor også en ordrebekræftelse. De har min mailadresse! Ingen aftale om pris eller leveringsinterval findes. Ser at andre har haft samme oplevelse med PurOmega. Hold jer langt væk fra det firma.

21 septembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit