Wat een topbedrijf, henk heeft mij telefonisch uitstekend geholpen ondanks drukt in de showroom en tim niks ander dan lof voor het leveren. De meubels zijn heel nice. Iedereen van puurteak hartstikk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vandaag onze prachtige loungeset mogen ontvangen van Puurteak.nl Op aanraden van bekende en de online reviews te hebben gelezen toch maar afgereisd naar Apeldoorn. Vol op keuze in zowel tuinmeu... Voir plus
Vorige week voor eerste keer contact opgenomen met Puurteak, nadat we lang het internet aan het afschuimen waren... Zeer vriendelijke vlotte communicatie. We kozen voor puurteak omdat het er zo degeli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij hadden enige jaren terug een teaktafel model napoli aangeschaft. In een van de planken onstond een scheur. Wisten niet zo goed wat te doen en hebben puurteak gebeld. Zij hebben tafel opgehaald, de... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Puurteak.nl Tuinmeubelen vindt u de grootste collecte teakhouten tuinmeubelen direct uit voorraad leverbaar. Op onze website vindt u een totaaloverzicht van de collectie, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Apeldoorn. Daar kunt u rustig komen proef zitten op de mooie tuinstoelen, tuinbanken of ligbedden van teak hout. Onze meubelen worden met eigen vervoer bij u thuis afgeleverd. Wij vragen niet om een aanbetaling, het totaalbedrag kan bij de aflevering per pin of contant voldaan worden. Graag tot ziens !
Coordonnées de contact
Lange Amerikaweg 73, 7332BP, Apeldoorn, Pays-Bas
- 0555400998
- info@puurteak.nl
- www.puurteak.nl
Snelle en vriendelijke reactie
Goed en fijn contact over de levering op een ander adres (kado voor collega die met pensioen ging).
Vriendelijk in contact en snelle reactie, ook via de mail.
Er is een heel mooi product geleverd een prachtige teakhouten tuinbank, dank!
Wat een topbedrijf
De meubels zijn heel nice.
Iedereen van puurteak hartstikke bedankt.
Wat een fijne winkel ,goed geholpen en…
Wat een fijne winkel ,goed geholpen en geadviseerd.
Onze boomstam eettafel is geweldig en een echte eyecatcher!!
Emiel dankjewel voor de service.
Prachtige kwaliteit en uitstekende service
We hebben prachtige meubels ontvangen, iedereen die langskomt geeft complimenten. De kwaliteit is excellent en de service is buitengewoon goed. Nadat de eettafel was bezorgd hebben we nieuwe stoelen bij een ander bedrijf besteld. We hebben niet goed opgelet, de stoelen waren te hoog. Ik heb Puurteak gemaild of zij misschien mee wilden denken over een oplossing. Ze reageerde steeds supersnel en dachten graag mee, stelde een mooie oplossing voor. Emiel stuurde foto's van hoe de tafel eruit zou gaan zien met een paar extra rubbers aan de onderkant van de tafelpoot. Toen ik zei dat het een goed idee was, heeft Puurteak de rubbers gratis opgestuurd en tips gegeven hoe deze te bevestigen. Ik vind dit nextlevel klantenservice. Een hele dikke pluim voor Emiel en Puurteak.
Heel klantvriendelijk en betrouwbaar
Heel vriendelijk personeel, behulpzaam en met kennis van zaken. Vandaag het 2e deel van onze loungeset geleverd ( wat we later besteld hadden) keurig op tijd, precies zoals besteld, heel vriendelijke chauffeur. Samengevat: Top
Wat een geweldig bedrijf .
Wat een geweldig bedrijf .
Ik ben echt een zeurpiet alles 10 keer veranderen maar ze bleven meedenken en alles was mogelijk .
Van het bestellen tot het bezorgen echt alles een dikke 10 .
Wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer meubels en zullen PuurTeak ook bij iedereen aanraden.
2 jaar geleden hier een suar eettafel…
2 jaar geleden hier een suar eettafel gekocht.
Nu kwam er een gat in het blad.
Contact met hun gehad en mocht een nieuw blad uitzoeken.
Vandaag is deze gebracht en ben weer helemaal blij.
Super bedankt voor de goede service.
Mvg,
Jacqueline
Top bedrijf!
Top bedrijf! Heel goede klantenservice die uit zichzelf oplossingen/ alternatieven voorstelt wanneer er een artikel tijdelijk niet in voorraad is. Er was ook een foutje gebeurd bij de betaalwijze en dit werd meteen rechtgezet. Telkens heel snel antwoord, heel professioneel en flexibel. Komt afspraken na en de levering was ook tip top. Ben enorm blij met mijn plantenbakken, die nog mooier zijn in werkelijkheid dan op de foto's. Bedankt!
Ruim assortiment
Heel veel keus in mooie meubelen, maar ook veel decoratie.
Meerdere dingen gekocht, maar vooral m'n keukentafel en m'n wandkleed blijven eye catchers!
Goede adviezen gekregen over elk product.
Top kwaliteit producten
Top kwaliteit producten. Zeer correcte en vriendelijke bezorging.

Aan te bevelen.
Snelle reactie op vraag over levertijd via whatsapp. Levertijd klopte. Prima en nette bezorging op afgesproken tijdstip.
Tuintafel kwam overeen met foto's op website. Zeer tevreden.

Een top tuinbank
Het is onze tweede Bergamo tuinbank. Een heerlijk zittende tuinbank. Ook de levering verliep top. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger. Het bedrijf is een aanrader wie voor kwaliteit en zitcomfort gaat.

Bestelling tuinkussens
Keurig geholpen en supersnel geleverd volgens afspraak.

Prima!
Behulpzaam, duidelijke informatie, op tijd geleverd en een prima product!

Prachtige kwalitatief hoogwaardige meubelen
Zeer mooie teakhouten set. Stoelen zitten comfortabel en tafel is zeer stabiel en erg mooi. Fijn geholpen door verkoper. Brengservice goed geregeld op afgesproken tijd. Set is netjes geïnstalleerd op terras door bezorger.

Réponse de Puurteak Meubelen
Top kwaliteit en super service!
Top kwaliteit Teak! Super service en snelle levering. Bij deze zaak krijg je waar voor je geld !!!

Wat een mooie zaak
Wat een mooie zaak, veel keuze ruime opzet en ook voor inrichting horeca erg veel keuze en goede kwaliteit.
Zelfs een mooie Indonesische vissersboot gekocht te gebruiken als decoratie!
Super mooi tafel
Super mooi tafel, een hele snelle levering. Keurig op de plek gemonteerde poten. Zowel in de winkel alles heel netjes ( mooie uitstraling, je voelt je in deze winkel als in een snoepwinkel;-) Je ziet steeds meer en je wilt alles hebben). Hele fijne en nette bezorging!! Dank je wel Henk
Uitstekend
Goede service bij het bekijken in de showroom.
Goede uitleg, niet opdringerig dat als zeer prettig wordt ervaren.
De verkoper neemt alle tijd voor je.
Ook als het gaat om mailen.
De Chauffeur/monteur is zeer vriendelijk en legt ook nog eens alles goed uit.
Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf.

Réponse de Puurteak Meubelen
Prachtig badkamermeubel met waskom en spiegel
Het heeft even geduurd voordat het badkamermeubel, waskom en prachtige spiegel nu eindelijk hun plaats hebben in mijn badkamer. Prachtige zaak met enthousiaste en kundige mensen die je keurig te woord staan. Dit was niet mijn laatste keer dat ik naar Apeldoorn ben afgereisd.

Réponse de Puurteak Meubelen
En savoir plus sur les différents types d'avis.