Nie polecam, sklep anuluje zamówienia, które jak napisał wystąpiły przez błąd systemowy. Cena owszem była atrakcyjna, ale nie wygląda na błąd systemowy. Według prawa jeśli cena jest zaniżona w radykal... Voir plus
Die Lieferung erfolgte schnell und unkompliziert. Leider hatte ich einen Reklamationsfall, für den R-Gol nichts konnte. Es war ein Herstellerfehler. Die Bearbeitung meiner Reklamation erfolgte sehr sc... Voir plus
Wyłudzenie danych na rzekomy "błąd cenowy" i anulowanie zamówienia po ponad 24h. Fajny biznes prowadzicie, tak jakby ta jedna plastikowa bluza była więcej warta i " przypadkiem z ręki wam się omsło" z... Voir plus
Zakupiłem 2 bluzy myslac ze to cena promocyjna, dostalem anulacje z informacją ze ta cena to blad...zwrot pieniedzy jes na koncie ale niesmak pozostal, nie tak powinno sie prowadzic biznes, jak wystaw... Voir plus
- Magasin de vêtements de sport (activewear)
- Magasin de chaussures
- Magasin d'articles de football
- Magasin de vêtements de sport
Informations provenant de diverses sources externes
Profesjonalne Centrum Piłkarskie. Najniższe ceny. Dostawa 24h GRATIS od 99zł! Buty piłkarskie Nike, adidas, Puma, Joma, Umbro. Hafty na butach. Sprzęt bramkarski.
Aucune trace de demande d’avis
Worst experience ever as a customer
Worst experience ever as a customer. Avoid it at any price or you'll loose your money and your purchase item, too.
Also don't try to refund or something, there's no way, practically they act like scammers.
I have ordered from them 2 pairs of gk…
I have ordered from them 2 pairs of gk pants 4 months ago. Got the packaged after one week and decide to return a product because the size didn't match. 3 moths and a half later and I still didn't get my refund. If you want to keep your money blocked go ahead and order from them
Fantastic shop with excellent quality…
Fantastic shop with excellent quality of products happy buy. Highly recommended