Raamdecoratietotaalmarkt.nl Avis

4,9

Zeer blij met mijn op maat gemaakte duorolgordijn. Binnen 10 dgn geleverd en makkelijk te bevestigen en dat voor een hele leuke prijs.

Wij hebben ons gehele verbouwde huis voorzien van Nieuwe raambekleding Erg mooie lamellen en shades middenkleur grijs Eerst op de site wat kleurstalen opgevraagd Daarna naar Nistelrode gewe... Voir plus

Via internet kwamen wij hier uit en hebben een afspraak gemaakt in de showroom, die een prachtig beeld geeft van wat er zoal te verkrijgen is. De verkoper was erg vriendelijk en nam alle tijd, alles... Voir plus

We hebben onze Jasno shutters bij Raamdecoratietotaalmarkt.nl besteld. Ze zijn daarna komen meten en na een aantal weken alles netjes komen monteren. Na een half jaar bleef één shutterpaneel niet goed... Voir plus

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Erg netjes

Via internet info opgevraagd, netjes beantwoord. In winkel langs geweest, netjes geholpen. Goede prijs. Bestelling op afgesproken tijd binnen en goede materialen. Zeker tevreden dus!

24 février 2016

Duette gordijnen

Plezierige en deskundige ondersteuning,
zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding,
goede service
betrouwbare levering,

18 février 2016

Prima service

Zijn goed de afspraken nagekomen.
Vragen worden snel beantwoord
Kwaliteit is goed.
Prijs aan de hoge kant, vooral voor de elektrische bediening.

18 février 2016

Prima bedrijf

Prima bedrijf ; goede info
Komen alle beloften en afspraken na

17 février 2016

Goede presales, sales en aftersales

Goed vooraf geholpen door 3 proefmonsters die toegestuurd zijn.
Op locatie prettig geholpen met adviezen.
Na ontvangst van de 3 producten bleek er sprake te zijn van een fabricagefout. Dit teruggekoppeld en is meteen opgepakt en hersteld. Goede prijs prestatie! Top!

4 février 2016

helemaal top!

we hadden eerst voor onze keuken duo rolgordijnen besteld om toch eerst af te wachten wat de kwaliteit enz. was.
ik kan je verzekeren dat dat echt heel goed is.
direct voor de woonkamer duo gordijnen besteld en het is boven verwachting , snelle levering, goeie hulp zowel via mail als telefonisch.
ik kan een ieder dit aanraden!

3 février 2016

Luxaflex 5 cm

Zeer tevreden over de uitleg en keuzes maken in de showroom.
Makkelijk te bevestigen en hangen super mooi.

18 janvier 2016

Duette shades

Netjes, goede chathulp.
De shades hangen prachtig!!!
Enige kleine kanttekening is hele late aankondiging van levering... (We kregen 's avonds een mail dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden)
Kan door de kerstdrukte komen gelukkig waren we vrij!

6 janvier 2016

Goede en snelle service

Perfecte meting, op korte termijn, van 3 afzonderlijke lamellen op een raam. De levering van de Jasno lamellen was eerder dan verwacht. Het is een mooi geheel in onze slaapkamer geworden. Hartelijk dank hiervoor.

18 décembre 2015

Goede service, prima product

De klantenservicemedewerkers namen de tijd voor mijn vragen en hebben me goed geïnformeerd over de opties. Het product zelf (verticale lamellen) ziet er prima uit en was eenvoudig te monteren.

18 décembre 2015

Top product!

Duidelijke site, stappen plan past perfect bij ieders keuze! Nette levering en heel belangrijk!! De juiste prijs voor kwaliteit!

16 décembre 2015