Racketspesialisten Avis

1 444
TrustScore 4 sur 5

4,2

Varene tok litt over en uke å få! Men varene kom til slutt, med mye mail og mas fra min side. De var også tomme for en vare jeg bestilte, dette måtte jeg også passe på selv for å få tilbake p... Voir plus

Treg levering Har fått følgende melding fra posten: " Vi har ar fått beskjed om denne pakken. Venter på innlevering." Står i sterk kontrast til deres beskjed om at produktet er sendt...🧐 Me... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg er kjempefornøyd med kjøpet mitt hos Racketspesialisten. Bestilte en bordtennisracket sammen med en bag og hele opplevelsen var problemfri fra start til slutt. Nettsiden var enkel å navige... Voir plus

Jeg bestilte et par sko og glemte å legge inn rabattkode på en tilbudskampanje. Da jeg sendte mail om dette fikk jeg raskt svar om at rabatten skulle jeg få likevel, så rabatten ble refundert etter få... Voir plus

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Racketspesialisten.no kan tilby deg som spiller tennis, badminton, squash, padel eller bordtennis et stort utvalg av markedets ledende varemerker til veldig konkurransedyktige priser. Ambisjonen vår er å tilby en enkel måte for deg å handle, slik at du kan bruke tiden din på å drive med racketsport. For å nå ut til hele landet har vi valgt å selge produktene våre via Internett, noe som gir oss muligheter til å tilby priser som ligger langt lavere enn de veiledende prisene utarbeidet av leverandørene våre. Vi som jobber på Racketspesialisten.no har til sammen mange års erfaring som aktive utøvere, samt erfaring med salg av produkter til racketsport. En del av oss er aktive som mosjonister, og andre har konkurransebakgrunn. Uansett ambisjonsnivå er den store fellesnevneren vår lidenskap for sporten.

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 32 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(1 444)

155 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Treg levering

Treg levering, venter fortsatt på pakke.
På posten står det «vi har fått beskjed om denne pakken. Venter på innlevering.»
Fortsatt ikke noe aktivitet på flere dager. Bestilte ifm bursdagsgave, har prøvd å kontakte på e-post uten noe svar. Bursdagen har passert og fortsatt ikke noe pakke. Bestilte hos de i inntrykk om rask levering noe som jeg dessverre erfarer nå ikke stemmer.

17 septembre 2026

Svært vanskelig å få svar eller kontakt…

Svært vanskelig å få svar eller kontakt med kundeservice. Nesten umulig å få kontakt etter gjentatte email.

Endelig har dem tatt kontakt med meg via email... men fremdeles lite tilbakemelding eller oppdatering om min sak etter flere purringer på email. At jeg må ut på sosiale plattformer for å få litt reaksjoner fra dem er helt håpløst. Meget skuffet av deres kundeservice

3 septembre 2026
Logo de Racketspesialisten

Réponse de Racketspesialisten

Hei!

Jeg beklager at det har tatt tid for deg å få svar på e-posten! Du skal nå ha fått tilbakemelding via e-post, så sjekk gjerne e-posten din, så hjelper vi deg videre der :)

Vennlig hilsen,
Elin, Racketspesialisten

Treeeeeg levering

Varene tok litt over en uke å få!
Men varene kom til slutt, med mye mail og mas fra min side.
De var også tomme for en vare jeg bestilte, dette måtte jeg også passe på selv for å få tilbake penger for.
De sa jeg skulle si i fra når varene kom så jeg skulle få en kompensasjon, gidde beskjed fikk ingen ting.

Men jeg orker ikke å mase mer på de!

Varene kom og de funket

7 septembre 2026

Veldig dårlig strengt!!!

Veldig dårlig strengt!!!

20 août 2026
Logo de Racketspesialisten

Réponse de Racketspesialisten

Hei!

Jeg beklager at racketen din kom med dårlig oppstrengning! Vi har kontaktet deg via e-post, så svar gjerne der, så skal vi ordne en god løsning for deg!

Vennlig hilsen,
Elin, Racketspesialisten