Radius Elnet Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er ingen strøm og de siger at der er men jeg er helt mørklagt osse de andre i min opgang måske er radius medlem af Socialdemokratiet da de er fulde af løgn det har de lært af Mette Frederiksen

Noté 2 sur 5 étoiles

Skifte av elmåler. Fikk brev datert 18 september om at min elmåler ville bli utskiftet i perioden 1 oktober til 12 oktober 2018. Pr. i dag - 28 oktober - ingenting hendt. Ingen info om hvorfor skifte... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'électricité

Écrit par l'entreprise

Radius Elnet A/S driver det elnet, som forsyner 1 million hjem og virksomheder i Københavnsområdet, i Nordsjælland og i dele af Midtsjælland. Er du kunde hos os, ejer vi også den elmåler, der bruges til at opgøre dit elforbrug.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er ingen strøm og de siger at der…

24 septembre 2026

Kære Jan

Vi beklager, hvis du har oplevet at være uden strøm og hvis du har fået forkerte oplysninger, da du kontaktede os. Vi svarer altid bedst muligt ud fra den information vi har tilgængelig på det pågældende tidspunkt, men vi kan selvfølgelig godt tage fejl.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere, hvis du vil kontakte os direkte med den relevante information, f.eks. din adresse - du kan skrive til os på reklamation@cerius-radius.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Radius tager 1.862,50 kroner for at…

Radius tager 1.862,50 kroner for at oprette et GSRN-nummer. Dette nummer blev i øvrigt først oprettet flere måneder efter det var blevet bestilt. Jeg er meget lidt tilfreds med Radius. Både deres priser og effektivitet.

3 septembre 2026

Kære Mathias Reumert Madsen

Vi beklager at du har oplevet forløbet omkring tildeling af GSRN-nummer som utilfredsstillende.

Gebyret for oprettelsen dækker de administrative omkostninger vi har i forbindelse med sagsbehandling og registrering og gebyrets størrelse svarer til det niveau der generelt er for den type opgaver hos netselskaber.

Vi er opmærksomme på at lange sagsbehandlingstider kan være frustrerende og vi arbejder målrettet på at få nedbragt ventetiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan kun tilslutte mig det der…

Jeg kan kun tilslutte mig det der skrives om Radius og deres service. Jeg har nu i mere end 6 uger ventet på et GSRN nummer. I sidste uge fik jeg besked på, at det ville jeg få indenfor en uge. Nu her 1½ uge senere ringer jeg igen og møder en meget uhjælpsom servicemedarbejder. Hun kunne ikke fortælle noget, jeg måtte vente. Man må sige, at vi kan ikke klage over servicen der er nemlig ikke nogen.

9 septembre 2026

Kære Michael
Vi beklager, at du har oplevet ventetid og manglende klarhed omkring levering af dit GSRN-nummer. Vi forstår, at det er frustrerende, når en sag trækker ud længere end forventet, og når vi ikke kan give en mere præcis status.

Vi vil gerne undersøge din konkrete sag nærmere og se, hvad der sker i sagen, hvis du skriver direkte til os på reklamation@cerius-radius.dk.

Radius

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er helt fantaststisk med Radius

Det er helt fantaststisk med Radius. Vi har nu sprøjtet overskydende strøm til radius i 2 måneder gratis fra vores solceller. Er det virkelig det det de gør med alle kunder. Vi venter til Radius sender os en kode, så vi kan tjene på den strøm vi giver dem. MEN KODEN KOMMER IKKE. Det er højst 1 min arbejde. Hvor svært kan det være !!

21 août 2026

Kære Benros Dahl

Vi kan ikke lige umiddelbart genkende den problemstilling, men vi vil selvfølgelig meget gerne undersøge sagen, hvis du skriver til os på reklamation@cerius-radius.dk med den relevante information.

Noté 2 sur 5 étoiles

Radius med ‘god’ kommunikation

Radius melder ud, at strømmen i mit område bliver afbrudt en bestemt dag. Dagen før den planlagte afbrydelse sender de så en besked om, at den er aflyst.

Alligevel vælger de at afbryde strømmen som oprindeligt planlagt.

Virkelig imponerende og tydelig kommunikation til kunderne.

29 juillet 2026

Kære Frederik

Tak for din anmeldelse. Vi beklager den oplevelse, du har haft.
Vi forstår godt, at det er frustrerende at modtage besked om, at en planlagt strømafbrydelse er aflyst, og derefter opleve, at strømmen alligevel bliver afbrudt. Det er naturligvis ikke den oplevelse eller kommunikation, vi ønsker at give vores kunder.
Der kan i sjældne tilfælde opstå ændringer i planlægningen eller fejl i kommunikationen, men vi beklager, hvis informationen i dit tilfælde har været misvisende og skabt usikkerhed.
Tak fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse. Din feedback er vigtig for vores arbejde med at forbedre kommunikationen til vores kunder.

Dorte

Noté 1 sur 5 étoiles

Er årsag til mange strømafbrydelser som…

Og de skriver /svarer til forkerte personer hende mutte der har skrevet ævl og bævl til mig Betina

Er årsag til mange strømafbrydelser som medfører at elektroniske ting går i stykker. Vil ikke påtage sig ansvaret. Selvom de burde. De er hurtige nok til selv at kræve ind hos skadevoldere
Og er meget uansvarligt når der er 0 fejl som er den værste

2 juillet 2026

Kære Bettina Esmann
Vi beklager, at du har oplevet flere strømafbrydelser. Vi forstår godt at det er frustrerende at mangle strøm. Vores forsyningssikkerhed i Danmark er heldigvis en af verdens højeste, med strøm i kontakten 99,98 % af tiden. Når der opstår fejl, arbejder vi på at genetablere forsyningen så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis vores kunder oplever, at der er noget som er gået i stykker i forbindelse med en strømafbrydelse, foretager vi altid en undersøgelse af om det er spændingen i vores elforsyningsnet som kunne være årsag til de evt. skader. Vi beklager de gener, afbrydelserne har medført.

Mette

Noté 1 sur 5 étoiles

Bor i lyngby og nu det 3 gang der er…

Bor i lyngby og nu det 3 gang der er strømsvigt på 1 måned og det er mange timer hver gang .. kan ikke anbefale radius

4 juillet 2026

Kære Kamlai Bunmi

Vi beklager, at du har oplevet flere strømafbrydelser den seneste måned. Vi forstår godt at det er frustrerende at mangle strøm.
Hvis du har oplevet flere strømafbrydelser inden for kort tid, kan det være følgevirkninger af den første afbrydelse. Når der sker en fejl i én del af elnettet, kan det belaste det øvrige elnet i området. Derfor kan nogle kunder opleve flere strømafbrydelser tæt på hinanden, selvom den oprindelige fejl er fundet og rettet.
Vi beklager de gener, afbrydelserne har medført.

Total arrogant kundeservice

Total arrogant kundeservice - Ingen service - Taler ned til folk. Hele ejendommen er nede og de er ligeglad. Tydeligt at mærke at de ingen konkurrence har - Små kongedømmer inden for en virksomhed er giftigt.
Burde være 0-stjerner

24 juin 2026

Kære Claus

Vi er kede af at høre, at du har haft den oplevelse med os. Vi forstår godt, at en strømafbrydelse kan være frustrerende og vi beklager, hvis vores kommunikation har givet dig et andet indtryk.

Vi vil gerne understrege, at vi bestemt ikke er ligeglade med afbrydelser i elforsyningen. Når der opstår fejl på vores elnet, arbejder vi altid på at lokalisere og udbedre dem så hurtigt og sikkert som muligt, så strømmen kan komme tilbage til de berørte kunder.

Vi tager din feedback om kontakten med vores kundeservice alvorligt. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at der er en respektfuld og professionel dialog, også når situationen er frustrerende for alle parter.

Strømsvigt >1h

Strømsvigt >1h. Hvor er vi her? I Kuba???

13 juin 2026

Kære Christian
Vi forstår godt at det er irriterende at opleve et strømsvigt der varer mere end en time. Heldigvis er det sådan, at vi i Danmark har en af verdens mest stabile elforsyninger, hvilket betyder at der samlet set er strøm i kontakten cirka 99,99 % af tiden.
Desværre kan det ikke helt undgås at der opstår fejl på elnettet, som kræver tid at udbedre, men vores teknikere arbejder altid på at genoprette forsyningen så hurtigt og sikkert som muligt, når der opstår afbrydelser.
Vi beklager de gener, afbrydelsen har medført.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har fået velkomstbrev i min…

Jeg har fået velkomstbrev i min indbakke, og tænker derfor at at Radius senere vil komme i min indbakke og ikke i spam. Dette sker ikke - min regning ender i spam og jeg ser den derfor ikke. Min 1. og ENESTE advarsel om betaling er incasso, der kommer i e-boks, og det betyder at jeg skal betale rykkergebyr og renter på 426kr. 200kr.,100kr. og 2050,00 kr. Det er uhørt frækt!!! Tyveri!!! De bør være indmeldt e-boks når det ligger i den størrelsesorden, eller lave rykker på 100kr.

5 mai 2026

Kære Tine

Det lyder umiddelbart som om du forveksler os (netselskabet) med din elleverandør - vi sender nemlig ikke regninger for elforbrug, det er kun elleverandøren der gør det.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter din elleverandør for at få afklaret forløbet.

Hvis der alligevel er tale om en faktura fra os, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på reklamation@cerius-radius.dk og så kigger vi selvfølgelig på det.

størmafbrydelser konstant

Jeg har aldrig oplevet så mange strømafbrydelser som i år. det er næsten 1-2 gange per måned. Der er noget som er helt skævt.

4 mai 2026

Kære Lars Jacobsen
Som vi også har oplyst pr. mail har vi brug for at få oplyst din adresse, før vi kan undersøge sagen. Du kan skrive til os på reklamation@cerius-radius.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er igen uvarslet strømsvigt

Der er igen uvarslet strømsvigt. Strømmen har været væk i mere end halvanden time og efter at have ringet til Radius siger de at der går mindst en time mere. Det er bare ringe!!! Det er latterligt at det er så dårligt!

27 avril 2026

Kære Ivan

Vi beklager meget at du var berørt af en strømafbrydelse. Vi forstår godt at det er frustrerende og utilfredsstillende når strømmen forsvinder uden at man er varslet.

Desværre kan strømafbrydelser dog opstå akut, og i nogle tilfælde tager det tid at lokalisere og udbedre fejlen.

Hvis du ønsker at vi undersøger hvad der konkret er sket i dette tilfælde, er du velkommen til at skrive til os på reklamation@cerius-radius.dk med dine oplysninger.

FORFÆRDELIG KUNDESERVICE

FORFÆRDELIG KUNDESERVICE! Jeg er fornyeligt flyttet ind i et hus med Radius, hvor der har været nogle problemer med kablerne. Så ringer jeg til deres kundeservice som min elektriker siger. Hvor jeg blev vrisset og kaldt for en djævle fordi jeg ikke kan forstå Elektriker ord. Blev omstillet flere gange for at jeg stadig ikke fik et klart svar om hvad jeg skal gøre

FORFÆRDELIGT!

10 mars 2026

Kære Emil
Tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke den måde, vi ønsker, at nogen skal blive mødt på hos os. Den behandling, du beskriver, lever slet ikke op til vores standard for en respektfuld og hjælpsom kundeservice, og vi er oprigtigt kede af, at du har haft en så ubehagelig oplevelse.

Hvis du stadig står med ubesvarede spørgsmål eller mangler afklaring, er du velkommen til at sende os en mail til reklamation@cerius-radius.dk – så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fik 5 januar opsat solceller som lige…

Fik 5. januar opsat solceller som lige siden har produceret strøm og til elnettet. Jeg kan imidlertid ikke få betaling for min strøm fordi Radius ikke har tilsluttet min måler, så jeg kan lave en produktionsaftale med mit elselskab. Har nu haft fat i Radius flere gange, men bliver konstant holdt hen med, at den sagsbehandler der sidder med sagen er optaget. Og det er vedkommende så ligegyldigt på hvilket tidspunkt af dagen jeg ringer. Så som tiden går mister jeg bare flere penge fordi jeg jo ikke får betaling for den strøm jeg levere til elnettet. Så nu er det tid for juraen skal træde ind.

6 mars 2026

Kære Per
Vi er kede af at du oplever ventetid på tilslutning - det kan der være mange årsager til, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere, hvis du skriver til os på reklamation@cerius-radius.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Snyder på "vægten" nu må det stoppe

Radius snyder på "vægten" overtræde gældende lovgivning/aftale (230 volt + / - 10%) mange aftener/nætter. Her senest 20/2 kl 0:00 - 1:00 1 - time, målt spænding på bare 201,6 v - 201,8 v Man snyder om natten hvor folk sover. (billeder af udlæsninger haves)

Har tidligere haft elingeniør fra Radius uden og kontrollerer (aftenkontrol målt direkte på målertavlen)
Ringede til sin chef (kvinde) mens han var her (telefonen på medhør) Chefens svar var dengang > vi kan ikke gøre noget< Det er 1 fase det er helt galt med her i 2830 Virum (spænding dengang 203 - 204 volt)
men nu er det værre. Lysstyrker farer op og ned samt blinker vildt (dæmp bare pærer)(seneste måling 22/2 kl 17:02 207,4 volt lige inden for grænsen, på hængende hår)

Generelt svinger volt spændingen alt for meget her i 2830 Virum området (nemt at slippe omkring med for Radius, da menigmand ikke aner noget om spænding)
Her taler vi om spænding inden for "normal området + / - 10%" Denne svingning i spændingen, er meget skadelig for elektronisk udstyr feks. TV, PCére og andre el produkter, da det forkorter/reducerer levetiden på disse apparater.
Tidligere fjernsyn (dyrt Philips) pixelerede voldsomt, troede det var defekt, købte nyt, men da fjernsynet kom til sønnen i Sverige, fungerede det perfekt.
I Sverige holdes spændingen stabil modsat det danske elnet
Tænker det kunne være en opgave for "DR kontant" at se på sagen

23 février 2026

Kære Carsten Mortensen
Helt generelt driver vi elnettet i overensstemmelse med vores tilslutningsbestemmelser, men der kan ske udsving, og det kigger vi selvfølgelig på med henblik på at sikre stabil forsyning til alle.
Vi har også modtaget din henvendelse direkte, og vi er i gang med at undersøge sagen. Vi vender snarest muligt tilbage til dig via den direkte dialog.

Noté 1 sur 5 étoiles

Burde selvfølgelig være nul stjerner

Radius vil hæve prisen for strøm fra 1. april i 2026.
Funktionschefen (flot titel) påstår ganske kækt: 'Vores prisændring har ingen sammenhæng med den politiske beslutning om en midlertidig nedsættelse af elafgiften'.
Om påstanden er sand eller ej, er jo ligegyldig for funktionschefen. Hendes firma ejer elnettet i Storkøbenhavn, og de kan derfor ikke fravælges. Dejlig situation for Radius og knap så dejlig for os andre.

Her er et supergodt eksempel på, hvad der vil ske med madvarepriser, hvis folketinget sætter momsen ned på fødevarer.

16 février 2026

Kære K Kristensen

Vores opgave som netselskab er at drive og vedligeholde elnettet i vores forsyningsområde. Vores priser dækker alene omkostninger til drift, vedligeholdelse og udbygning af elnettet, og vi har ikke indtjening på selve strømmen, som købes via den elleverandør man som kunde har valgt.

Vi har forståelse for, at tarifstigninger kan opleves som frustrerende. Når vi investerer i drift, vedligehold og udvikling af elnettet for at sikre en stabil og fremtidssikret elforsyning, påvirker det tarifniveauet og tarifændringen pr. 1. april 2026 er således en konsekvens af, at vi løbende skal sikre, at nettet kan imødekomme kundernes behov — både nu og i fremtiden.

Helt generelt kan vi oplyse, at som netselskab er vores indtjening reguleret af myndighederne. Tarifferne fastsættes i henhold til gældende regler og inden for en godkendt indtægtsramme. Vi kan derfor kun opkræve hvad der er nødvendigt for at drive, vedligeholde og udvikle elnettet.

Det er en vigtig og korrekt pointe at prisændringen ikke har sammenhæng med den politiske beslutning om en midlertidig nedsættelse af elafgiften, da elafgiften er en politisk fastsat skat, mens netselskabets tariffer dækker omkostningerne til transport af strøm samt drift og udbygning af elnettet.

Cerius

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god information i tilfælde af strømsvigt

I går mistede vi strømmen i Dragør, men ved hjælp fra Radius rigtig gode sms service, blev vi hele tiden opdateret og strømmen kom endda igen 2 timer før beregnet, takket være deres samarbejdspartnere. Tak for god og professionel service.

3 février 2026

Den mest elendige kundeservice

Den mest elendige kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Det er med en decideret fræk tone, provokerende og ingen der reelt lytter til deres kunde. Rådgivning er med Radius´eget bedste for øje og ikke kundens. Der er slet ingen perspektivering eller for der sidder en i den anden ende af røret, der er dybt afhængig af Radius´hjælp.

2 février 2026

Kære Camilla
Det lyder som om du har haft en rigtig uheldig oplevelse med os, og det er vi selvfølgelig kede af.
Du er velkommen til at skrive til os på reklamation@cerius-radius.dk med flere relevante detaljer, og så vil vi selvfølgelig gerne undersøge det nærmere.

Elendig “kundeservice”

Elendig “kundeservice”
Der er fortsat en uvarslet strømafbrydelse i Gentofte, og problemet er endnu ikke blevet løst. Informationsniveauet er utilstrækkeligt. Det virker uforståeligt, at der ikke findes et døgnåbent servicecenter, som kan reagere hurtigt og håndtere akutte strømafbrydelser.

På selskabets hjemmeside oplyses de, at strømmen forventes tilbage kl. 23:14, mens telefonsvareren giver et andet tidspunkt, nemlig kl. 23:00. Det ville være på sin plads med præcise og ensartede informationer, samt en mere pålidelig håndtering af strømforsyningen og deres kunder.

21 novembre 2025

Kære Laura

Vi beklager den uvarslede strømafbrydelse og forstår godt, at det kan være frustrerende.
Vi bestræber os altid på at informere så præcist som muligt, men mens arbejdet står på, kan det være svært at angive helt nøjagtige tidspunkter.

Akutte strømafbrydelser håndterer vi selvfølgelig med det samme, uanset hvornår de opstår, og vores elkontrolcenter er bemandet døgnet rundt på 70 20 48 00 - her er du altid velkommen til at henvende dig, hvis du ønsker opdateringer under en strømafbrydelse, og så vil vi hjælpe og informere så godt vi kan.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus