Radius tager 1.862,50 kroner for at oprette et GSRN-nummer. Dette nummer blev i øvrigt først oprettet flere måneder efter det var blevet bestilt. Jeg er meget lidt tilfreds med Radius. Både deres pris... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der er ingen strøm og de siger at der er men jeg er helt mørklagt osse de andre i min opgang måske er radius medlem af Socialdemokratiet da de er fulde af løgn det har de lært af Mette Frederiksen
L'entreprise a répondu
Jeg kan kun tilslutte mig det der skrives om Radius og deres service. Jeg har nu i mere end 6 uger ventet på et GSRN nummer. I sidste uge fik jeg besked på, at det ville jeg få indenfor en uge. Nu her... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skifte av elmåler. Fikk brev datert 18 september om at min elmåler ville bli utskiftet i perioden 1 oktober til 12 oktober 2018. Pr. i dag - 28 oktober - ingenting hendt. Ingen info om hvorfor skifte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Radius Elnet A/S driver det elnet, som forsyner 1 million hjem og virksomheder i Københavnsområdet, i Nordsjælland og i dele af Midtsjælland. Er du kunde hos os, ejer vi også den elmåler, der bruges til at opgøre dit elforbrug.
Teknikerbyen 25, 2830, Virum, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Grådigt ,ineffektivt, og ingen kompensation for manglende levering af strøm i dagevis!
Trist med monopol - dette selskab burde blive sat i konkurrence.
Ps nej tak til jeres standard skrivelser, i er stadigvæk grådige!

Réponse de Radius Elnet
Tænk sig en gang det blæser i Danmark prisen på el er 4 øre pr kWt. På Sjælland + 3750% så prisen derefter er 1,5kr pr kWt for transport og afgifter af el til radius, for at transportere el i el elnet som forbrugerne selv har betalt mange gange. Men det stopper ikke her for mellem 17 og 21 stiger prisen på transport så prisen nu er 2,5kr pr kWt altså 6250% mere end de 4 øre strømmen stadigvæk koster.
Jeg skrev en klage til andel energi som informerede mig om at radius hæver prisen i dette tidsrum for at tvinge forbrugerne til at flytte noget af deres elforbrug til andre timer på døgnet. Mon radius har fået hjemmel i lovgivningen til at tvinge forbrugerne ?

Réponse de Radius Elnet
Priserne for levering af en kWh er usædvanlig høj. Især om vinteren

Skændsel!
Radius er uden tvivl en af de mest grådige virksomheder i Danmark. Desværre har " man " givet dem monopol på levering af el. Noget der nu igen koster danskerne milliarder. Sidste år udnyttede man indefrysningsordningen til at hæve leveringen af el enormt og med en PARTIFORMAND i bestyrelsen, så er Radius en stor skandale som politikerne burde bekæmpe.

Réponse de Radius Elnet
Jeres medarbejder Jeppe er et utroligt hjælpsomt og tålmodigt menneske, der hjalp mig med at få strømmen tilbage. Han tog sig tid til at hjælpe, selvom det virkede håbløst….
Så tak til Jeppe, der reddede min dag- og mad! Håber han får den ros han fortjener..

Réponse de Radius Elnet
Vi fik besked om strømafbrydelse i Vanløse mandag og da strømmen kom tilbage fik vi besked på at hvis strømmen ikke var kommet tilbage, skulle vi ringe til Radius. Onsdag morgen får jeg besked af viceværten om at der var 3 lysudtag der ikke længere fungerede. Han tjekkede relæet og skiftede en sikring. Det hjalp ikke, så jeg ringede til Radius, som der stod i beskeden vi havde fået. Kun for at blive spist af med "jeg kan her se at I har fuld strøm, så hvis det ikke virker, må det være i jeres hus et sted. Du må ringe efter en elektriker" Mit svar var "Tak for ingenting"

Réponse de Radius Elnet
Radius sender en uerfaren ud for at skifte vores elskab. Han bytter om på nul og fase, og nu er vores køleskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og en masse andre elektroniske dele blevet ødelagte. Samtidigt så kan de ting der stadig virker, gå i stykker senere hen pga den overbelastning de har fået på 2 faser. De sender et uvildigt firma ud for at redde fejlene ud. Skulle vi være tilbage i status quo når tingene er blevet lavet igen? You tell me, med al den tid vi har brugt. Ikke engang et gavekort eller andet som undskyldning og kompensation

Réponse de Radius Elnet
Det er noget af det mest amatøragtige i gjort længe! I sender en mail, hvori der står i afbryder strømmen imellem kl 7 -11. Jeres ansatte komme slaskende kl 7:30, afbryder strømme kl 11:30, og nu kl 14:15 har vi stadig ingen strøm. Hvad h…. skulle vi bruge den mail til, når i tilsyneladende ikke kan planlægge noget som helst.

Réponse de Radius Elnet
2 strømafbrydelser på 2 dage, og nu er vi over den tid hvor Radius skrev at strømmen skulle være kommet tilbage... Uden noget som helst nyt fra dem.

Réponse de Radius Elnet
To gange på en uge har vores boligområde, som tæller to store etage ejendomme og flere villaer, manglet strøm i mere end 3 timer. Efter at have manglet strøm i mere end 4 timer, ringer jeg til Radius for at få oplyst en tidshorisont på reparation af bruddet, og får i stedet oplyst at man ikke har nogle teknikere til rådighed. De teknikere man har er på andre opgaver..(!) Men hvordan kan de været det, når det samtidig fremgår af Radius’ hjemmeside, at der ikke er nogle nedbrud nogen steder?
Det er pinligt, og inkompetent.
—————-
OPDATERING: kl er nu 21 og solen er ved at gå ned, og vi (flere 100 mennesker) har været uden strøm i 6 timer midt i en weekend, og Radius foretager sig intet for at løse problemet!!!!
OPDATERING 2: efter timer uden besked eller anerkendelse af problemet op Radius hjemmeside, fremgår det nu, at vi (forventet) får strøm kl 2 i nat!!.. det er 12 timer uden strøm!!! Radius er en katastrofe.

Réponse de Radius Elnet
Jeg har ikke oplevet strømafbrydelser men jeg er meget utilfreds med prisen på en simpel sikring. Sidste år fik jeg den ide at skifte til varmepumpe Radius/Andel forlangte 15000 kr. for at elektrikeren måtte skifte en sikring ude i boxen på vejen, altså 15000 lige ned i lomme uden at lave noget som helse. Nu har jeg sat et lille solcelle anlæg op. Nu kan jeg så få en ny måler sat op som efter sigende skulle udnytte strømmen bedre på alle 3 faser, den koster 1600 kr + et administrationsgebyr på 1800 kr begge priser er vejledende så den bliver nok højere

Réponse de Radius Elnet
Radius sender rykker selvom fakturaen er betalt. Men man har ikke tænkt sig at tage telefonen når man ringer ind til dem, med andre ord ingen kundeservice. Jeg er selvfølgelig ikke helt sikker på at jeg er kunde når jeg er tvangsindlagt hos Radius. Hvis Radius ikke har kunder, er der åbenlyst ikke behov for kundeservice.

Réponse de Radius Elnet
For tredje gang på 14 dage er radius elnet skyld i at internet, telefoni og kabel-tv er nede i mit område.(2200)
Nu er jeg jo ikke tekniker, men det virker det heller ikke til at de er siden den samme fejl opstår gang på gang.

Réponse de Radius Elnet
Nu er det fjerde gang at strømmen er gået, alene i år. Og de tidligere gange har afbrydelsen varet i timevis. Det er under al kritik og man har indtryk af at der ikke gøres noget for at forbedre stabiliteten, men det er jo heller ikke nødvendigt når kunderne ikke kan skifte leverandør.
I følge Radius selv har de en målsætning om højst at være nede 26 minutter om året...det er de pænt langt fra, og man får ingen kompensation.
I forhold til at det er kritisk infrastruktur er det vanvittigt så mange fejl de har.

Réponse de Radius Elnet
Mage til gribbe skal man lede længe efter. At i tillader jer at tage de priser for LEVERING af strøm især omkring spisetid aften, som er dobbelt op af strømmens pris er fuldstændig vanvittigt og helt uden sidestykke!
Det er kun pga jeres monopol at det kan lade sig gøre. Såfremt i mener at det bliver brugt for meget strøm i jeres net i disse perioder bør i selvfølgelig gradueret priserne således at det er dem der bruger mest strøm der betaler mest! Føj - jeg væmmes over den måde hvorpå i flår almindelige borgere for afgifter!!! 😟

Réponse de Radius Elnet
Bare ikke godt nok. Stor pris at betale, for så ringe et stykke arbejde.
Jeg har aldrig oplevet at mangle strøm to dage i streg, og i så lange tidsrum ad gangen. Det er under al kritik.
Det er til dato den største bommert jeg har set fra landsdækkende infrastruktur.

Réponse de Radius Elnet
Efter vi havde ventet længe på svar, talte vi i dag med Michelle, som både var kompetent, serviceminded, lyttende og frem for alt løste problemstillingen.

Réponse de Radius Elnet
Hvis Radius ikke får udjævnet forbruget i spidsbelastningsperioden - tidsrummet 17-21 - vil må de åbenbart være nødsaget til at foretage yderligere store investeringer i udbygning af elnettet – og dette skal skal opkræves hos elforbrugerne - og ikke dækkes ind under det monster store overskud man allerede indkasserer hvert år.
Det er usmageligt hvordan man med monopol bare kan skrue på prisen i en tid hvor mange allerede er presset til det yderste.
Radius leverer jo ikke bedre eller mere service for pengene - tværtimod.

Réponse de Radius Elnet
For f.... noget svineri, at de kan sætte afgiften på transport af el så meget op! Hvis man så kunne vælge et andet selskab, så var det en anden snak. Men når man har monopol på transport af strøm er det godt nok frækt! Især når man tænker på den økonomiske situation mange står i lige nu. At de så også har hævet prisen i tidsrummet 17-21, under påskud af vi skal flytte strømforbruget, viser bare at der ikke eksisterere samfundssind, når der skal tjenes penge. En stor del af forbruget hos private kan jo ikke flyttes i det tidsrum. Det er jo bare en mulighed for at tjene ekstra på krisen. Håber der bliver grebet ind og sat en streg i sandet, så flertallet har mulighed for at betale deres elregninger