Radius Elnet Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Radius tager 1.862,50 kroner for at oprette et GSRN-nummer. Dette nummer blev i øvrigt først oprettet flere måneder efter det var blevet bestilt. Jeg er meget lidt tilfreds med Radius. Både deres pris... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er ingen strøm og de siger at der er men jeg er helt mørklagt osse de andre i min opgang måske er radius medlem af Socialdemokratiet da de er fulde af løgn det har de lært af Mette Frederiksen

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan kun tilslutte mig det der skrives om Radius og deres service. Jeg har nu i mere end 6 uger ventet på et GSRN nummer. I sidste uge fik jeg besked på, at det ville jeg få indenfor en uge. Nu her... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Skifte av elmåler. Fikk brev datert 18 september om at min elmåler ville bli utskiftet i perioden 1 oktober til 12 oktober 2018. Pr. i dag - 28 oktober - ingenting hendt. Ingen info om hvorfor skifte... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'électricité

Écrit par l'entreprise

Radius Elnet A/S driver det elnet, som forsyner 1 million hjem og virksomheder i Københavnsområdet, i Nordsjælland og i dele af Midtsjælland. Er du kunde hos os, ejer vi også den elmåler, der bruges til at opgøre dit elforbrug.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Grådigt ,ineffektivt

Grådigt ,ineffektivt, og ingen kompensation for manglende levering af strøm i dagevis!

Trist med monopol - dette selskab burde blive sat i konkurrence.
Ps nej tak til jeres standard skrivelser, i er stadigvæk grådige!

23 octobre 2023

Kære Jens

Tak for din henvendelse.

Vi beklager din opfattelse af vores selskab ligesom vi er kede af, at du har manglet elforsyning. Radius, som er ansvarlig for elnettet i Københavnsområdet, Nordsjælland og dele af Midtsjælland, bestræber sig altid på, at vores kunder har en stabil og sikker forsyning. Det kan dog aldrig undgås, at der forekommer afbrydelser.

Radius har, som andre netvirksomheder i Danmark, monopol på at drive og udvikle distributionsnet i et afgrænset geografisk område, og er samtidig underlagt forskellige myndigheders tilsyn for sikre, at vi driver og udvikler nettet teknisk og økonomisk ansvarligt. Elnettet består af tusindvis af kilometer kabler og komponenter, som er installeret og som løbende skal vedligeholdes. Det er således ikke praktisk muligt eller økonomisk forsvarligt at skabe en konkurrence på etablering af infrastruktur til el distribution.

Mette

Noté 1 sur 5 étoiles

Tænk sig en gang det blæser i Danmark…

Tænk sig en gang det blæser i Danmark prisen på el er 4 øre pr kWt. På Sjælland + 3750% så prisen derefter er 1,5kr pr kWt for transport og afgifter af el til radius, for at transportere el i el elnet som forbrugerne selv har betalt mange gange. Men det stopper ikke her for mellem 17 og 21 stiger prisen på transport så prisen nu er 2,5kr pr kWt altså 6250% mere end de 4 øre strømmen stadigvæk koster.
Jeg skrev en klage til andel energi som informerede mig om at radius hæver prisen i dette tidsrum for at tvinge forbrugerne til at flytte noget af deres elforbrug til andre timer på døgnet. Mon radius har fået hjemmel i lovgivningen til at tvinge forbrugerne ?

15 octobre 2023

Kære Thomas

Tak for din henvendelse.

Elnetkunder betaler for at få strømmen transporteret gennem elnettet fra det sted, den bliver produceret, og ud til din bolig. Vi står for at transportere strømmen i vores distributionsområde.

Din omkostning som netkunde er et fast månedligt abonnement og en variabel tarif for de kWh, du aftager gennem elnettet.

Størrelsen på netabonnementet og tariffen afhænger af kundekategori og f.eks. drift og udbygning af elnettet.

Vi foretager løbende vedligehold og udskiftning af nettet, kabelskabe, transformerstationer etc.

Abonnement og tarif fastsættes efter en metode, som Forsyningstilsynet godkender. Derudover kommer der de afgifter, som opkræves for SKAT.

Det er dyrere at få transporteret sin strøm i spidslastperioden (den periode hvor elnettet er mest belastet) mellem kl. 17-21, og tarifferne er højere i vinterhalvåret end i sommerhalvåret.

Den 1. oktober hvert år skifter vi til vintertariffer, og i den forbindelse har vi opfordret elforbrugerne til at flytte elforbruget væk fra de dyre timer, hvor elnettet er mest belastet - det kan eksempelvis være de apparater, der bruger mest strøm, som eksempelvis opladning af elbiler, vaskemaskine, opvaskemaskine etc. Vi tvinger ikke elforbrugerne til dette, og det har vi heller ikke hjemmel til

Jeg håber, at dette besvarer dine spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

Priserne for levering af en kWh er…

Priserne for levering af en kWh er usædvanlig høj. Især om vinteren

30 septembre 2023

Kære Per Christensen

Tak for din henvendelse.

Vi er som reguleret infrastruktur omfattet af et tilsyn med blandt andet vores priser, jf. Elforsyningsloven.
De forhøjede priser i perioden 17-21 er et incitament til, at elforbrugerne omlægger de mest elforbrugende aktiviteter ud over døgnet til andre tidspunkter end spidsbelastningsperioden.

Skændsel!

Skændsel!
Radius er uden tvivl en af de mest grådige virksomheder i Danmark. Desværre har " man " givet dem monopol på levering af el. Noget der nu igen koster danskerne milliarder. Sidste år udnyttede man indefrysningsordningen til at hæve leveringen af el enormt og med en PARTIFORMAND i bestyrelsen, så er Radius en stor skandale som politikerne burde bekæmpe.

28 septembre 2023

Kære Pia Bauenfelt

Tak for din henvendelse.

Vi beklager din opfattelse af vores selskab.

Radius Elnet ejer forsyningsnettet etc. i vores distributionsområde, hvor vi distribuerer el.

Forbrugerne vil mærke et prishop på deres tariffer pr. 1. oktober, fordi vi overgår til vintertariffer.

Tilsvarende vil forbrugerne så få et prisfald pr. 1. april, hvor vi overgår til sommertariffer igen.

Prishoppet pr. 1. oktober bliver dog ikke så stort, som der først var lagt op til.

Dette skyldes, at nettarifferne sættes ned pr. 1. oktober grundet faldende elpriser og dermed faldende omkostninger til at dække nettabet.

Vi ser derfor ikke ind i så høje tariffer som sidste vinter, hvor vi skulle købe el 1:1 hos elleverandørerne til dækning af vores nettab. Som følge af de ekstremt høje elpriser sidste år, var det langt dyrere at dække nettabet end normalt.

Det har været en mulighed for alle elforbrugere i vores forsyningsområde at opstille til valget som forbrugerrepræsentant i bestyrelsen.

Jeg håber, at dette besvarer din henvendelse

Noté 5 sur 5 étoiles

Tålmodig, hjælpsom og super service

Jeres medarbejder Jeppe er et utroligt hjælpsomt og tålmodigt menneske, der hjalp mig med at få strømmen tilbage. Han tog sig tid til at hjælpe, selvom det virkede håbløst….
Så tak til Jeppe, der reddede min dag- og mad! Håber han får den ros han fortjener..

30 août 2023

Kære Miriam

Mange tak for din venlige anmeldelse.
Vi har sendt roserne videre til Jeppe.
God dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi fik besked om strømafbrydelse i…

Vi fik besked om strømafbrydelse i Vanløse mandag og da strømmen kom tilbage fik vi besked på at hvis strømmen ikke var kommet tilbage, skulle vi ringe til Radius. Onsdag morgen får jeg besked af viceværten om at der var 3 lysudtag der ikke længere fungerede. Han tjekkede relæet og skiftede en sikring. Det hjalp ikke, så jeg ringede til Radius, som der stod i beskeden vi havde fået. Kun for at blive spist af med "jeg kan her se at I har fuld strøm, så hvis det ikke virker, må det være i jeres hus et sted. Du må ringe efter en elektriker" Mit svar var "Tak for ingenting"

23 août 2023

Kære Lea Halvorsen

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager de gener, du har haft i forbindelse med strømafbrydelsen.

Når kunderne ringer om problemer med strømmen, kontakter vi elmåleren (pinger elmåleren), for at se, om der er kontakt til elmåleren, og om der er strøm. Hvis der ses kontakt og strøm dertil, er det kundens interne elinstallation, der fejler, og det er ikke noget, vi må udbedre.

Jeg beklager din oplevelse ved dit opkald til os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Radius bytter om på nul og fase i elskab

Radius sender en uerfaren ud for at skifte vores elskab. Han bytter om på nul og fase, og nu er vores køleskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og en masse andre elektroniske dele blevet ødelagte. Samtidigt så kan de ting der stadig virker, gå i stykker senere hen pga den overbelastning de har fået på 2 faser. De sender et uvildigt firma ud for at redde fejlene ud. Skulle vi være tilbage i status quo når tingene er blevet lavet igen? You tell me, med al den tid vi har brugt. Ikke engang et gavekort eller andet som undskyldning og kompensation

17 août 2023

Kære Julian Hoffmann

Tak for din henvendelse.

Vi beklager fejlen i forbindelse med skift af elskabet ved din adresse, der forårsagede nulfejl hos dig, og beskadigede en række af dine elektriske apparater.

Vi sender normalt ikke gavekort i forbindelse med nulfejl, og er ked af, at du har haft en forventning om dette. Men vi rekvirerer hurtigst muligt AREPA, Envista Forensics til at se på skaderne, og foranledige reparation, henholdsvis eventuelle nyindkøb af de beskadigede apparater.

Dette for at hjælpe kunderne og afhjælpe skaderne hurtigst muligt - frem for, at du skal anmelde skaderne til og afvente dit forsikringsselskab.

Jeg har talt med Arepa, der fortæller, at de er i løbende dialog med dig om sagen.

Hvis der er nogle af dine elektriske apparater, der som følge af denne nulfejl svigter inden for 3 måneder, er du altid velkommen til at vende tilbage til Arepa, der følger op på det - og ja, du skulle være status quo efter dette.

Vi beklager igen de gener, du har haft i forbindelse med fejlen og den tid, du har måttet bruge hertil.

Vi håber, at I snarest får alt i orden igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er noget af det mest amatøragtige i…

Det er noget af det mest amatøragtige i gjort længe! I sender en mail, hvori der står i afbryder strømmen imellem kl 7 -11. Jeres ansatte komme slaskende kl 7:30, afbryder strømme kl 11:30, og nu kl 14:15 har vi stadig ingen strøm. Hvad h…. skulle vi bruge den mail til, når i tilsyneladende ikke kan planlægge noget som helst.

2 août 2023

Kære Klaus

Vi beklager, at du har oplevet, at den varslede tidsplan blev rykket og vores arbejde blev udskudt et par timer. Det er rigtig ærgerligt, men det kan desværre ske af flere årsager. Da vi ikke ud fra din anmeldelse kan se adressen på arbejdet, har vi ikke mulighed for at undersøge årsagen til forsinkelsen.
Du er velkommen til at skrive en mail til os på reklamation@radiuselnet.dk, så vil vi gerne undersøge de nærmere omstændigheder.
Vi beklager den ulejlighed denne forsinkelse har betydet for dig.

Mette

2 strømafbrydelser på 2 dage

2 strømafbrydelser på 2 dage, og nu er vi over den tid hvor Radius skrev at strømmen skulle være kommet tilbage... Uden noget som helst nyt fra dem.

12 juillet 2023

Kære Kim Mikkelsen

Tak for din henvendelse.

Vi beklager de gener, du har haft i forbindelse med strømafbrydelserne, herunder at I ikke fik yderligere besked om fortsat strømafbrydelse.

Hvis du vil have undersøgt baggrunden herfor, er du velkommen til at skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

To gange på en uge har vores…

To gange på en uge har vores boligområde, som tæller to store etage ejendomme og flere villaer, manglet strøm i mere end 3 timer. Efter at have manglet strøm i mere end 4 timer, ringer jeg til Radius for at få oplyst en tidshorisont på reparation af bruddet, og får i stedet oplyst at man ikke har nogle teknikere til rådighed. De teknikere man har er på andre opgaver..(!) Men hvordan kan de været det, når det samtidig fremgår af Radius’ hjemmeside, at der ikke er nogle nedbrud nogen steder?
Det er pinligt, og inkompetent.
—————-
OPDATERING: kl er nu 21 og solen er ved at gå ned, og vi (flere 100 mennesker) har været uden strøm i 6 timer midt i en weekend, og Radius foretager sig intet for at løse problemet!!!!

OPDATERING 2: efter timer uden besked eller anerkendelse af problemet op Radius hjemmeside, fremgår det nu, at vi (forventet) får strøm kl 2 i nat!!.. det er 12 timer uden strøm!!! Radius er en katastrofe.

24 juin 2023

Kære Haparanda

Tak for din henvendelse.

Vi beklager de gener, I har haft som følge af strømafbrydelserne i jeres område.

Vores elkontrolcenter antager, at det vedrører fejlen i Klampenborg den 24. juni.

Det er meget uheldigt, at driftsfejlen ikke blev lagt op på vores hjemmeside hurtigt. Vores elkontrolcenter er enige i, at det er vigtigt at få driftsfejl på vores hjemmeside så snart vi har fået oplysning om kabelfejl, højspændingsfejl eller lignende, der berører over 50 husstande, og beklager, at det ikke skete i dette tilfælde.

Det bemærkes dog, at der kan være mange andre nedbrud, herunder påkørsler af vores anlæg, kabelskabe etc. eller reparation af højspændingsledninger, som ikke noteres under driftsfejl på vores hjemmeside, da det berører færre end 50 husstande.

Jeg beklager situationen, og håber, at dette besvarer din henvendelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har ikke oplevet strømafbrydelser…

Jeg har ikke oplevet strømafbrydelser men jeg er meget utilfreds med prisen på en simpel sikring. Sidste år fik jeg den ide at skifte til varmepumpe Radius/Andel forlangte 15000 kr. for at elektrikeren måtte skifte en sikring ude i boxen på vejen, altså 15000 lige ned i lomme uden at lave noget som helse. Nu har jeg sat et lille solcelle anlæg op. Nu kan jeg så få en ny måler sat op som efter sigende skulle udnytte strømmen bedre på alle 3 faser, den koster 1600 kr + et administrationsgebyr på 1800 kr begge priser er vejledende så den bliver nok højere

10 juin 2023

Kære Claus

Tak for din henvendelse.

Vi beklager din opfattelse af de nævnte priser.

Med hensyn til sikringen, antager jeg, at det er sikringsstørrelsen, der skulle ændres i forbindelse med installation af varmepumpen.
Når sikringerne skiftes til større Ampere, er det ikke selve sikringen, der koster, men den kapacitet i nettet, vi skal sørge for er til stede i forbindelse med de ekstra Ampere, den enkelte kunde udvider med.
Tillæg for større sikringer i boliger per Ampere udvidelse er pt. på 1.587,50 kr. inklusive moms.

Alle vores gebyrer, herunder tilslutningsbidrag etc. fremgår af vores hjemmeside radiuselnet.dk og er anmeldt til Forsyningstilsynet.

Ingen kundeservice

Radius sender rykker selvom fakturaen er betalt. Men man har ikke tænkt sig at tage telefonen når man ringer ind til dem, med andre ord ingen kundeservice. Jeg er selvfølgelig ikke helt sikker på at jeg er kunde når jeg er tvangsindlagt hos Radius. Hvis Radius ikke har kunder, er der åbenlyst ikke behov for kundeservice.

22 mai 2023

Kære kunde
Tak for din henvendelse.

Vi beklager din oplevelse af vores kundeservice.

Vores kundesupport kan altid træffes på telefon 70 20 48 00 mandag til fredag, kl. 7-15, og kan stille igennem - eller give besked - til den afdeling, du har prøvet at kontakte.

Den omtalte rykker har sandsynligvis krydset din betaling.

Hvis du gerne vil have, at vi undersøger sagen, er du velkommen til at skrive til os via e-mail til reklamation@radiuselnet.dk - sammen med flere oplysninger, aftagenummer, målernummer, fakturanummer.

Radius elnet nede

For tredje gang på 14 dage er radius elnet skyld i at internet, telefoni og kabel-tv er nede i mit område.(2200)

Nu er jeg jo ikke tekniker, men det virker det heller ikke til at de er siden den samme fejl opstår gang på gang.

1 mars 2023

Kære Martin Skjold Larsen

Tak for din henvendelse.

Vi beklager de gener, du oplever i forbindelse med de seneste strømafbrydelser i dit område.

Strømafbrydelserne skyldtes højspændingsfejl, som både kan skyldes fejl på kabel eller graveskade.

Vi er opmærksomme, når der er gentagne strømafbrydelser i samme område, og vi vil i den forbindelse undersøge, om det er nødvendigt at udskifte større strækninger af kabel eller stationer etc.

Håbløst monopol firma :-(

Nu er det fjerde gang at strømmen er gået, alene i år. Og de tidligere gange har afbrydelsen varet i timevis. Det er under al kritik og man har indtryk af at der ikke gøres noget for at forbedre stabiliteten, men det er jo heller ikke nødvendigt når kunderne ikke kan skifte leverandør.
I følge Radius selv har de en målsætning om højst at være nede 26 minutter om året...det er de pænt langt fra, og man får ingen kompensation.
I forhold til at det er kritisk infrastruktur er det vanvittigt så mange fejl de har.

1 mars 2023

Kære John
Tak for din henvendelse.

Vi beklager de gener, du har haft i forbindelse med de nævnte strømafbrydelser.

Vores kunder har i gennemsnit strøm mere end 99,995 % af tiden. Det betyder, at I kan opleve, at jeres strømforsyning i gennemsnit bliver afbrudt én gang hvert andet år, og at denne afbrydelse i gennemsnit vil vare i lidt over en time. Men som med alle gennemsnit dækker også dette tal over forskelle: Nogle kunder oplever færre afbrydelser af kortere varighed, mens andre oplever både flere og længerevarende strømafbrydelser.

Vi har løbende vedligehold og udskiftning af vores forsyningsnet, herunder stationer, elskabe, kabler etc.

Der kan være mange årsager til pludselige strømafbrydelser, og fælles for dem alle er, at de rammer helt tilfældigt og derfor er umulige at undgå.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mage til gribbe skal man lede længe…

Mage til gribbe skal man lede længe efter. At i tillader jer at tage de priser for LEVERING af strøm især omkring spisetid aften, som er dobbelt op af strømmens pris er fuldstændig vanvittigt og helt uden sidestykke!
Det er kun pga jeres monopol at det kan lade sig gøre. Såfremt i mener at det bliver brugt for meget strøm i jeres net i disse perioder bør i selvfølgelig gradueret priserne således at det er dem der bruger mest strøm der betaler mest! Føj - jeg væmmes over den måde hvorpå i flår almindelige borgere for afgifter!!! 😟

17 février 2023

Kære Per Jørgensen

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager din opfattelse af Radius Elnet.

De forhøjede priser i perioden 17-21, som du refererer til, er et incitament til, at elforbrugerne omlægger de mest elforbrugende aktiviteter ud over døgnet til andre tidspunkter end spidsbelastningsperioden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig oplevet at mangle strøm…

Jeg har aldrig oplevet at mangle strøm to dage i streg, og i så lange tidsrum ad gangen. Det er under al kritik.

Det er til dato den største bommert jeg har set fra landsdækkende infrastruktur.

5 février 2023

Kære Jakob Stark

Tak for din henvendelse.

Vi beklager de gener, du har haft i forbindelse med strømafbrydelserne.

Selvom vi hurtigt finder og retter den fejl, der har ligget til grund for den pludselige strømafbrydelse, kan der opstå følgeafbrydelser andre steder i nettet, fordi strømafbrydelsen kan påvirke det øvrige elnet, som er koblet til samme hovedstation, og kunderne kan opleve flere strømsvigt inden for kort tid, som der har været i jeres område den 5. og 6. februar.

Der har været afbrudt i intervaller - også timeintervaller, men ikke hele dage i området.

Vi beklager meget situationen og de gener, dette har medført for dig og de øvrige kunder i området.

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter vi havde ventet længe på svar

Efter vi havde ventet længe på svar, talte vi i dag med Michelle, som både var kompetent, serviceminded, lyttende og frem for alt løste problemstillingen.

16 janvier 2023

Kære John Dehlsen

Tak for din henvendelse og mange tak for din positive tilkendegivelse.

Vi vil give dine rosende ord videre til Michelle.

Giv mig et frit marked - NU

Hvis Radius ikke får udjævnet forbruget i spidsbelastningsperioden - tidsrummet 17-21 - vil må de åbenbart være nødsaget til at foretage yderligere store investeringer i udbygning af elnettet – og dette skal skal opkræves hos elforbrugerne - og ikke dækkes ind under det monster store overskud man allerede indkasserer hvert år.

Det er usmageligt hvordan man med monopol bare kan skrue på prisen i en tid hvor mange allerede er presset til det yderste.

Radius leverer jo ikke bedre eller mere service for pengene - tværtimod.

15 janvier 2023

Kære Jens Klink Dalgaard

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager din opfattelse af, hvordan vi administrerer og investerer i vores selskab.

Vi er som netselskab reguleret via Elforsyningsloven, og underlagt tilsyn via Forsyningstilsynet, og agerer indenfor den indtægtsramme, der er udstukket af myndighederne, jf. Elforsyningsloven.

Vi kan derfor ikke bare sætte priserne, som vi vil. Hvis vi har opkrævet for meget eller for lidt i forhold til vores ramme, vil det blive justeret i årene efter.

Endelig kan jeg oplyse, at Radius har en rigtig god service, og beklager, hvis du ikke har haft lejlighed til at opleve denne.

Radius fylder tanken

For f.... noget svineri, at de kan sætte afgiften på transport af el så meget op! Hvis man så kunne vælge et andet selskab, så var det en anden snak. Men når man har monopol på transport af strøm er det godt nok frækt! Især når man tænker på den økonomiske situation mange står i lige nu. At de så også har hævet prisen i tidsrummet 17-21, under påskud af vi skal flytte strømforbruget, viser bare at der ikke eksisterere samfundssind, når der skal tjenes penge. En stor del af forbruget hos private kan jo ikke flyttes i det tidsrum. Det er jo bare en mulighed for at tjene ekstra på krisen. Håber der bliver grebet ind og sat en streg i sandet, så flertallet har mulighed for at betale deres elregninger

13 janvier 2023

Kære Peter Hüttel

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager din opfattelse af baggrunden for vores prisstigninger.

Som netselskab er vi et reguleret selskab, og Forsyningstilsynet holder øje med vores priser. Da vi agerer indenfor en ramme (indtægtsramme) udstukket af myndighederne, jf. Elforsyningsloven, kan vi ikke bare sætte priserne, som vi vil.

Det er dog umuligt at ramme præcist indenfor et år, og hvis vi opkræver for meget eller for lidt i forhold til vores ramme, så justeres det i årene derefter.

Nettariffernes prisstigning dækker vores omkostninger til nettab. Nettabet er den mængde strøm, der uundgåeligt går tabt undervejs, når strømmen transporteres gennem elnettets kabler ud til kundens stikkontakt. Ligesom alle andre danske netselskaber er vi fra myndighedernes side pålagt at dække dette strømtab ved at købe en tilsvarende mængde strøm gennem et offentligt udbud hos en elforhandler. Det betyder, at når elpriserne stiger kraftigt, stiger vores omkostninger til nettab tilsvarende, selvom vores nettab ligger stabilt på ca. 4 % årligt.

Med den stigning vi i disse år ser i elforbruget, som konsekvens af den grønne omstilling, herunder at der tilsluttes flere elbiler, varmepumper etc., der stiller større krav til kapaciteten i vores forsyningsnet, er det samfundsøkonomisk mere attraktivt at udnytte den eksisterende ”ledige” netkapacitet, frem for en bekostelig udbygning af elnettet med deraf følgende større perioder, hvor elnettet er ubrugt.

Det er derfor vores håb, at elforbrugerne omlægger de mest elforbrugende aktiviteter til andre tidspunkter end spidslastperioderne.

Hvis vi ikke får udjævnet forbruget i spidsbelastningsperioden - tidsrummet 17-21 - vil vi være nødsaget til at foretage yderligere store investeringer i udbygning af elnettet – og dette skal opkræves hos elforbrugerne - alene for at dække efterspørgslen i spidsbelastningsperioden. Når prisen er dyrere i spidsbelastningsperioden giver dette et incitament til at flytte elforbruget ud over døgnet.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus