RammeShoppen.dk Avis

1 418
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Nem bestilling og hurtig levering. Varen levede helt op til forventningerne på baggrund af beskrivelse/billede på hjemmesiden. Desværre havde rammen, jeg købte, en 4 cm ridse i glasset, men valgte at... Voir plus

Mit køb, passepartoutpap skåret som jeg har bestilt. Super god hjemmeside, hvor man kan regulere i størrelsen efter behov. Hurtig levering. Ingen problemer her Tak for det Hilsen Lis

Bestilte kl. 13 d 1/7 og fik besked om at jeg kunne hente den i GLS-pakkeshop kl 12.45 dagen efter! Altså under 24 timer senere. Produktet var fint, pæn Birketræsramme, smal - 21 x 30 cm. Lidt større... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte et “komplet sæt med 2 toplister og 2 bundlister”, hvilket jeg forstod som ophæng til to plakater. Det viste sig, at delene tilsammen kun udgør én top- og én bundliste til én plakat. Ku... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Décorateur d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 418)

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfect. Fast delivery.

Great quality, well-packed and lightning-fast delivery to Copenhagen.

18 juin 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

So great to hear Manos :-) thank you so much.

Yderst tilfreds med RammeShoppen.dk

Yderst tilfreds med RammeShoppen.dk. Tilfreds med varen og fik den leveret allerede dagen efter.

12 juin 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Det er vi rigtig glade for at høre Line :-) tusind tak. Det betyder meget for os.

Perfekt oplevelse

Købte 8 rammer, hvoraf en desværre var blevet beskadiget under transporten. En mail til Rammeshoppen og dagen efter var en ny ramme fremme i pakkeshoppen
Nemt at handle - fine varer og en uforlignelig service

13 juin 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak Peder, din ros betyder meget for os :-)

Dårlig kvalitet af svæverammer

Træet er mildest talt i en sørgelig forfatning, det ligner
lister som har stået et fugtigt sted.
Det ser ud som om det er skimmel man har prøvet at fjerne,
og hjørner som ikke er lukket pænt af.
Så 3 stk svæverammer som ser sådan ud på bagsiden alle 3 til ca 4.300kr

13 mars 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Hej Charlotte, det er vi fuldstændig uforstående overfor og håber du vil sende os nogle fotos af rammerne så vi kan se dem. Det er bestemt ikke et problem vi ellers hører om. Vores lister står ikke noget fugtigt sted og har heller ikke noget skimmel på sig. Hvis hjørnerne er gået lidt fra skyldes det sansynligvis at de er blevet trykket i fragten og det skal man naturligvis reklamere over ved at ringe til os eller sende os en mail. Jeg kan ikke umiddelbart se vi lige har haft nogen ordre på svæverammer til en med dit navn men den kan jo være bestilt i et andet navn :-)

5 stjerner for produkt og kundeservice.

Har indtil videre købt 8 trærammer specialmål med refleksfri plexiglas. Jeg har altid været tilfreds med både kundeservice og produktet.
Gid der var udsalg/tilbud.

19 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre du er glad for vores specialrammer :-) vi bruger ikke rigtig udsalg eller tilbud da vi foretrækker at have skarpe priser altid.

100% uproblematisk

Varerne præcist som beskevet på nettet og passepartout i korrekt udskæring. Hurtigt og problemfrit.

22 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Charles, tusind tak :-)

Telefonaftalen holdt

Der var fuld service fra 1. kontakt pr. Tlf. ang. en manglende vare på nettet . De lovede at den ønskede ramme ville komme på lager næste dag , og det holdt !
Så den 1. Bestilling af en ramme ( hvis den ønskede svigtede ) nåede også at blive annulleret !

20 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Birthe og tusind tak for din ros, det betyder meget for os :-)

Købte 2 70x100 rammer i eg med…

Købte 2 70x100 rammer i eg med refleksfri glas.
Må desværre konstatere jeg var virkelig skuffet over kvaliteten på rammerne. De fremstår billige både i udseende og det træ der er brugt. Ift. Til det refleksfri glas gav det heller ikke den ønskede virknlng, eller snarere mere end ønsket da der synes for lidt gennemsigtighed så billedet fremstår sløret / svagt.

24 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Det er vi da meget kede af at høre Søren. Jeg kan ikke umiddelbart finde din ordre og heller ikke se du har mailet til os angående dette men jeg tænker du måske har glemt at fjerne folien på begge sider af glasset da det så kommer til at se ud som du beskriver. Der er folie på begge sider for at undgå snavs og skader. Nu ved jeg jo ikke om du har fået lavet rammerne efter mål eller om du har købt vores standardrammer i 70 x 100 cm men vi bruger massiv egetræ til vores standardrammer og får normalt ikke reklamationer på dem og til vores rammer efter mål bruger vi kun på profiler i bedste kvalitet. Det samme gælder både akryl og glas, også i refleksfrit. Håber du vil skrive til os så vi kan løse problemet.

Hurtig levering

Hurtig levering, og en vare der svarer 100% til forventningerne.

21 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre :-) tusind tak Sonja.

Fuldt ud tilfreds med vores køb

Fuldt ud tilfreds med vores køb. Hurtig ekspedition af vores ordre, og varen levede 100% op til forventningerne. Virksomheden kan varmt anbefales!

15 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak for de rosende ord Pernille :-) de betyder meget for os.

Ramme på specialmål

Jeg bestilte en ramme på specialmål. Hjemmesiden havde tydelig vejledning i hvordan opmåling skulle foretages, leveringen var lynhurtig og rammen passer perfekt. Glimrende kundeoplevelse.

11 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Super dejligt at høre Louise :-) tusind tak.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Hurtig levering alt ok

7 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Eliza :-) tusind tak.

1.klasse

I mine øjne et firma, som hundrede procent lever op til mine forventninger.
Lynhurtig levering. Jeg bestilte en billedramme, som designmæssigt var helt i top. Jeg kan kun anbefale Rammeshoppen på det bedste.

13 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Anders :-) virkelig dejligt at høre og de betyder rigtig meget for os.