RammeShoppen.dk Avis

1 418
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Nem bestilling og hurtig levering. Varen levede helt op til forventningerne på baggrund af beskrivelse/billede på hjemmesiden. Desværre havde rammen, jeg købte, en 4 cm ridse i glasset, men valgte at... Voir plus

Mit køb, passepartoutpap skåret som jeg har bestilt. Super god hjemmeside, hvor man kan regulere i størrelsen efter behov. Hurtig levering. Ingen problemer her Tak for det Hilsen Lis

Bestilte kl. 13 d 1/7 og fik besked om at jeg kunne hente den i GLS-pakkeshop kl 12.45 dagen efter! Altså under 24 timer senere. Produktet var fint, pæn Birketræsramme, smal - 21 x 30 cm. Lidt større... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte et “komplet sæt med 2 toplister og 2 bundlister”, hvilket jeg forstod som ophæng til to plakater. Det viste sig, at delene tilsammen kun udgør én top- og én bundliste til én plakat. Ku... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Décorateur d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 418)

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bestilte passepartout i specialmål

Bestilte passepartout i specialmål. Var nervøs da jeg hentede meget stor pakke, men indholdet passede perfekt til de mål jeg havde skrevet, så det var bare emballage resten 😉

5 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Lisa :-) og det er desværre nødvendigt at pakke det godt ind så man undgår at modtage noget der er skadet.

Let forståelig hjemmeside og hurtig levering

Jeg har benyttet Rammeshoppen en del gange efterhånden, og er imponeret over den hurtige levering. Desuden er det let at finde det rette passepartout til de forskellige mål.

5 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak Peter :-) det er vi rigtig glade for at høre og din ros betyder meget for os.

Super god service

En meget imødekommende og hurtig kundeservice, da jeg skulle have byttet en vare, som i første omgang ikke svarede til forventningerne.
Varen blev ombyttet og forsendelse var fra dag til dag.

2 mai 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak Heidi :-) vi sætter en stor ære i at have tilfredse kunder og dejligt det blev løst.

God kundeservice ved fejl i levering

God kundeservice ved fejl i levering.
Trods en levering der var totalskadet under transporten, endte det med en god og tilfredsstillende oplevelse trods omstændighederne. Alle begår fejl, det handler om, hvordan man håndterer dem, og det gjorde i på en god måde, så tak for det.

7 février 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak for din ros Jesper, det sætter vi stor pris på :-) vi er selvfølgelig altid kede af når noget går itu under transporten og så skal det selvfølgelig løses med det samme.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, ringer 1 time før lukke tid og alligevel står de hurtig klar til at hjælpe og når at sende mig den fineste ramme, kan varmt anbefales

25 avril 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Jesper :-) tusind tak.

Lige som ønsket

Havde bestilt en ramme med en håndboldspiller, hvor man bagved kan sætte penge ind, alt var godt pakket ind og kvaliteten var i top

22 avril 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Jytte, tusind tak :-)

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Vi søgte noget ala IKEA i andre mål. Og det fik vi.👍

24 avril 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak Esben :-) vi er nu ikke meget for at blive sammenlignet med Ikea mht kvaliteten ;-) men dejligt du er tilfreds og det betyder meget for os :-)

Dem kan jeg godt anbefale

Jeg har handlet hos dem 2 gange. Og varerne var som jeg forventede, og hurtig levering.
Har kun positivt, og sige om dem🙂

19 avril 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Annika :-) de betyder meget for os.

Dem kan jeg anbefale

Hjemmesiden var overskuelig. Rammen var som jeg havde håbet. Og det hele varen god oplevelse

11 avril 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Det er vi meget glade for at høre Elizabeth, tusind tak :-)

Til konfirmanden.

Til konfirmanden. Rammen som jeg modtog, var lige nøjagtig som jeg havde forventet.

4 avril 2025

Réponse de RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Tove, tusind tak :-)