Hold jer langt væk fra dette uvederhæftlige firma. Min svigermor var så flink at lukke en af deres medarbejdere ind ifm. de skulle inspicere faldstammer i ejendom til et tilbud. Amatøren kunne åbenbar... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min ejendom, med over 100 lejligheder, har over et år gennemgået en meget stor renovering af varmt og koldt vand + alle faldstammer. Det er noget, som griber voldsomt ind i brug af både køkken og toi... Voir plus
Varmen gik i vores ejerforening. Vi kontaktede Rebo sent lørdag aften og modtog en tilkaldevagt indenfor en time. VVS’eren var hjælpsom og dygtig og fik hurtigt løst problemet. Vi har brugt Rebo flere... Voir plus
Ift. indlæggelse af nye rør i ejendommen Sofie Amaliegården har jeg haft en rigtig god oplevelse med REBO. Hurtigt og effektivt arbejde. Målerne sidder inde i toiletskabet i min lejlighed, så man... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg tror hvis man går længere ned i…
Jeg tror hvis man går længere ned i kommentarfeltet finder man de rigtige 1 stjernet anmeldelser til rebo. Vi fik nyt tag monteret af Rebo. Nu kommer det til at koster os flere millioner at få det dårlige håndværk udbedret. Hold jer væk
Tilbageblik 2005
Vi skulle "kvarterløftes" af ReBo: nyt tag, fjernvarme, loft-lejligheder, vinduer, døre og trapper med sprinkler. Det var 2005. Nu skal taget skiftes fordi teglene er sat fast kun med silikone og falder ned og fugt trænger ind i forkert udført fugtspærrer ved kviste. John Larsen
Hurtige og kompetente
Hurtige og kompetente. Vi havde et akut problem efter stromskade med farlige, løse gentande på taget. Med dagsvarsel fik vi hjælp fra Rebo, og både kommunikationen og udført arbejde har været yderst kompetent og meget behagelig.
The best plumbing service I have ever had!
Two plumbers were hired to fix a water issue in the toilet and to change the faucet in the bathroom which they did quickly and effectively. The plumbing job deserves a 5 star review by itself but I wish I could give them an extra star for going above and beyond. Once they were finished with the bathroom they offered to carry two heavy dressers from the basement up to my apartment which I would have never been able to carry on my own. I cannot recommend Rebo enough!
Dygtige medarbejdere og godt arbejde
Vi skulle have skiftet et blandingsbatteri til vores bruser, og det gik meget fint. VVS'eren kom til tiden og alt blev udført perfekt. Desuden blev vores termostat til gulvvarmen aktiveret, så vi var glade. Rebo har vi altid haft glæde af gennem mange år.
God oplevelse med Rebo
I den ejendom jeg bor i er der blevet udskiftet vandrør. Det har strakt sig over de sidste måneder, og Rebo har gjort hvad de kunne, for at vi beboere kunne havde det tåleligt mens det stod på. De har rendt ind og ud af dørene, men altid banket på først, og de har været gode til at informere om hvornår de kom i den enkelte lejlighed.
Det er flinke og hjælpsomme medarbejdere indenfor de forskellige grupper, og de har tålmodigt stået til rådighed når der var spørgsmål. Jeg har sjældent oplevet håndværkere der har ryddet så pænt op efter sig, og sikret sig at tingene var iorden.
Det har været en god oplevelse, og pænt arbejde.
Ringe kvalitet – ingen ansvarsfølelse
REBO havde entreprisen på et projekt med udskiftning af vand og varme i vores andelsboligforening til 26 mio. kr. Der har lige været et års gennemgang som desværre bekræfter oplevelsen af projektet,
Undervejs kunne man observere mange problemer
med dem:
Fastpris var ikke fastpris:
Der var kontraktuelt aftalt en fast pris for entreprisen på 26 mio. kr. den endte med at blive over 6 mio. kr. dyrere.
Alvorlige forsinkelser:
Entreprisen blev meget forsinket - nogle dele langt over et år, hvilket f.eks. betød at loftsrummene var afspærret langt over et år, selvom det kun skulle have varet nogle uger, eftersom det var asbest sanering kunne man ikke komme til sine ting i al den tid. Da vi forholdt REBO, at vi skulle bruge nogle af de ting vi havde på loftet, fik vi at vide, at vi bare kunne gå derop, hvilket ikke virkede helt betryggende.
Manglende omhu i arbejdet:
REBO har generelt et meget lavt fagligt niveau på deres VVS-arbejde, dels laver de mange fejl, dels sjusker de, hvilket gør at rør ikke bliver trukket langs med vægge og gulv, hvor de syner mindst. I stedet trækker de rørene på den hurtigste måde, så de både sidder skævt og ude midt i rummene.
Den varmeinstallation, som de har lavet, kan dårligt varme rummene op, vandtemperaturen i bruseren svinger mellem koldt og varmt, hvilket de nægter at gøre noget ved.
Manglende vilje til at reparere de skader de laver:
REBO afviser blankt, at de har pligt til at udbedre de skader, som de forvolder. Det gælder både vandskade som følge af forkert monterede installationer, som øvrige skader og fejl.
I stedet kaster de sig ud i lange bortforklaringer og påstande om at skaderne ikke skyldes dem, eller er under en bagatelgrænse de har lavet.
Da de ødelagde vores mærkevare blandingsbatterier, skiftede de dem ud med de allerbilligste fra jem og fix, først efter langvarig diskussion og trusler med retssager, rette de ind.
Deres ansatte er ubehøvlede:
De ansatte brasede ind i lejlighederne på alle tider, selvom det var aftalt, at de skulle vente på at blive lukket ind.
En del af arbejdet foregik mens mange arbejdede hjemmefra, men det var REBO’s folk ligeglade med, de plantede en stor boombox i opgangen og åbnede alle dørene ind til lejlighederne, så alle kunne få glæde af musikken.
Den første dag REBO skulle arbejde i vores lejlighed, sad vi i køkkenet og holdt vores datters fødselsdag, her kom REBO folkene brasende ind, og gav sig til at brokke sig højlydt til os over deres kollegaers mangelfulde afdækning. I stedet for at dække af, vadede de så bare rundt i store støvler, som vi så måtte gøre rent efter, da de var gået.
Generelt ender man med at bruge lang tid på at gøre rent efter REBO’s folk.
Super professionelle og dygtige.
Jeg har brugt REBO gennem mange år
Jeg har brugt REBO gennem mange år, og har altid været tilfreds. I dag havde jeg igen brug for dem.
Jeg var heldigvis hjemme, da jeg pludselig kommer ud i mit køkken og ser der er vand over alt. Får lokaliseret at det kommer fra et vandrør under min vask. Er meget forvirret og skynder mig bare at få ringet til REBO, den søde kvinde i telefonen får guidet i at få slukket så godt som muligt for vandet- hanen sider lidt fast, men det bliver formindsket.
Inden for en time, kommer 2 meget søde VVS’er. De finder hurtigt fejlen og får det fixet. Er virkelig taknemlig for den søde kompetente og meget hurtige hjælp jeg fik.
Tak for det.
Installation af gaskomfur
Vi har ledt efter en troværdig og serviceorienteret VVS-virksomhed på Amager. En udskiftning af et gammelt gaskomfur med et nyt skulle vise sig, at være en større udfordring end som så. I disse tider er det svært, at finde nogen som har tid i kalenderen og priserne bærer ofte præg af "take it or leave it".
MEN - der er heldigvis undtagelser! REBO viste sig at være super pålidelige og serviceorienterede. Vi blev presset ind på under en uge og arbejdet var upåklageligt. Derudover var regningen faktisk til at betale. Så tak til REBO for et helt igennem fornøjeligt forløb.
Skift af vandhane
Vi skulle have skiftet en vandhane i køkkenet. Service var i top. Den mest professionelle unge mand på besøg.
Uden strøm.
Jeg var uden strøm fordi mit HPFI relæ ikke fungerede.
Jeg kontaktede elektrikeren og han var der inden for en time. Hurtig, venlig og effektiv betjenning.
Elektrikeren fra REBO kan varmt anbefales.
M.v.h. Jesper R Rasted
Kan varmt anbefales
Fantastisk service. Jeg troede selv jeg kunne udbedre VVS udfordringer MEN fik bare gjort det hele værre.. Rebo fiksede straks problemet ved hurtig service og effektiv hjælp.. jeg kan derfor kun varmt anbefale Rebo.
Dårlig kvalitet som tiden afslører
Fik lavet en større ombygning i 2014.
Tiden har vist at det skulle jeg have fået nogle andre til. RE-BO sparer åbenbart så meget på materialer, at holdbarheden er derefter. Specielt i vådrum
Toilet faldet ned, fordi det var hængt op på gibs der ikke kunne tåle fugt. Cisterne der var så gammelt, at alt måtte skiftes ud. Dør der falder fra hinanden fordi den ikke kan tåle fugt. Udsug der ikke virker. Ting omkring køkkenhåndvask der smuldrer fordi de ikke kan tåle vand.
Altsammen ting man ikke kan vurdere selv. Hvem uden fagviden kan vurdere en cisterne?
Så nu har jeg en masse udgifter ved at få tingene ordnet ordentligt. Det bliver så ikke RE-BO der får de opgaver.
Fremragende og professionelt håndværksarbejde mens store projekt…
Udover hele ejendommens store projekt med nye vandrør fik jeg efter tilbud renoveret mit handicapuvenlige badværelse. Jeg er ikke bare tilfreds, jeg er nærmest begejstret.
Mit nye badværelse fungerer ikke bare udmærket, men ligner noget, der kunne have kostet 2-3 gange den fakturerede pris. Ganske enkelt flot og meget præsentabelt.
Udover at jeg fik stillet et tørkloset til rådighed, da jeg ikke kunne komme ned til toiletvognen i gården, har Rebo rettet op på alle mindre mangler, der var opstået undervejs. Fx nogle revner i køkkenloftet efter overboens køkkenrenovering, 3 nedfaldne fliser i mit køkken blev erstattet på fineste vis, 2 borehuller ved siden af min køkkenvask blev lukket, en løs dørmagnet i køkkenet blev fastgjort igen – alt sammen ideelt for en, der har meget svært ved fysiske jobs.
Sidst men ikke mindst blev der sat 3 nye hylder op i mit renoverede badværelse, fordi nedrivningsfolkene fik smidt de tidligere hylder ud. De ser super ud og vil være en god hjælp for en handicappet som mig. Snart kommer glarmesteren med adskillelsesruden mellem den nye bruseniche og håndvaskens underskab.
Rebo og alle venlige medarbejdere skal have en stor varm tak for et godt stykke veludført professionelt arbejde, hvor jeg har svært ved at se, hvordan det kunne være gjort bedre.
Fantastisk service
God kommunkation når jeg ringer til…
God kommunkation når jeg ringer til Rebo og veludført tømrerarbejde.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.