Recordpusher Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Hjemmesiden er ulogisk bygget op og svær at finde rundt i, men ekspeditionen var derimod hurtig. Der blev ændret i min ordre, uden at kontakte mig, hvilket jeg ikke synes er OK. De 10% rabat på f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Record Pusher emmer af sjæl. Der er virkelig kælet for detaljen i dette mageløse musikalske univers. Man kan sagtens få en times tid til at gå i butikken, hvor der er mulighed for at drikke en kop kaf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu har jegefterhånden bestilt en del plader ved Recordspusher. 9/10 handler går fuldstændig problemfrit. Den 10, hvor der bl.a. kan være forsinkelse fra leverandør, travlhed i butikken mm bliver det a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En af de absolut bedste pladebutikker i DK - God service hele vejen rundt. Kæmpe viden om alle genrer og langt det meste musik er på lager eller kan skaffes hjem. Udgivelser der ikke længere laves ell... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God Service

Efter lidt bøvl med levering af 3 lp'er kontakede jeg butikken og vi fandt hurtigt en rigtig fin løsning uden at jeg efterspurgte det. Det syntes jeg er god Service

12 novembre 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk butik, med sjæl og varme

Jeg har flere gange købt plader her, når jeg har været i Odense. Priserne er fair og betjeningen er helt i top. Jeg havde en ven med inde i butikken, som blev helt overrasket over hvor meget ere hyggeligt det er, at drikke sin kaffe der, mens man kigger på plader og snakker om musik.

16 janvier 2016
Noté 1 sur 5 étoiles

Langt fra tilfredstillende forløb

Jeg købte for to uger siden tre LP-plader på Recordpusher. Der stod, at alle tre var på lager da jeg købte dem. Hjemmesiden er meget hurtige til at hæve pengene, men jeg hører ikke nærmere omkring min pakke. Da der er et gået et stykke tid vælger jeg at skrive, og først der bliver min pakke er sendt pågældende dag (9 dage efter jeg bestilte!) og at jeg har den om ca.1 arbejdsdag. Dette har jeg dog ikke, hvorefter jeg skriver til dem igen. Nu er svaret så, at jeg har valgt b-post, så der kan gå op til fire hverdage. Mailkorrespondancen er generelt flabet, og han skriver også at jeg “Må sprøge Postdanmark hvor min pakke bliver af!”.

Pakken dukker dog endelig op, men så er der kun to ud af tre plader i pakken! Så må jeg til tasterne igen og spørge hvor min sidste plade er. Igen får jeg et halvflabet svar tilbage, hvor han skriver, at den plade ikke var på lager, men de har sent den nu. Han så skriver de at de havde informeret mig og den manglerne plade hvilket ikke var tilfældet!

Hele denne oplevelse lader mig tilbage med følgende spørgsmål:
1) Hvorfor hæve pengene så lang tid før pakken bliver sendt? Det er heller ikke helt lovligt.
2) Hvorfor skrive at pakken er hos mig om én dag, når han allerede der ved, at jeg har valgt b-post og der kan gå op til fire hverdage?
3) Hvorfor ikke infomere mig om, at den sidste plade ikke er på lager MED DET SAMME han opdager det? Det kan ikke være rigtigt, at jeg først får besked om det, når min pakke ankommer og jeg selv skal tage kontakt til ham angående den manglede plade!

Jeg synes alt i alt det var en virkelig dårlig oplevelse, og jeg vælger fremover en anden hjemmeside at handle på!

15 janvier 2016
Logo de Recordpusher

Réponse de Recordpusher

Normal giver vi altid kunden ret, men lang fra i dette tilfælde.

Kunden har SELV! valg b-post og som vi og post danmark oplyser, så kan der gå fra 1-4 ARBEJDSDAGE IKKE incl. week-end, inden varen er fremme, dette kan kunden bare ikke forstå.

Kunden valgte SELV b-post og ikke dag til dag levering, dette forstod kunden heller ikke var en mulighed, ej heller forstod kunden, at der ikke er track & trace på b-post.
Vi delte endda leveringen op i to leveringer (uden yderlige omkostninger for kunden) for, at kunden hurtigere kunne få 80% af ordren leveret.

Vi skrev sammen med kunden og prøvede, at forklare alt dette, samtidig fik vi en meget grim mail tilbage, omkring manglende levering m.m., som blev efterfulgt at en mail 15 min. efter med en undskyldning om, at varen nu var kommet.

Meget frustrerende kunde, som ikke forstå hvad han selv siger ja det. Vi kan kun anbefale at undgå nethandel med denne kunde.

Hurtigste levering ever!

Bestilte en LP efter kl 15 og den var der i postkassen dagen efter pakket perfekt forsvarligt ind. Fedt udvalg og gode priser. Bedste vinylsælger i danmark.

7 mai 2015
Noté 3 sur 5 étoiles

Bøvl med forsendelse, og lov, men vare i rigtig god stand

Min oplevelse med RecordPusher.com kunne desværre have været en del bedre.
Det hele startede med at en LP som jeg bestilte på hjemmesiden, endte med at blive sendt til en forkert adresse, og denne anden persons bestilling kom til min adresse.
Jeg blev derfor kontaktet af denne privat-person som jeg ikke kendte til. RecordPusher selv kontaktede mig ikke, men jeg måtte derimod tage kontakt til dem.
De var heldigvis hjælpsomme, og beklagede fejlen, som var sket da adresserne skulle sættes på de to forsendelser.
RecordPusher skal have ros for at være villige til at betale for at jeg kunne videresende den fejlsendte vare til den rigtige person, og det samme blev gjort fra den anden side, hvilket betød at min forsendelse ikke blev synderligt forsinket.

Desværre var der problemer da det kom til at jeg skulle have refunderet forsendelsen, da jeg ønskede pengene udbetalt til min bankkonto. RecordPusher påstod at et 10-cifret kontonummer var ugyldigt, dette på trods af at jeg bekræftede at det var korrekt. RecordPusher valgte, uden at informere mig, at udbetale pengene til min PayPal konto, på trods af at jeg havde frabedt mig dette.

Alt i alt bliver resultatet at en fremmed person nu har min adresse, email og telefonnummer. Heldigvis stoler jeg på at personen ikke vil mig ondt.
Prisen for forsendelsen, som var blevet betalt i danske kroner, er nu blevet refunderet af RecordPusher i euro til min PayPal-konto.
Sidst, men ikke mindst, overholder hjemmesiden ej heller lovgivning vdr. information om trackingcookies på deres hjemmeside. Om end en mindre ting, så syntes jeg stadigvæk at det er væsentligt.

Dog vil jeg sige at min vare blev leveret i god stand, og i nær perfekt pakning, så ros til RecordPusher på dette punkt.
Jeg vælger, på trods af overstående problematikker, derfor stadigvæk at give RecordPusher 3 stjerner.

21 mai 2014
Logo de Recordpusher

Réponse de Recordpusher

Vi meget kede af din uheldig oplevelse og vi bekalger mange gange det skete det ikke godt nok og heldigvis en ud af af over 4000 nethandler som er gået helt galt.

Vi har siden denne uheldig handel været igennem mange forbedringer bla. nu betalings gateway m.m. og har lært meget af denne handel.

Hilsen

Bo Ellegaard

King of Vinyls

A great website with many various vinyls, great delivery and great prices.
You can't ask for much more from this website, simply perfect, pretty much buy all my vinyls here. So if you're a fan of vinyls, RecordPusher is the place to go!

26 février 2013

hurtig levering!!

hurtigt svar på forespørgsel, og hurtig levering...et must for alle vinylfanatikere...;-)

23 avril 2012

Perfekt!

Jeg synes, at recordpusher er et pragteksemplar af en one-man-army-virksomhed. Vejledning og service var i top, da jeg bestilte min vare på denne veludførte og overskuelige hjemmeside.

15 décembre 2011

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus