Zeer tevreden over Mika, hij was betrokken, dacht mee, zocht het een en ander uit voor mij en had ook nog financieel en qua voorwaarden de beste deal! Dus bij de volgende bus zie je mij terug🚐

Lisez les avis des autres
Dhr. Bas Oudshoorn heeft rustig en overzichtelijk alle opties op een rij gezet en meegedacht over de autoverzekeringen. Ik kreeg een mooi schriftelijk overzicht en we hebben alle vragen daarna behande... Voir plus
Ik heb van Maarten dezelfde dag na akkoord en aankoop bedrijfsauto op zaterdag een telefoontje gekregen. Hij heeft me zonder een imposante pitch te houden gewoon een goeie deal gemaakt. Alles erop en... Voir plus
Afgelopen vrijdag belde Wouter mij met een verzekering voorstel, al jaren ben ik bij dezelfde maatschappij verzekerd en kreeg ik een bedrag te horen wat mijn nieuwe auto zou gaan kosten per maand. Nou... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Regeljeverzekering.nl
Écrit par l'entreprise
Daarom helpen we eigenaren van auto’s om de financiële risico’s van schade en aansprakelijkheid goed af te dekken met een passende verzekering.
Als specialist bemiddelen we bij het afsluiten van een verzekering en kunnen we je adviseren over de meest geschikte dekking voor jouw situatie. Zo helpen we je om zo snel mogelijk verzekerd de weg op te gaan in je nieuwe auto.
Wat je van ons kan verwachten:
Ga naar Regeljeverzekering.nl
Coordonnées de contact
Groningen, Pays-Bas
- 085 071 3050
- info@regeljeverzekering.nl
- www.regeljeverzekering.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Highly recommended
Highly recommended. Very professional service from Timo Wartena. Fast insurance processing with great attention to every detail.
Snelle afhandeling en duidelijke…
Snelle afhandeling en duidelijke afspraken
Erge prettige medewerker Bas
Fijn contact en alles goed en duidelijk…
Fijn contact en alles goed en duidelijk uitgelegd
Snelle service
Snelle service, de heer was erg aardig en legde alles over verzekeringen uit. Ik raad het ten zeerste aan.
Van papierwerk naar perfect geregeld – dankzij Wouter!
Wat een verademing om Wouter als contactpersoon te hebben! Ik had net een busje gekocht en moest snel alles rond krijgen qua verzekering. Via Regeljeverzekering kwam ik bij Wouter terecht, en vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling – maar dan zonder stress.
Hij dacht actief met me mee en zorgde er niet alleen voor dat beide voertuigen (zowel zakelijk als particulier) verzekerd werden, maar ook dat mijn schadevrije jaren optimaal verdeeld werden. Daardoor kwam ik financieel veel gunstiger uit dan wanneer ik het zelf had geprobeerd.
Wouter regelde alles tot in de puntjes, hield zich aan zijn woord en kwam zelfs na zijn vakantie terug op eerdere afspraken – zonder dat ik erachteraan hoefde. Zo iemand wil je aan je zijde bij dit soort zaken.
Een dikke 10 voor service, betrokkenheid en duidelijkheid. Ik kan dit echt iedereen aanraden, en Wouter in het bijzonder!
Timo en Kenneth waren heel vriendelijk…
Timo en Kenneth waren heel vriendelijk en hulpzaam. Binnen enkele minuten alles in orde gezet. Via deze weg ik wil ze allebij bedanken. Top snel heid top regeling.
ik ben heel snel geholpen
ik ben heel snel geholpen. Naast leasen, nu ook verzekeren, is perfect. Ik hoeft niet te gaan zoeken
Heel goed geholpen en gekeken naar wat…
Heel goed geholpen en gekeken naar wat het beste bij mij past, alles was duidelijk en mijn vragen werden uitgebreid naar gekeken en verholpen door kenneth.
Fijn en goed geholpen door kenneth
Snelle en goede assistentie
Snelle en goede assistentie. Dank voor de goede service Wouter
Prima
Prima geholpen door Wouter, snel en duidelijke uitleg gekregen. No nonsens gewoon transparant.
Supersnel de voordeligste…
Supersnel de voordeligste autoverzekering gekregen via Wouter. Topservice!
Makkelijk contact en goed geholpen door…
Makkelijk contact en goed geholpen door Wouter
Top service!
Alles heel duidelijk en vertrouwd vertelt, mijn ervaring met Wouter was top!
Hij gaat heel professioneel te werk en je hoeft hem maar te appen en hij staat klaar voor je.
Ik kreeg goed advies hoe ik mijn…
Ik kreeg goed advies hoe ik mijn werkbus het beste kon verzekeren.
En was erg vriendelijk.
L’expérience Trustpilot