Restauranthos Avis

4,4

Besøgte H o S i går, til frokost. Vi skulle være der kl 12, lækker mad og gode betjening. Men stort minus at vi 13.50 får kaffen ind og får at vide har vi jo havde 2 timer, og næste hold kom kl 14.... Voir plus

Besøgte restaurant HOS i forbindelse med gastroweek Lækker 5 retters menu og den lille vinmenu med 3 glas. Alt i topklasse. Både mad, vin og ikke mindst personalet, som var søde og venlige. Kan hel... Voir plus

Endnu engang, fik vi denne sublime oplevelse! Vi fik en meget stor smagsoplevelse med lækkert smørrebrød og ikke mindst den super lækre øllebrød! Hyggelig stemning og en særdels god betjening vartede... Voir plus

Jeg var ned hos HOS i fredags sammen med en række venner, hvor den stod på julemenu inklusiv tilhørende vinmenu. Jeg ovenud begejstret for besøget. Specielt deres helleflynder og andebryst sad lige... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

I hjertet af Odense finder du Restaurant HOS - et fristed for lækre smørrebrød, frokostretter såvel som aftenmenuer i uformelle og hyggelige omgivelser.

4,4

Aucune trace de demande d’avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Den service, professionalisme og gode stil I har - er der ekstremt mange café'er og restauranter der kunne lære meget af! Godt gået! :-)

Vi var behørigt imponeret over den meget venlige og flotte service vi fik under vores frokost igår.
Selvom restauranten var meget fyldt, lykkedes det lige at finde et bord til os tre - dejligt! Blev budt velkommen ind gennem lokalet af glade medarbejdere.
Supersød betjening omkring bestillingen og serveringen. Maden var særdeles velsmagende og velkomponeret!
Da vi forlod restauranten igen, hilste 4-5 smilende medarbejdere (som havde travlt med andre opgaver) "tak for besøget" og "god dag" til os, på vejen ud. Mere skal der ikke til...

20 octobre 2021

Løndumping

Hvordan kan de aflønne personale over 18år .med 90kr PR time det er langt under mindstelønnen .støt ikke de løndumping firma.

15 septembre 2021

Fremragende

Har lige spist frokost på H.O.S. i Odense. Hyggelig stemning, super betjening og den skønneste mad. Vi bliver ved med at vende tilbage til dette spisested i Kongensgade. Kan kun anbefales på det varmeste.

30 juin 2021

Fem stjerner fra os

Fem stjerner fra os. Det var en rigtig god oplevelse og personalet var meget imødekommende og servicemindede. Det er absolut et sted vi gerne besøger igen og vil anbefale til andre.

22 mai 2021

'For koldt til at spise ude'

Min kammerat og jeg besøgte restaurant HOS, men det var desværre ikke muligt at få noget at spise, da de mente at det var for koldt til at spise ude, trods vejret var 18 grader og høj sol. Vi måtte altså ikke selv bestemme om vi ville sidde ude. Tabt omsætning, their loss...

Der sad dog et par udenfor og spiste, hvorefter jeg spurgte, hvordan det kunne være at de måtte spise udenfor.

Min kammerat og jeg fik af vide, at de var venner af restauranten, og at de derfor gerne måtte sidde udenfor.

Vi valgte derfor en anden restaurant. Da vi gik tilbage, så vi at restaurant HOS nu serverede udenfor til 4 fulde borde. Hvad det drejede sig om, det aner jeg ikke. Men fuldstændig elendig og urretfærdig service, det skal jeg da love for.

30 mai 2020

Lækker frokost

Spiste en rigtig god frokost på restaurant HOS i Odense, og fik en skøn hjemmelavet snaps som sidevogn.
Her benytter man friske råvarer, og man har kælet lidt for detaljerne. Alt i alt en virkelig lækker frokost til en overkommelig pris.

3 novembre 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit