Restaurant Lilleheden Avis 43

TrustScore 4 sur 5

3,8

Ak ja, er kommet her gennem mange år. Som regel er maden lækker men deres service er svingende. Generelt får man altid bedre service på 1. Sal, mens man i underetagen, især i højsæsonen, oplever uer... Voir plus

Sammenlagt en rigtig positiv oplevelse. Vi kommer igen. Nem bordbestilling på mobilen og da vi ankom blev vi høfligt taget imod, Et nyt koncept "Social dining" blev præsenteret, men da vi ku... Voir plus

Nydelig mad. Bestillte østers(yummy!) Dagens Fangst (nydelig!). Stjerneskudd(deilig!) Kokken her i dag vet hva hen driver med. Vi Kjøpte også en deilig Portugisisk rødvin som smakte herlig. K... Voir plus

Pinsedag besøgte vi Lilleheden og vi bestilte to fiskeplatter og hhv. en stor og en lille øl, plus et glas vand. Maden var fin, men ikke noget særligt. Betjeningen var ok, dog noget uprofessionel. Me... Voir plus

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

Elendig service, maden var helt ok

Ak ja, er kommet her gennem mange år.
Som regel er maden lækker men deres service er svingende. Generelt får man altid bedre service på 1. Sal, mens man i underetagen, især i højsæsonen, oplever uerfarne uengageret personale. I dag (28/12 2025) var dog under lavmålet, vi indfandt os i en halvtom resturang, bestilte og fik hurtigt vores mad, som i øvrigt var helt ok. Herfra gik det ned af bakke, den unge servitrice havde fokus på alt andet end gæsterne, flere henvendte sig i baren for at få opmærksomhed. Vi ville egentlig gerne have haft dessert, men efter at have ventet i 30 minutter uden at få ryddet bordet af, og forgæves forsøgt at skabe kontakt, gik jeg i baren og betalte. På det tidspunkt var vi de eneste gæster. Jeg påtalte i forbindelse med betalingen at lidt fokus på gæsterne måske ville være en god ide og at vi egentlig godt ville have haft dessert. Den unge pige var meget forbavset, og sagde at hun ikke troede at vi ville have dessert. WHAT??
Nå men hvis man gerne have 600+ for tre simple retter så må der følge service på et minimalt niveau med.

28 décembre 2025

Fint sted

Super fint sted. God betjening.
Men jeg bestilte en helstegt rødsprætte for 269kroner og fik en lille rødsprætte med kartofler og smørsovs.
Det syntes jeg also ikke er meget for pengene.

7 septembre 2025

God mad, venlig betjening, hunde velkomne

Vi havde bestilt bord og fik et fint bord med havudsigt. Det var en utrolig venlig betjening og maden helt i top. Vi fik herregårdsbøf og wienersnitzel.
Dog var det et stort minus for os, da der kom et par med hund. Der var ikke tale om fører/servicehund. Personalet oplyste at alle hunde var velkomne, såfremt de ikke gøede eller var i møblerne.
Så er du ikke til hund, er stedet ikke noget for dig

5 août 2025

Rigtig lækker mad til en fin pris

Vi var 6 personer og havde bestilt bord. Vi blev modtaget af venligt personale og fik et bord med udsigt. Restauranten er hyggeligt og pænt indrettet.
Vi bestilte ikke det samme, men det betød ikke noget og der gik ikke lang tid før maden blev serveret. Alle retter på samme tid. Rigtig lækker mad til en fin pris. Gode øl og smagfulde vine.

25 juillet 2025

Uspiselige muslinger (moules mariniere)

Bestilte 1 x muslinger og 1 x herregårdsbøf. Først kom en unge pige med 2 x bøf. Tilbage til køkkenet for at finde muslingerne. 2 minutter efter kom så muslingerne. Ca. 20 stk i alt. Tror de var blevet lyn-tilberedt. De var nærmest rå. Hvide og meget blege. De lå i noget der smagte som kartoffelvand. 4-5 stk. muslinger, var ikke åbnede (1/4 af retten).
Spørger så efter kokken, for personalet anede intet om, hvad de serverede.
En meget ung kok dukker op, og oplyser at det er hvidvinen der har gjort dem blege (???). Og “kartoffelvandet” skulle efter sigende bestå af hvidvin, skalotteløg og persille.
Ny portion aftales. Men dog kun muslingerne. Pomfritterne får lov at stå og blive kolde.
Ny portion serveres. De var lidt mere tilberedt, men ikke meget mere end 1. portion. Nu var løg og persille dog lagt ovenpå muslingerne, så jeg kunne se det. Men denne gang var der så 5-6 stk. muslinger, der stadig var lukkede.
Kunne spise de muslinger, der var på str. med en fingernegl, men resten var stadig hvide og blege og rå i konsistensen. “Suppen/væden” smagte stadig af kogt kartoffelvand.
At herregårdsbøffen, var totalt skamstegt, kommer vel ikke bag på nogen. Vi magtede ikke at klage yderligere, og betalte den fulde regning, omend 25-30% af muslingerne ikke havde åbnet sig, og mine pomfritter var totalt kolde, da 2. omgang muslinger blev serveret.
En familie ved nabobordet, med 3 mindre børn, ventede i over 1 time på deres mad, og 2 af børnene sov, da maden endelig kom.
Andre fik dog deres mad allerede efter 15-20 min.
INGEN på Lilleheden vidste hvad der foregik. Adskillige glas med vin og div. øl, blev serveret ved forkerte borde, mens vi kæmpede vores egen kamp.
De burde ansætte en voksen.
Kan godt nævne, at vi IKKE KOMMER IGEN…

14 juillet 2025

Friske råvarer

Friske råvarer, velsmagende mad.
Smilende og imødekommende personale.
Top beliggenhed.
Frisk og frejdig atmosfære 👌🏼🌞🥳
Spiser altid der når jeg er I Nordjylland 🤗

17 avril 2025

En dejlig aften, god mad og suværen betjening.

Det var hyggeligt, rigtig god mad, 2 dejlige grimbergen øl, fantastisk rolig og afslappet stemning. Bedst af alt var dog den meget kompetente og afslappede betjening fra start til slut.

I er på min to-do liste næste gang jeg er i Hirtshals.

29 décembre 2024

Var på stedet til frokost 25-07-2024

Var på stedet til frokost 25-07-2024. Fik en kyllingesandwich, den var meget lille og ret tør - brødet var ikke meget større end et halvt stykke toastbrød og så til 139,- kr. Var noget skuffet. Fruen fik Nachos med kylling, som ikke var meget bedre end dem man laver hjemme i ovnen. Havde fået 5 minutter for meget, så de var ret tørre. Der var kun EN type dyppelse med i prisen til 119,- kr. ekstra type dyppelse kostede 9,- kr for en lille skålfuld.
Syntes man betaler ALT for meget for placeringen af restauranten.

25 juillet 2024

Nydelig mad.

Nydelig mad.
Bestillte østers(yummy!)
Dagens Fangst (nydelig!).
Stjerneskudd(deilig!)
Kokken her i dag vet hva hen driver med.
Vi Kjøpte også en deilig Portugisisk rødvin som smakte herlig.
Koselige ansatte som kunne jobben sin!
Stedet her i Hirtshals kan virkelig anbefales😄☀️

18 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit