Et godt sted at holde et arrangement. God mad og hyggelige lokaler. Som restaurant får Smaek 4 stjerner. Parkeringspladsen ved siden af, er kontrolleret af Avantpark, som er en pengemaskine uden lige.... Voir plus
Det er længe siden jeg har mødt så sødt, imødekommende, sjovt og samtidig professionelt personale, som jeg gjorde på SMAEK! Maden var formidabel, fuld af smagsindtryk og vildt lækker kvalitet. Der e... Voir plus
Vi var 4 personer til en rigtig lækker 4 retters deal menu. Fik god betjening og rigtig god information om maden, som blev suppleret af kokken.😀 Aldrig har jeg fået så lækker en krabbebisque Ps.... Voir plus
Dårlig oplevelse. Intet initiativ fra personale. Lang ventetid på at kunne bestille. Vi og bordet ved siden af endte med at gå i stedet for at bestille ekstra drinks og lignende. Maden var nogenlunde... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Altid super dejligt mad og og kanon …
Altid super dejligt mad og og kanon service 👍
Super lækker madoplevelse
Super lækker madoplevelse, til en fornuftig pris. Opmærksomme og venlige tjener.
Smaek er helt sikret et besøg værd
Halvrå and
Halvrå and. Utrolig sød hvidvin til en vinmenu, uden mulighed for andet hvidvin eller rose. Ufattelig høj musik allerede ved maden, vi kunne ikke tale sammen
God mad og laaaang ventetid
Maden var rigtig god, varm velsmagende og veltilberedt, men så er det også slut med det positive.
Vi ventede 1 time på forretten!, og yderligere 1 time på hovedretten. Og herfra er ord overflødige. Søde tjenere, men ikke styr på noget som helst. Sørgeligt når man tænker på hvor lidt der skal til for at det kunne blive en rigtig god oplevelse.
Rigtig god mad og god betjening.