Restaurantsoeborg Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Virkelig dårlig frokost buffet. Vi har der mandag 13. Juli og bestilte frokost buffeten Maden var intetsmagende og tarteletterne var dog uden fyld da det aldrig kom. Frikadeller løb de tør for... Voir plus

Virkelig kedelig buffet…. Halv koldt mad og kødet var skåret forkert ud, sejt og kedeligt. På ingen måde pengene værd!!

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

"kræftfremkaldende" burger

26.09.2026 Aften, fik vi serveret deres luxus burger som var forkullet. "Kødet" var så grillet, at det smuldrede. Som kompensation fik vi tilbudt en kop kaffe. Vi fik fjernet den uspiselige mad, drak vores øl, betalte, gik og sætter aldrig mere vores ben der igen. En ødelagt ferie aften.

26 septembre 2026

Virkelig kedelig buffet…

19 septembre 2026

Skuffende aften buffet

Vi havde ikke spist der før og syntes at aften buffet, lød og så lækkert ud på menukortet... Men!!! Det var en stor skuffelse, nænnede ikke at sige det til personale,..for de var alle meget venlige syntes vi,.. Men der vil vi nok ikke spise igen😕 det negative som andre beskriver om maden,.. er desværre også det vi oplevede 😐

30 juillet 2026

Brunch

Brunch - tæt på uspiseligt - problematiserede det overfor tjeneren - det viste sig at servicen var lige så dårlig som maden.

20 juin 2026

Hold jer lang væk herfra

Hold jer lang væk herfra. Elendig kold mad og skriver man til dem på Facebook, så bliver man blokeret fra deres side. Alle der har skrevet negativt og det er mange, de er blevet blokeret og deres kommentarer er blevet slettet.

22 juillet 2026

ADVARSEL!!

ADVARSEL! ⚠️
DON’T GO THERE!!
Mest jammerlige aftenbuffet jeg nogensinde har fået.
Alt mad var lunkent eller koldt og det meste af kødet var konstant utilgængeligt, da der ikke blev fyldt op. Da min partner og jeg 4-5 gange var gået forgæves efter oksekød, talte jeg med en tjener, som forsikrede os at der blev fyldt op øjeblikkeligt og samtidig, at hun ville sende oksekød direkte ned til os. Det skete desværre aldrig - og da jeg konfronterede hende efterfølgende svarede hun ‘at da det jo er en buffet, kan man ikke forvente at kunne få af det hele’ og at ‘ham hun havde bedt hente oksekød til os, nok havde glemt det’.
Vi lod dem virkelig vide, at vi var utilfredse på en venlig måde - og de var fuldstændig ligeglade.
Det var virkelig en chokerende ringe oplevelse - maden er én ting, men holdningen og reaktionen fra personalet, var noget af det mest uforskammede jeg nogensinde har oplevet. (Og jeg har altså arbejde i restaurantionsbranchen i +20 år).

Wauw.

28 juillet 2026

Dårlig mad og dårlig service

Virkelig dårlig oplevelse for min familie og jeg i aften til aftensmad. Vi bestilte alle buffet, og trods adskillelige forespørgsler til forskellige tjenere på oksekødet (som var en del af buffenten), og som altid var tom, endte vi - ingen af os - med at få oksekød.
“Overtjeneren” meddelte endda min mand, at hun ville sørge for det ville blive bragt direkte til bordet, men det blev heller ikke overholdt, og da vi skulle betale og konfronterede hende med dette - for 5-6 gang, var svaret “det har han nok glemt igen, og det er åbenbart oksekødet der er mest populært”.

Meget skuffende oplevelse, og vil da håbe oksekødet var “så lækkert” som de siger, for det andet mad i buffeten var en tam og skuffende oplevelse.

Dårlig service og dårlig mad. På ingen måde 1000 kr. værd og kan ikke anbefale noget af det.

28 juillet 2026

Vi var 3 der kom til grillbuffet kl 18.

Vi var 3 der kom til grillbuffet kl 18.
Maden var kold og buffet løb flere gange tør for divs mad fx. Kød. Pomfritter. Og noget salat
Virkeligt dårligt sidste gang vi kommer der.
Der var en del tallerken og skåle som var beskidt

24 juillet 2026

6 personer til grill buffe

6 personer til grill buffe. Næsten alt mad var koldt eller halv varm. Kødet tørt og bagekartofler brune inden I. Benene var ikke grillede og de var ikke varmet ordentligt op. Virkelig skuffende oplevelse. Selv de flødestuede kartofler var lunkne. Ingen kødsovs til pasta. Vi var der fra start og der blev sagt at de var sluppet op for kødsovs.

22 juillet 2026

Fadene var tomme

Vi bestilte frokost buffe.Fadene var tomme, selv om flere gjorde opmærksom på dette, skete der ikke noget

16 juillet 2026

Virkelig dårlig frokost buffet

Virkelig dårlig frokost buffet.
Vi har der mandag 13. Juli og bestilte frokost buffeten
Maden var intetsmagende og tarteletterne var dog uden fyld da det aldrig kom. Frikadeller løb de tør for, samt fiskefileter.
Virkede noget uorganiseret.
Kan ikke anbefales.

13 juillet 2026

Jeg bestilte café latte og fik varm kop…

Jeg bestilte café latte og fik varm kop mælk .
Forsøgte forgæves at få fat på en tjener .
Da vi skulle betale til ung mand sød og venlig sagde han de var bekendt med problemet .
Jeg havde ikke drukket ( min varme mælk )
Betalte . Det havde været god stil, at de ikke havde opkrævet penge for Caffe latte de godt vidste var helt galt .

8 juillet 2026

Hvordan kan man ødelægge kage og kaffe…

Hvordan kan man ødelægge kage og kaffe, men det kunne de.
Smagløs caffe latte, for stærk pulver kakao.
Cheesecake og chokolade kage der tydeligt kom fra frost og var grynet.
Vi spiste ikke op og drak hverken kakaoen eller kaffen færdig.
Servicen var ligeledes under middel.
Det var første og sidste gang på den restaurant.

6 juillet 2026

Blevet så dårligt...

Blevet så dårligt...

Vi kommer her hver gang vi er i Løkken, vi var 4 personer.
Vi måtte vælge 3 gange fra menuen, for de havde ikke det vi ville have.
Pigerne Bestilte kylling og fisk, og vi tog en steak, begyndte at grine da jeg så den, ikke engang en halv centimeter tyk, syltet grøntsager i salaten, fritter til en hul tand, sovsen gider jeg ikke kommentere på.
Sidste gang vi spiser her. Ærgerligt for det plejer jo at være godt.

8 mai 2026

God mad i dejlige omgivelser

Vi var 10 personer der havde bestilt bord lørdag aften. Vi skulle næsten alle have noget forskelligt. 2 havde forelsket sig i en ret, der kun blev serveret til frokost. Vi fik en virkelig fin betjening, alle ønsker blev opfyldt og alle spørgsmål besvaret med et smil.

Vi var alle meget tilfredse med maden. Tusind tak for en god aften i hyggelige omgivelser.

31 janvier 2026

Elendig mad

Vi havde bestilt bord til et par hyggelige timer. Flinkt personale
Så der ikke mere sige om det
Vi fik begge et Tapas bræt
Jamen der var jo næsten intet på fadet, det var det ringeste mad vi nogensinde havde fået ude. vi vil ikke anbefale jer til nogen.

30 août 2025

Bestilte seafoodsalat

Bestilte seafoodsalat med rejer, laks, tigerrejer samt salat.
Salat og almindelige rejer var ok.
Der var desværre kun to tigerrejer samt meget lidt laks.
Her bestiller jeg aldrig seafodsalat igen. Den var alt for mangelfuld. Kun prisen var høj. Kr. 179

16 août 2025

Dårlig oplevelse på Søborg

Søborg er det sted vi oftest spiser i Løkken, men denne gang, var det en stor skuffelse. Ventede 1 time på maden. Havde bedt om børnenes mad kom samtidig med vores forret. Kom først, 5 min efter vi havde fået hovedretten. Bestilte bøf bearnaise til vores datter. Halvdelen var ren fedt, lidt kedelige pomfritter til en pris a 308 kr. Forretten, tiger rejer, smagte godt, men mørbrad bøffen, var smagsløs ligesom de bløde “rustikke “ pomfritter. Ikke en eneste grøntsag. Dårlig oplevelse 👎

26 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit