26.09.2026 Aften, fik vi serveret deres luxus burger som var forkullet. "Kødet" var så grillet, at det smuldrede. Som kompensation fik vi tilbudt en kop kaffe. Vi fik fjernet den uspiselige mad, drak... Voir plus
Lisez les avis des autres
Søborg er det sted vi oftest spiser i Løkken, men denne gang, var det en stor skuffelse. Ventede 1 time på maden. Havde bedt om børnenes mad kom samtidig med vores forret. Kom først, 5 min efter vi ha... Voir plus
Virkelig dårlig frokost buffet. Vi har der mandag 13. Juli og bestilte frokost buffeten Maden var intetsmagende og tarteletterne var dog uden fyld da det aldrig kom. Frikadeller løb de tør for... Voir plus
Virkelig kedelig buffet…. Halv koldt mad og kødet var skåret forkert ud, sejt og kedeligt. På ingen måde pengene værd!!
Aucune trace de demande d’avis
Ubehagelig beruset ejer 😳
Skulle have en enkelt øl for at fejre helligdage, vi tager et bord i den hyggelige afdeling med specialøl
En herre farer rundt og taler lidt højt, skruer lidt op for musikken i det lokale vi er i ( OK lige nu )
Dernæst begynder han at tiltale os med “har i fået betjening ?” Og det i en ubehagelig tone, begynder at være ret højrøstet, personalet er nervøst omkring ham, taler ikke pænt til Dem
Vi bestiller vores øl og alt mens vi får drukket dem udspiller der sig et mindre teaterstykke med den ny mere og mere berusede herre som har fået følge af familie og venner ... musikken bliver skruet op til et nu generende niveau yndlingsnummeret skal
åbenbares spilles til ære for alle ... 3 gange !
Den ubehagelige herre i lokalet er sgu ejeren !
ALDRIG skal jeg sætte mine ben der igen
Bliv ædru ! og behandl dit personale med respekt !
Værste betjening nogensinde !!
Værste betjening nogensinde !!! 1. Man skal sidde og vente evigheder bare for at få lov til at bestille . 2. De har ikke styr på bestillingerne ! 3. Når man beder om regningen, så sker der intet , efter 10 minutter løber en af tjenerne ud på gaden efter min kæreste og mit barn ( de stod lige på den anden side af hegnet, jeg sad stadig ved bordet og ventede på regningen) og nærmest beskyldte hende for at stikke af fra regningen , hvor jeg så måtte bede ham trække piben ind og slappe af, for vi havde ligesom bedt om den regning! Da der stadig ikke kom en regning efter 10 minutter , måtte jeg gå ind til baren , hvor jeg ser 3 af tjenerne stå og lave ingenting , hvor de så heller ikke var Igang med at lave vores regning, Simpelthen det værste svineri jeg har været ude for, at blive beskyldt for at stikke af fra regningen , NÅR MAN HAR BEDT OM REGNINGEN , Og jeg stadig sidder ved bordet ! FØJ FOR DEN LEDE!!!
Sætter aldrig mine ben hos jer igen!
Den unge lille flab af en drengerøv ( tjeneren ) brugte undskyldningen , at han ikke kunne se os ? Han kunne godt løbe ud på gågaden efter min kæreste og barn , i stedet for at kigge over ved det bord hvor vi sad hele tiden , Og så skulle man beskyldes for at løbe fra regningen når man har bedt om regningen !?!?? Og man stadig sidder ved bordet! I burde skrive en bog som skulle kaldes " 5 måder at gå konkurs på ".
Maden er ikke engang middelmådig .... køb en pizza i stedet for at sætte jeres ben i det hul :)
Rigtig sur og uforskammet betjening
kommer lørdag den 15 august kl 10.00 og vil, efter at have kigget på hjemmesiden, gerne have Brunch.
Bliver mødt i døren af en tjener, tror han hedder Henrik. han fortæller at de ikke servere Brunch mere. Det stoppede de med den 7 august. Jeg fortæller at det er da underligt for der står på deres hjemmeside at de servere Brunchbuffet til 119 kr. Det benægter han, temmelig irriteret og siger at de servere frokostbuffet.
Vi går derfor, men jeg tjekker hjemmesiden og går tilbage og viser hjemmesiden til tjeneren. Han siger så, "nå, men så står der at det kun er bestem tidspunkt vi servere det". Ja det er sandt, der står kl 9.00 til 11.00 og klokken var 10.00. Der står ingen datobegrænsning. Han bliver nu rigtig sur og siger at vi kan gå over til genboen og får serveret en Brunch der er næste lige så god som den de selv servere? men de servere jo ikke nogen Brunch.
Vi går over til genboen og sidder udenfor. Overværer her at tjeneren skælder højlydt på en af hans kollegaer, yderst ubehagelig at høre på.
Det er sikkert og vist at det ikke er et sted vi kommer igen
L’expérience Trustpilot