Restaurant Rudolf Mathis Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Lever ikke op til forventningerne og prisen. Vi spiste frokost, 3-retters menu. Serveringerne var for små især fordi vi skulle vente alt for længe mellem hver servering. Tilbehøret til de i øvrigt ve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kone og jeg spiste på RM d. 12. oktober. Appetizers og tre retter. Fantastisk lækkert. Maden var perfekt krydret, velsmagende, smukt anrettet og smukt præsenteret.af den yderst proffesionelle,... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

5 stjerner til dine smagsløg

Vi bliver taget godt imod på restauranten, der er dækket op med hvide duge. Her har de virkelig forstand på fisk, tilberedning og smag. Der er brugt gode råvarer.Her spiser vi virkelig lækkert. De laver også laktosefri menu.
Der er en fantastisk udsigt til vand fra bordene. Hvis vejret tillader det er der små borde udenfor. Der er meget høflig betjening hvor tjeneren har lært at titulere kunderne med" de, og deres...Herren og Fruen ". Det er ikke nødvendigt, hellere du og dig.
På toilettet er der pænt....og en højttaler med fuglekvidder.
Prøv denne hyggelige restaurant hvis du tænker at turen skal gå til Kerteminde. Bestil bord i forvejen.

22 juillet 2026

Fantastisk oplevelse

Spiste frokost lørdag og det var en fantastisk oplevelse. Maden var super lækker og betjeningen helt i top. Til trods for at alle borde var optaget havde personalet overskud til at samtale med gæster uden at ventetiden blev for lang.

Kan klart anbefales

3 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 7 ud af 6 stjerner til…

Vores besøg på Restaurant Rudolf Mathis i går var intet mindre end sublimt. Allerede fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af en atmosfære og en gæstfrihed, der satte tonen for en aften i absolut særklasse.

🍽 RM-menuen – en fuldendt rejse gennem smag

Den komplette RM-menu, som inkluderede både mad og drikke, viste sig at være en gastronomisk oplevelse af de sjældne. Hver eneste ret var udsøgt, gennemtænkt og smukt præsenteret. Smagene var afstemt med en præcision, der kun kan komme fra et køkken med stor kærlighed til håndværket.

🍷 Perfekt vinmatch

Vinmenuen var lige så imponerende som maden. Hver vin var nøje udvalgt og løftede retterne på en måde, der gjorde helhedsoplevelsen endnu stærkere. Det var tydeligt, at der ligger stor faglighed og passion bag sammensætningen.

👨‍🍳 Betjening i verdensklasse

Betjeningen var professionel, nærværende og utrolig imødekommende. Vi følte os set, forkælet og i de bedste hænder hele aftenen – lige til den sidste kop kaffe, som rundede oplevelsen af med elegance.

Restaurant Rudolf Mathis leverede en oplevelse, der overgik alle forventninger. Det er sjældent, man kan sige, at noget er perfekt – men her er vi tættere på end de fleste steder kommer. En klar 7-stjernet oplevelse på en 6-stjernet skala.

14 mars 2026

Store fiskeaften

Vi fejrede min 75 års fødselsdag med et hold rigtig nære og gode venner (10 i alt)og var så heldige at de på selve dagen havde "Store fiskeaften"! Og hvilken succes - der var ikke et hår i suppen (heldigvis). Restauranten strålede i al sin glans med suveræne retter, velafstemt vinmenu, excellent betjening og fortræffelig stemning. Gæsterne hvoraf 2 par ikke tidligere havde været der og min hustru og jeg blev blæst bagover af fryd og glæde. Jeg tvivler på der findes bedre fiskerestauranter i dette land end Rudolf Mathis - vi kommer stensikkert igen så snart som muligt! Og så gør det heller ikke oplevelsen mindre behagelig at der lige overfor ligger et meget hyggeligt "gammeldags" hotel - Tornøe's! Med stor tak Sven Sparholt

5 septembre 2025

Sikke en dejlig oplevelse

Venlig modtagelse
Positiv service og vejledning om vin og menu
Stilfærdig service, der altid var omhyggelig.
Maden var helt i top. Gode portioner, elegant præsenteret på tallerknerne. Diskrete smagsnuancer fremhævede råvarerne fornemt.
Vinen passede perfekt.

Rudolf Mathis er altid en omvej værd.

6 août 2025

En dejlig frokost

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i går . Fik jeres 3 retters frokost. Alle tre retter var helt fantastiske. Service var helt i top. Afslappet stemning og sød tjenere. Alt i alt levede det hele fuldt op til min forventninger.

4 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nytårsmeñy

Havde b.l.a
bestilt 3 hovedretter men 2 ud af 3 bøffer var skåret af det yderste af mørbraden og var fyldt af sener og var umulig at spise uden at spytte meget af det ud, men resten af menyen var fin og smagte godt.

31 décembre 2024

Kære Rudolf Mathis-team

Kære Rudolf Mathis-team.
Tusind tak for en meget skøn kulinarisk oplevelse på jeres restaurant 5/7-24.
Vi bestilte en vegetarisk menu og det var spændende, varierede, farverige og utrolig smagfulde retter, vi fik serveret.
Betjeningen var oplagt, personlig og tjekket og vi slappede af med denne forkælelse i jeres smukke omgivelser.
Tak for dejlige timer hos jer.

5 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top professionelt engageret og…

Top professionelt engageret og opmærksom personale. Fra køkkenet kommer der virkelig lækkerier. Kører gerne fra Sjælland igen for at opleve det påny især også med omgivelserne i skønne Kerteminde.

25 mai 2024

Fantastisk sted!!!!

Tusinde tak for en super hyggelig aften med fantastisk mad, vin og exceptionel betjening!! Den bedste restaurantoplevelse længe - vi glæder os til at komme igen:-)

5 juin 2022

Kvalitetsoplevelse

Spist på RM den 11 marts 2022. Appetizers og 5 retter - alt med perfekt smag og tilberedning. Vinmenuen passede rigtig til maden og både mad og vin blev introduceret meget fint. God, venlig og professionel betjening. Kommer gerne igen.
Tak for denne gang.

13 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Gastronomi og service fra øverste hylde

Min kone og jeg spiste på RM d. 12. oktober. Appetizers og tre retter.
Fantastisk lækkert.
Maden var perfekt krydret, velsmagende, smukt anrettet og smukt præsenteret.af den yderst proffesionelle, dygtige og virkelig behagelige tjener.
Ydermere er restauranten hyggelig og med den mest fantastiske beliggenhed. Romantik ad libitum...
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer her. En dejlig oplevelse.

15 octobre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse.
Anden gang på RM, skuffende og Langt! under niveau. Dårlig vin, passede slet ikke til menuen. Overtilberedt hovedret. Dårlig service og uengageret tjenere. Ikke pengene værd.

25 septembre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse

Vi har fået serveret oversaltet, overtilberedt, smagsløst og generelt kedeligt mad, sat sammen med vin, som ikke passede til maden og direkte dårligt vin, langt under den kvalitet man kan forvente af prisen.

Servicen var under niveau, uengageret og levede ikke op til forventningerne i forhold til hvad man kan forvente af en restaurant med dennes renommé, og år på bagen. Flere gange oplevede vi direkte ubehøvlede tjenere, som rakte ind over, for at tage mad og andet fra bords. Vi blev ikke på noget tidspunkt spurgt om vi manglede noget, eller om

Jeg anmelder normalt ikke dårlige oplevelser på denne type sider, men da jeg ikke blev spurgt om hvordan min oplevelse havde været på restauranten, føler jeg de relevant at dele.

25 septembre 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus