Rungsted Kro Avis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Var til aftenmenu som bestod af kedelig julebuffet i juni Kedelig æg og tørre rejer Fiskefilet rimelig Flæskesteg m blød svær Kedelig...tror det var mørbrad bøf m sorte løg...ikke brune bløde... Voir plus

Den 1. Juli bestilte jeg bord til 4 personer til tirsdag d. 7. Juli 2026 kl. 13. Vi modtog samme dag en skriftlig (SMS)bekræftelse på reservationen. I dag kører jeg tilfældigt forbi Rungsted K... Voir plus

Wauw wauw… Havde købt 2 deals. Hvilken fantastisk dejlig oplevelse. Virkelig god mad. Alt var hjemmelavet😁😁 Men personalet 🤩. De fortjener virkelig ros. Så søde og imødekommende unge menneske... Voir plus

det er 2 år siden vi sidst fik Mortens And take away-denne gang helt perfekt, 4-5 cm tyk bryststykker, store lår, kartofler, hvide/brune, rødkål, æbler og svesker, masser sovs. Superservice fra Chri... Voir plus

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Buffet kagebord

Vi skulle holde fødselsdag og havde bestilt det store kagebord (buffet)
Det var super flot men en skuffelse og ikke pengene værd.
Meget af det var ikke hjemmelavet og købt ude i byen.
Mange af kagerne smagte syntetisk da de kom fra et industriekøkken.
Yderlig kunne vi ikke få kander med vand og var tvunget til at købe flasker til høje priser
3 vand flasker 155kr.
Så skal du prøve at kagebord ville jeg finde et andet sted

25 septembre 2022

Vi var 2 veninder der 31/8 nød den…

Vi var 2 veninder der 31/8 nød den dejligste frokost. Vi kan varmt anbefale Rungsted Kro. Råvarerne er i top, personalet er venlige og i møde kommende. Stedet er hyggeligt og rart.
Vi kommer igen☺️.

1 septembre 2022

Har netop holdt barnedåb i lokaler…

Har netop holdt barnedåb i lokaler ovenpå. Dejlige omgivelser, smuk terasse med udsigt. Dejligt smilende personale. Superfin mad og der blev båret mere ind hvis der manglede.
Så sød og imødekommende betjening.
Plads til børn og vi efterlod et syndigt rod af gavepapir og tegnessger osv og det tog personalet med et smil.
Tak. Vi vil gerne holde fest hos jer igen.

7 août 2022

Har lige delt en lækker frokostplatte…

Har lige delt en lækker frokostplatte med min skønne hustru.
Superlækre superfriske fiskefileter med ligeså lækker hjemmerørt remoulade, superlækker hjemmerørt hønsesalat, friske rejer og sild samt æg og tomat.
Skøn oplevelse.
Eva og Finn Mølsted
Hyldestykket 19
2970 Hørsholm

26 mai 2022

Bestiller kl 19.30 et bord til 3 kl…

Bestiller kl 19.30 et bord til 3 kl 19.45 til dagens ret, Stegt Flæsk ad libitum.
Vi får 3 tallerkener med begrænset mængde, men ved forespørgsel efter mere knækker filmen.
Svaret er - vi serverer ikke dagens ret efter kl 20 😳😳😳😳
Da vi spørger specifikt ind til problemstillingen er svaret, at de er løbet tør for mad.
Summa summarum - vi er taget ud for at spise, og får ikke hvad vi har bestilt. Det kunne de sagtens have forudset ved bestilling mindre end 30 minutter tidligere.
De virker ikke synderligt rørt af, at de sælger ting som de ikke kan levere.
Ved forespørgsel efter regningen har personalet dog mulighed for at rette en smule op, men ak nej. Fuld pris for noget vi ikke fik.
Det er ærlig snak at tage fejl og fejldisponere, men så tag dog ansvar!
Bor og driver heldigvis forretning tæt på, så vi har god mulighed for at sprede budskabet om denne talentløse kro i nærområdet.

4 mai 2022

Har lige holdt konfirmation på Rungsted…

Har lige holdt konfirmation på Rungsted kro den 1. Maj. Super dejligt sted med kæmpe charme. Super hyggeligt lokale ovenpå og dejlig terrasse med udsigt mod havnen. Må sige, at alt var perfekt. super sød og imødekommende personale der virkelig var smilende. Maden var god og der var rigeligt og den kom præcist som aftalt til tiden. Tak for en dejlig dag Rungsted kro.
Kan varmt anbefales

2 mai 2022

God mad , især tataren, og betjening.

Jeg vil absolut anbefale Rungsted Kro's tatar. Virkelig god. Det der var ovenpå tataren passede så godt til. Næste gang jeg kommer vil jeg bede om tatar både til forret og hovedret. Min mand var meget begejstret for sin rejecocktail. Og hovedretterne var fine til prisen. Betjeningen var helt efter bogen og tjeneren spurgte interesseret om vi var tilfredse. Så en god oplevelse.

28 avril 2022

kedelig mad, dårlig betjening, hyggelige omgivelser

Dejlige omgivelser - Kroen har et frisk pust samtidig med at man stadig kan mærke den gamle sjæl.

Jeg er dog noget skuffet over vores madoplevelse.
Vi bestilte friske rødspættefileter samt en flaske hvidvin.
Rødspættefileterne var slet ikke flotte gyldne, derimod lettere slatne. Vi havde bestilt en flaske vin til knap 600kr, som kom samtidig med maden. Da tjeneren skænkede op, gjorde vi opmærksomme på, at den var temmelig varm – til det fik vi svaret, at den lige var kommet op fra kælderen, så den havde nok godt af at stå i vinkøleren i 10 minutters tid… Det synes jeg ærlig talt ikke er ok, at vin og mad ikke kan nydes sammen.

Vores tjener var ikke særlig serviceminded og havde desuden afpillet sort neglelak på… nogle af neglene. Det virker ikke særlig hygiejnisk, når man arbejder med kunder og mad.

jeg skrev om vores oplevelse til Rungsted Kro dagen efter... og har ikke modtaget nogen form for respons!

Jeg har nu annulleret fremtidig booking og kommer IKKE igen!

23 mars 2022

Dejlig frokost

Vi havde som gave givet en frokost på Rungsted kro. Meget spændt var vi på frokosten, og må sige super sted. Hyggelige omgivelser, super personale og dejlig frokost. Vi kommer snart igen.

10 mars 2022

Var nede for at prøve dagens ret med…

Var nede for at prøve dagens ret med kæresten, ikke synderligt imponeret...
Vi bestilte 2 x dagens ret (stegt flæsk med persillesovs) og meddeler at min kæreste ikke kan tåle peber, så om de kan lave saucen uden peber..
I første omgang var det ikke muligt, men efter lidt snak frem og tilbage med tjeneren, meddeler han at kokken kan lave en ny sauce, men at det vil tage lidt ekstra tid da han skal lave basen til saucen selv.. og at det vil koste et tillæg på 20kr...
Vi rejste os og gik per omgående, kan absolut ikke anbefale Rungsted Kro...
Jeg skylder lige at nævne at vi er begge selv fra restautionsbranchen.

1 mars 2022

Mangelfuld betjening

Dejligt sted og dejlig mad. Fik hurtig mad og drikke. Derefter var betjeningen mangelfuld. Der kom ingen og spurgte om vi ville have mere at drikke og der blev ikke ryddet af. Vi måtte selv ud og lede efter betjeningen da vi gerne ville have kaffe. Vi blev heller ikke spurgt om om vi ønskede dessert. Vi kommer gerne igen men håber på en mere opmærksom betjening.

25 février 2022

Virkelig kedelig takeaway oplevelse

Virkelig kedelig takeaway oplevelse. Særligt børnemenuerne var under al kritik med de blødeste og mest triste discount bølgefritter, hvor der ovenikøbet var rester af fiskefilet i - selvom det var menuer m pølser og nuggets. Generelt var maden trist og kedelig til prisen - desværre!

3 février 2022

Vi har lige holdt vores 2x 60 års…

Vi har lige holdt vores 2x 60 års fødselsdag for 43 gæster med en julebuffet.
Alt spillede lige fra vi kom til vi gik, maden fik stor ros af gæsterne og der var meget af den, så stor tak til teamet på Rungsted Kro.
Vi kommer gerne igen.
Helle og Lars

14 novembre 2021

det er 2 år siden vi sidst fik Mortens…

Superservice fra Christina og køkkenet.
familien Eriksen, Strandbjerg, Rungsted Kyst

11 novembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit