Var til aftenmenu som bestod af kedelig julebuffet i juni Kedelig æg og tørre rejer Fiskefilet rimelig Flæskesteg m blød svær Kedelig...tror det var mørbrad bøf m sorte løg...ikke brune bløde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Den 1. Juli bestilte jeg bord til 4 personer til tirsdag d. 7. Juli 2026 kl. 13. Vi modtog samme dag en skriftlig (SMS)bekræftelse på reservationen. I dag kører jeg tilfældigt forbi Rungsted K... Voir plus
Wauw wauw… Havde købt 2 deals. Hvilken fantastisk dejlig oplevelse. Virkelig god mad. Alt var hjemmelavet😁😁 Men personalet 🤩. De fortjener virkelig ros. Så søde og imødekommende unge menneske... Voir plus
det er 2 år siden vi sidst fik Mortens And take away-denne gang helt perfekt, 4-5 cm tyk bryststykker, store lår, kartofler, hvide/brune, rødkål, æbler og svesker, masser sovs. Superservice fra Chri... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
God mad og dejlig betjening
God mad og dejlig betjening - kommer gerne igen 🙋🏼♂️
Min familie og jeg var oppe til frokost…
Min familie og jeg var oppe til frokost og efterfulgt af kage bord, puha mætte er ikke ordet .
Vi talte det til 17 forskellige ting på kage buffet og ungerne elskede det!
Smørrebrød var fantastisk
Vi ses snart igen
Aggressiv og negativ velkomst
Vi var 2 forretningsfolk til frokost, Vi blev mødt af en negativ og aggressiv dame, der gik meget op i, om vi havde bestilt bord. Trods flere ledige borde, fik vi allernådigst et bord midt i lokalet, dog med en mere venlig betjening. Smørrebrødet var egentlig ok - til prisen.
Vi har lige holdt vores forældres…
Vi har lige holdt vores forældres diamant bryllup denne weekend.
Vi havde bestilt festmenu, og alt kom bare på de rigtige tidspunkter, mine forældre hyggede sig og fik lov at fejre denne store dag.
Betjeningen var opmærksom, og meget søde man kunne mærke de nød det ligeså meget som os.
Tak for en dejlig aften
Madforgiftning og super sløj betjening.
Ikke gearet til større arrangementer
Vi har lige holdt fest på Rungsted Kro for 50 personer.
Vi havde bestilt buffet med ekstra tilkøb.
Maden var dejlig, men desværre var der ikke nok.
I første servering af hovedretten måtte to af bordene kigge langt efter stegen, og det skyldtes ikke at de første borde, havde taget for meget, da der kun var kage (el små frokost) tallerkner til rådighed.
Da der var et indslag, blev det aftalt med toastmasteren, at man ville vente med at fylde op til bagefter.
Det skete dog ikke. Først henvendte en af gæsterne sig (efter at have ventet længe) til personalet og spurgte, hvornår der blev fyldt op, og fik at vide de var på vej. Da der efter et kvarters tid stadig ikke var sket noget, bad vi igen om at få mad på buffeten. Så gik der yderligere mindst et kvarter før der endelig kom lidt. En af gæsterne spurgte efter sovsen, og fik at vide at den ville komme om et kvarter.
Da vi efter festen påpegede overfor kroen at det var lidt ærgerligt, vi måtte vente så længe på maden og at den i øvrigt ikke kom samtidig med tilbehøret, var svaret, at det var toastmasterens skyld.
Prøvede at forklare at vi havde rykket flere gange for at få fyldt op, men kroen holdt fast i at det skyldtes dårlig kommunikation ml personale og toastmaster.
Har meget svært ved at forstå, hvorfor man vælger at give en af gæsterne skylden for, at køkkenet ikke var klar, og at maden ikke kom samtidig med tilbehøret.
Måske man havde for mange arrangementer den dag.
Ærgerligt at høre flere gæster sige de ikke fik nok mad, og må desværre sige, at vi ikke kommer til at holde flere arrangementer på Rungsted Kro
Fantastisk mad og betjening
Fin mad og god betjening, det eneste problem vi havde med maden var, at den var så lækker, at det var svært ikke at bestille mere.
Og en stor ros til de to tjenere, som piskede rundt til alle både inde og ude.
Vi havde booket bord til 5 med flag på…
Vi havde booket bord til 5 med flag på bordet til middag d.16/7 til fødselsdag og havde glædet os til besøget.
Da vi ankom var der rod i bookningerne og ikke noget bord klar men blev anvist til et bord i baghaven under udsugningen fra køkkenet.
Vi bestilte og vores to flasker mineralvand var lunkne og maden kom efter 50 min.
Vi bestilte en burger, to plankebøf og to wienersnitzler.
pommes fritterne til burgeren var bløde og slatne, kartoflerne til wienersnitzlen virkede som rester fra en pande og vores bøffer som var bestil medium og medium/rare var welldone.
Der vat to poser salt på bordet og ingen pepper.
Vi valgte ikke at lade de to bøffer gå ud da vi hellere ville spise sammen og ikke vente yderligere.Den unge mand som betjente os gjorde hvad han kunne men havde alt for travlt. Forklarede os at der kun var to på arbejde og der var en del der var kommet uden at have bestilt bord.
Vi valgte at tage kaffen og desserten et andet sted.
Vi ærgrede os over at have brugt vores aften på Rungsted Kro.
Venligst Pia Gulmark
Tak for en god dag og god betjening
Tak for en god dag! God betjening som altid!
Har spist frokost på Rungsted Kro i dag…
Har spist frokost på Rungsted Kro i dag og det var alt i alt en god oplevelse. Både fiskeplatten og de løse smørrebrød smage dejligt. Rart at flæskestegen ikke er skåret tyndt på maskine, så der stadig er sprød svær. Fiskefileterne var dejligt tykke og havde tilpas panering og lækker smørsmag. Serveringen bestod af flere unge "damer " men det fungerede selvom de havde travlt. Det eneste jeg kan sætte en finger på er tarteletterne, hønsekød var meget udkogt og der var stort set ingen asparges i, men det er jo smag og behag og så synes jeg at det ville være rimeligt at der var gratis postevand når man køber vin. Men intet der afskrækker os fra at komme på kroen igen.
Mad til bryllup
Vi fik mad fra Rungsted kro til vores datters bryllup. Alt var i skønneste orden. Vi fik virkelig god rådgivning ved bestilling, fin vejledning til at varme maden og der var rigelig med mad til alle 3 retter
Kødet til hovedretten var virkelig mørt og lækkert.
Vi bestiller gerne fra Rungsted kro igen, de får vores bedste anbefaling
Vi fik en skøn frokost
Vi fik en skøn frokost, en platte, alt var super vel tilberedt. Kan virkelig anbefales😁 og min svigerfar nød maden.
Havde bestilt juleand hos Rungsted kro
Havde bestilt juleand hos Rungsted kro, men skulle selv kontakte dem for at få at vide at de havde besluttet at lukke kroen helt da regeringen besluttede at restauranter kun måtte sælge takeaway. Deres undskyldning er at de ikke kan få kompensation hvis de sælger takeaway. Dette er lodret løgn. Jeg støtter ikke firmaer som bruger restriktioner som undskyldning for dårlig service og udnytter kompensations ordningerne. De har derfor set mig for sidste gang
Det værste af det hele er dog at vi endnu ikke har fået refunderet vores forudbetalte juleand. Jeg har derfor været nød til at lave indsigelse via mit kreditkort.
Bad experiecne and food.
We were out for a family dinner, the main course was below average but then we order pancakes for desert. These were definitely cooked the day before and re-heated.
My wife was paying for the dinner as a treat for me and complained about the inedible pancakes. The waitress only offered an apology, she should have offered a refund to my wife as they were so bad they could not be eaten.
I later complained by e-mail, the restaurant did not reply until I sent a follow-up e-mail. They then tried to claim that no complaint had been originally made, I have asked for my complaint to be escalated to the manager but still no response.
Do not use this restaurant as they are have terrible customer service and the food at best is sub standard.
SPOT DEALS ...Købte to , delte en ..
Har lige været til SPOT DEALS på Rungsted kro . Vi fik en portion som to delte , Karen Blixen frokost som normalt koster 185 kr , føler os så snydt ..Spurgte tjeneren om det var sådan en portion man fik når man betalte 2x185 kr , det sagde han ja til . en lille sølle portion til to mennesker ...Vi købte to spot deals , men delte en efter vores mening ..Er noget så skuffede og utilfredse ...øv en oplevelse !!
Dårlig stil
Kan desværre ikke anmelde mad eller service, havde glædet mig til at bruge min deal men kom desværre 5 dage for sent, dårlig stil da Rungsted Kro har fået deres penge.
Betjening var overordnet ok
Betjening var overordnet ok - men at der ikke kan serveres i henhold til bestilling, og derefter - i 2 forsøg - ikke kan serverer en Camembert Frit, der ikke er frossen i midten, Det er bare ikke godt nok
Tusinde tak for en super brunch-fest…
Tusinde tak for en super brunch-fest for 38 prs. i selskabslokalet på 1st Salen den 13. Juni 2020. Hele vejen igennem super service og et smukt opdækket festlokale. Fin brunch til prisen. Fantastisk at kunne byde gæsterne velkomne på den flotte udsigts balkon. Alt klappede. Vi kommer helt sikkert igen!
Fin Karen Blixen frokost MEN for…
Fin Karen Blixen frokost MEN for dårligt at man skal købe vand når man har bestilt vin til maden. Yderligere med begrundelsen at det skulle være af hygiejne grund at der ikke kunne tildeles et almindeligt glas postevand sammen med vinen 👎
Dejlig frokost/super betjening
Tak for en dejlig fødselsdag for vores mor/mormor/oldemor i dag. Vi fejrede hende også på kroen sidste år. Super dejlig mad og perfekt betjening. Intet at klage over... vi kommer igen👍😊
L’expérience Trustpilot