Runns Webshop Avis

1 975

3,0

Leveranstid & info kring ens beställning är katastrofal. Snart gått ett år sen jag la en beställning och efter extremt många förfrågningar har jag fortfarande inte fått hela leveransen. Förra gången... Voir plus

Fattar inte vad har hänt med dem. Deras hela sida har plötsligt bara ändrats till en spel sida? Dem säljer fortfarande figurer men inte ens nära vad dem hade bara en månad sen. Det är some om det är e... Voir plus

Beställde en universal OBDII skanner åt en polare då jag beställde en likadan förra veckan. När jag beställde min egna var det snabbt och smidigt att lägga beställningen. Leveransen gick förvånansvärt... Voir plus

Två felkoder utlästa, åtgärdade och raderade dag ett. En i en Bmw 118d -09 på bromssystem och en i Vw Transporter -13 på airbag. Har oxå registrerat batteribyte i Bmw:n. Snabbt svar på vilken pro... Voir plus

1. Horlogerie
  2. Magasin d'accessoires automobiles
  3. Magasin de chapeaux et couvre-chefs

À propos de Runns Webshop

Informations provenant de diverses sources externes

På våran Webshop är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Runns Älskar Prylar! Företag: Runn Design och Webshop Momsreg.nr/VAT-nr: 761002245601

Vi har ett stort sortiment av varor som hela tiden fylls på tex...

Felkodsläsare som passar många olika bilmodeller.

Vi har även ett stort sortiment av accessoarer/prylar tex
Felkodsläsare
Kepsar
Ryggsäckar
Kläder
Plånböcker

Om du inte skulle hitta den klocka eller felkodsläsare som du letar efter så hör av dig till oss så ska vi se vad vi kan göra.

Moyen

2 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

(1 975)

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

För mig har det funkat bra

För mig har det funkat bra. Leveranstider är prel ibland, men grejerna har kommit utan större förseningar.

Beställt ett par ordrar och som sagt, och det kommer säkert att bli fler.

5 novembre 2021

Trevlig upplevelse

Köpte en ELM 327 till min ford. Den löste ett problem som verkstaden skulle tagit tusentals kronor för på två minuter för 200:-. Bra produkt, bra pris, snabb leverans och trevligt bemötande.
Jag kan inte annat än rekommendera.

26 octobre 2021

Utmärkt!

Det gick bra att beställa här ifrån, fick det jag beställde i tid och det var bekvämt att det jag beställde fick plats i ett brev som jag plocka up ut brevlådan hemma!

4 août 2021

🤢hittar inget telefon nummer hur ÄRLIG…ej kontaktnart företag

🤢hittar inget telefon nummer hur ÄRLIG kan man vara då 🤔😪

17 mai 2021
Logo de Runns Webshop

Réponse de Runns Webshop

Hej! Tack för att du säger till – och ledsen att det känns otydligt.
Vi använder e-post och chatt som primära kanaler (inte öppet telefonnummer) för att kunna spåra ärenden, svara snabbare och hålla priserna nere.

Oseriös butik

Som flera andra här beställde vi julklappar 2020, nu 4 månader senare har varorna fortfarande inte kommit.
Inga ursäkter från säljaren, utan endast nya tomma löften om att varan kommer snart :/

Om man är sugen på att lägga ut pengar och hoppas på att eventuellt kanske, kanske få en vara i utbyte...typ ett halvår senare är detta butiken för er!

23 mars 2021
Logo de Runns Webshop

Réponse de Runns Webshop

Hej
Det står prellevtid på alla varor, tyvärr sker förseningar och då får man alltid välja på att avbeställa eller vänta. Du fick info att varorna kommer in i lager 03/2021 men avbeställde idag innan de kommit hem och fick tillbaka pengarna efter 5 minuter. Försening går inte att styra över men mail svarar vi alltid på direkt. Ha en fortsatt bra dag.