Hei, Jeg handlet på nettet og det har vært en veldig positiv og behagelig opplevelse! Gode priser og god kvalitet, enkel bestilling og rask levering, god og rask hjelp og kundevennlig veiledning d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte opskrift og garn hos Salkavalka og modtog hurtigt min bestilling som var præcis så skøn som jeg havde håbet🌸 Jeg kan godt lide at opskriften, af hensyn til ophavsretten, kun kan købes som u... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte en strikkeopskrift. Fint nok. Men i vores digitale tid burde det være unødvendigt at man skal betale 39 kr ekstra for at få den tilsendt med gammeldags post, som jeg tilmed skulle i postbutikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har flere gange handlet hos salkavalka. Har altid oplevet god service og hurtig levering. Rigtig god vejledning ved tvivl om størrelser. Har modtaget flere lækre uld sweatre derfra og anbefaler d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Islandske naturprodukter og lækkert håndværk Hos Salkavalka.dk finder du stort udvalg af ægte Islandske lammeskind, lækre uldtrøjer, historiske smykker & brugskunst, håndplukket fra det nordiske lande og øvrige samfunde over hele verden.
algade 35, 4500, nykøbing sj, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Hei,
Gode priser og god kvalitet, enkel bestilling og rask levering, god og rask hjelp og kundevennlig veiledning da jeg trengte hjelp ved en bestilling!
En (nett)butikk som anbefales ikke bare for sine kvalitetsprodukter, men også for den opplevelsen av hver-kunde-teller man får ved å handle hos dem! :-)

Réponse de Salkavalka
Jeg kan godt lide at opskriften, af hensyn til ophavsretten, kun kan købes som udprint. Det signalerer i sig selv en ordentlighed. Garnet er af høj kvalitet.
Undervejs i bestillingen var der god kontakt mht et enkelt spørgsmål jeg havde. Virkelig varm anbefaling fra mig.

Réponse de Salkavalka
hurtig levering . men jeg synes de er meget store ude ved tæerne, ved ikke om jeg kommer til at bruge dem. ærgeligt!

Réponse de Salkavalka
Super venlig telefonsamtale, hurtig forsendelse af
Shaker-opbevaringsboks til Tyskland, sikkert indpakket. Pakke til tiden. Jeg er voldsomt tilfreds. Kigger ind ved lejlighed.

Réponse de Salkavalka
En god og positiv handelsaftale om top kvalitetsprodukter !!

Réponse de Salkavalka
Jeg synes, at når jeg skal betale for en opskrift, som man samtidigt skal vente på, fordi den ikke fremsendes online, så er det ikke ok, at det så er en kopi af en opskrift, man får tilsendt. Så må det være en original opskrift.

Réponse de Salkavalka
Fik virkelig god vejledning om hvilket produkt der passede bedst.

Réponse de Salkavalka
Det er et ordentligt firma. Jeg havde bestilt en rød plaid, som nu ligger over vores nye røde sofa. Lyset er meget stærkt, hvor den står, nu bliver den ikke bleget af solen, den røde plaid beskytter den. Den er nøjagtig som på fotoet på hjemmesiden, faktisk bedre, blød, smuk og dejlig. Tusind tak

Réponse de Salkavalka
Information om lille forsinkelse, men alligevel hurtig levering

Réponse de Salkavalka
Mest af alt er jeg super glad for jeres produkter. For snart mange år siden (10 år) købte jeg en vindbreaker, som jeg bruger hele vinteren. Jeg har haft to uldne “indendørs” trøjer - den ene er slidt op og den anden bruger jeg hver dag her om vinteren. Jeg har også købt sokker og “lange” underbukser som er helt fantastiske og have på.
At I også er super hurtige når man bestiller noget på nettet gør ikke oplevelsen dårligere.
Glæder mig til at kigge forbi, næste gang jeg er i Nykøbing.

Réponse de Salkavalka
Utroligt lækre produkter og meget hurtig ekspeditionstid/levering. Kundeservice fungerer også helt upåklagelig og så var der en lille ekstra gave med i min forsendelse.
Jeg vil helt bestemt anbefale andre at handle her.

Réponse de Salkavalka
Købt lækkert Serendipity-børnetøj, SMUK Serendipity Alpaca sweater til mig, fantastiske uldsokker i smukke mønstre, jule-/påskepynt, og.....og...;)
Så smuk og skøn en butik, og god webshop

Réponse de Salkavalka
Stort udvalg af dejlig strik.
Fik hvad jeg bestilte. Desværre fik jeg bestilt i forkert størrelse, men den er sendt retur og jeg afventer med glæde på den rigtig størrelse.