2,5

Bas

Jeg fik aldrig mine sko

Jeg fik aldrig mine sko - de skrev bare de var blevet væk i tolden og ville give mig 40% retur. Jeg truede med dårlig omtale og at jeg ville have hele beløbet retur, men tilsidst ville de give mig 50% og det har de refunderet. Køb ALDRIG hos dem.

13 novembre 2024

Svindler

Du modtager ingen ordre på mail og du kan ikke skive med dem.
De trækker bare pengene for dine varer +.
De ligger 120 kr.Oven i prisen.
Så høre du ikke meder fra dem og
du kan, Overhoved ikke skive eller ringe til dem og du har miste dine penge + lidt ekstra.
For en vare du ikke modtager.
Bestil ikke her.

22 octobre 2024

Fake site

Fake site. Lad være med at handle hér og opgiv for Guds skyld ikke jeres betalingsoplysninger. Hvis det er sket, så få banken til at lukke alle betalingskort.

28 mai 2024

Siden er en SCAM

Siden er en SCAM

Mere simpelt kan det ikke beskrives

sitet er registeret i Kuala Lumpur og igennem alibabacloud.com uden nogen offentlig person eller firma bag sig

Der findes ingen form for info på siden om firmaet bag, ingen adresse på firmaet intet telefon nummer til dem på deres side, intet CVR nummer, ingen info omkring betalings indløser, ingen adresse for returforsendelser, ingen info omkring hvem de sender deres produkter med.

20 janvier 2024

GIV AGT!! MULIGT SVINDEL!

Dette er højst sandsynligt svindel på linje med hjemmesider som salomonsko.com, salomondanmark.com og salomonsneakers.com. Der bliver trukket et beløb, i HongKong Dollar, som ikke passer med det der var opgivet som prisen. Der kommer en ordrebekræftelse fra et eller andet firma fra den anden side af jorden, så måske der ankommer noget billigt kina skrammel til mig en dag. Tag i Fields og køb et par sko. Det bliver nok billigere iden sidste ende :-D

20 octobre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit