Woensdag 2 x via whatsapp een vraag gesteld en snel antwoord gekregen. In de middag een bestelling gedaan voor zitkussens voor onze loungeset in de tuin. Gekozen voor koudsdhuim schuimrubber HR 40 o... Voir plus

De dame die ons heeft geholpen heeft duidelijk kennis van zaken en heeft ons het juiste advies gegeven on de kussens te vullen met het juiste materiaal. Zeer prettig kontakt en behulpzaam, kon alles k... Voir plus

Boeven! Dat past voor deze winkel, als je erover wil praten. Mijn bestelling is bezorgd. Het contact met klantenservice leverde geen resultaten op. Ze hebben me gewoon voor de gek gehouden, me bedroge... Voir plus

3,8

Bien

Aucune trace de demande d’avis

3,8

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Schuim op maat

Schuim op maat besteld bij schuimwinkel.nl en daar staat 2 tot 3 werkdagen voor. Dan bieden ze het aan bij de bezorger. Woensdagavond laat besteld, donderdag al bericht en vrijdag was het in huis en kon ik het schuim, wat keurig op de bestelde maat was, gebruiken. Dit noem ik snelheid, service en kwaliteit!

2 février 2023

Top!

De verkoopster was een klein beetje bijzonder, maar wel heerlijk lief en gezellig mens. Goed geholpen. Bestelling geplaatst en de op maat gemaakte polyether (zit)kussens een aantal dagen later opgehaald. Er kan altijd een halve cm verschil inzitten, gaf de verkoper aan, maar afgezien daarvan was het allemaal perfect. Super bedrijf!

16 juillet 2020

Bestelling duur te lang en verzoek tot…

Bestelling duur te lang en verzoek tot annuleren wordt niet op gereageerd.
Bestelling geplaatst en een week lang niks gehoord. E-mail gestuurd met verzoek tot annuleren van bestelling waar geen reactie op komt. Twee dagen later krijg ik bericht dat bestelling is aangeboden bij postnl. Weer een e-mail gestuurd met ref aan eerste annulering. Geen reactie. Dan maar bellen; wordt tot drie keer toe verbroken. Slechte zaak. Ik kan schuimwinkel niet aanraden.

24 avril 2020

Tevreden!

Werd een beetje ongerust door reviews die ik hier las nadat ik een bestelling had gedaan. Het duurde namelijk een week voor de track & trace code werd doorgestuurd. Maar bestelling een dag later helemaal in orde ontvangen! Dus gewoon tevreden!

18 avril 2020

uitstekend

Goede service, vriendelijk personeel kwaliteit product helemaal zoals ik het wilde

30 novembre 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit