À propos de l'entreprise

1. Importateur

Écrit par l'entreprise

PROFESSIONELT LYDUDSTYR FRA SC SOUND A/S SC SOUND har som import- og engrosvirksomhed beskæftiget sig med professionelt lydudstyr i over 30 år med stadig stigende omsætning til radio- og TV-stationer, lydstudier, teatre, PA-udlejningsfirmaer, kongres

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

SC Sound holdet *****

SC Sound holdet, ved bare hvad de har med at gøre. Kan ikke blive mere glad, end at tænke på Jeg gik med den rigtige løsning, frem for at skulle have små grimme firkantede 230V enheder stående og hængende. Nu alt integreret, og skjult ... Oven i , langt bedre lyd end andre spillere på markedet.
Også en tak til #weibelel #brdrweibel som stod for den tekniske føring af kabler under ombygning.

17 août 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice

13 septembre 2019
Logo de SC SOUND A/S

Réponse : SC SOUND A/S

Hej Bettina,
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos SC Sound A/S.
Kan du uddybe din anmeldelse af vores kundeservice, så vi kan lokalisere problemet?

Ha' en god dag

SC SOUND kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået den absolut bedste service…

Jeg har fået den absolut bedste service af SC-sound. De tog en ubrugt knaphulsmikrofon retur, selvom datoen for returret var overskredet. Kommunikationen med dem var venlig og ukompliceret. Se, det er god service!

24 avril 2018

Ekstraordinær service

Stor ros!
En mikrofonledning var knækket - efter min mening, fordi den var for dårligt lavet fra begyndelsen, men den slags kan jo altid diskuteres.
Imidlertid bliver den væk - og da jeg har sendt dem med brev, kan jeg ikke bevise ret meget (havde dog et billede af skaden).
Alligevel har jeg nu fået en spritny mikrofon med ledning.
Det er eminent service! Og tak:-)

7 mars 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

elendig service

Man skal ikke købe godin guitar vis man bor i Danmark for vis der går noget i stykker så kan importøren ikke finde ud af at få dele hjem har prøvet at få et stik hjem i 2 mdr og kommer bare med den ene undskyldning efter den anden DET ER SKU FOR DÅRLIG

22 septembre 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte min vare og havde den i hænderne inden for 24 timer.

For noget tid siden bestilte jeg en mikrofon med stativ fra denne hjemmeside, og til trods for at de ikke tilbyder levering direkte til døren, så er deres service ekstremt hurtig. Jeg stod med min vare mindre end 24 timer efter jeg bestilte den på hjemmesiden. Det er hurtig service.

Jeg lagde også mærke til at siden kun havde tre anmeldelser, og at en af dem trak siden meget ned pga. den manglende levering direkte til døren. Det ville jeg lige rette op på, for det er ikke SC-Sounds skyld, men GLSs skyld.

26 juillet 2015

pålidelig...

Fra bestilling til modtagelse af varen går der sjældent mere end en dag næsten uanset hvad det er. I øvrigt er medarbejderne flinke og kompetente. De forsøger altid at finde gode løsninger der passer kunden - inden for rimelighedens grænser. God service.

11 novembre 2014
Noté 2 sur 5 étoiles

Hvorfor skal andre modtage mine pakker?

Hej
Bestilte i sidste uge en vare hos SC Sound, den kom så i dag, hvilken jeg IKKE var klar over, havde ikke fået et T&T nummer.??
Det viser sig at min nabo har modtaget varen, det undre mig, MENER IKKE JEG HAR GIVET LOV ?
Hvorfor skal MIN nabo ha' mine problemer med at jeg har handlet på WWW og HVEM har givet lov til at pakken kan gi's til naboen?
Så mon ikke der skal snakkes med dem der bringer pakker ud, det er ringe og i får kun 2 stjerner for den handel :-(

25 août 2014

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus