Sengeexperten.dk Avis 843

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker ny dyne og hurtig levering. Jeg søgte efter en ny dyne, da min gamle er over 10+ år gammel, så det var på tide at få en ny. Jeg spurgte ChatGPT hvilken dyne der minder mest om min, da jeg vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service. Selvom jeg bor langt væk klarede vi det hele pr. tlf/sms. Jeg sendte billeder af hvordan jeg lå i den gamle seng, og fik rådgivning derudfra. Få dage efter bestilling, fik je... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte vare sen eftermiddag tæt på lukketid, fik ordrebekræftelse kort tid efter jeg havde bestilt og varen var her allerede to dage senere. Super service. Ville helt sikkert købe her igen. 👍🏽 PS... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits
  2. Magasin de literie
  3. Magasin de meubles de chambre à coucher
  4. Magasin de linge de maison
  5. Magasin de matelas
  6. Magasin

Écrit par l'entreprise

Velkommen til vores specialforretning for senge med 38 års erfaring! Vi tilbyder personlig, faglig og passioneret vejledning af dit sengekøb, samt en fysisk butik hvor du kan teste vores produkter før du vælger. Derudover tilbyder vi levering, samt evt. opstilling af din nye seng, i hele Danmark af vores egne veluddannede montører. Vi er stolte af at tilbyde de bedste mærker indenfor sengeverdenen til hele den danske befolkning, inklusive Hästens Beds, Auping, Carpe Diem Beds, Dunlopillo, TEMPUR®, JENSEN® Beds og SX One. Besøg vores specialforretning i Vejle Centrum for en grundig vejledning og analyse af dit behov og test mere end 40 forskellige dobbeltsenge i vores showroom. Gør dig selv den tjeneste at booke en tid hos os, så ved du, at vi har god tid til at vejlede dig. Du kan også finde nøje udvalgte kvalitetsprodukter, så som lækkert sengetøj, markedets bedste dyner, stort udvalg af hovedpuder, lagner og rullemadrasser, på vores webshop. Vi har mange års erfaring med at sammensætte kvalitetssenge, og vores passion har givet super tilfredse kunder, som kommer tilbage igen og igen. Vi fjerner naturligvis al pap emballage m.m., så du ikke skal have udfordringer med det. Vi ønsker god kommunikation med vores kunder, så giv os feedback - vi sidder klar til at høre fra dig. Med venlig hilsen, Per, Frederik, Jesper, Peter & Hanne

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Kølende dyne som ikke køler

Jeg købte en Breeze dyne som eftersigende skulle have en kølende effekt. Jeg synes ikke den har været mere kølende end andre dyner. Jeg har taget kontakt til kundeservice og får at vide, at dynen kun køler i 30 minutter og så stopper med at køle. Det er muligvis sådan teknologien er, men det står ingen steder under beskrivelsen på dynen. Hvis jeg havde vidst det havde jeg ikke brugt 1500kr. Kundeservice vil ikke returnere dynen trods falsk markedsføring. Skuffende.

26 novembre 2025

Hej Maria

Vi er kede af, at dynen ikke har levet op til dine forventninger.
Vi mener naturligvis ikke, at der er tale om falsk markedsføring. Dynen er produceret med temperaturregulerende og kølende materialer, som mange oplever giver en mere behagelig søvnoplevelse, men oplevelsen af varme og køl kan variere fra person til person.

Den kølende effekt i Breeze-dynen fungerer via temperaturregulerende materialer, som hjælper med at lede varme væk fra kroppen – ikke som en konstant “kold dyne” hele natten. Produktbeskrivelsen følger den information, som også anvendes bredt hos andre forhandlere af samme type produkter.

Vi vil samtidig nævne, at dynen har været anvendt i ca. 5 måneder, inden du fremsender din reklamation.
Ved køb i vores webshop har du 14 dages returret, hvis produktet ikke lever op til forventningerne, og vi ville naturligvis gerne have hjulpet tidligere i forløbet.

Selvom dynen har været brugt i længere tid, tilbød vi alligevel en kompensation som et forsøg på at finde en løsning, men denne blev desværre afvist.

Sengeexperten

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker ny dyne og hurtig levering.

Jeg søgte efter en ny dyne, da min gamle er over 10+ år gammel, så det var på tide at få en ny. Jeg spurgte ChatGPT hvilken dyne der minder mest om min, da jeg vil have den lækreste kvalitets gåsedyne. Den foreslog jeres, og i var også den billigste af mange forhandlere. Og man må sige at den lever op til mine krav, jeg er mere end tilfreds.

14 avril 2026

Réponse de Sengeexperten.dk

Super tak for din dejlige anmeldelse
af os, Trine.
Vi er taknemlige for alle de anbefalinger vi får, det betyder virkeligt meget.
De bedste hilsner og god dag

MVH Hanne Bruun Indehaver

Besværligt og dyrt at sende retur

Besværligt og dyrt at sende retur

11 avril 2026

Hej Simon

Jeg er ked af din anmeldelse af os, men tager din kritik til efterretnig og ser efter en løsning som opdaterer vores returpolitik.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hjemmesiden fungere ikke særlig godt, først tredje browser lykkedes det

Man kan ikke søge i Brave browser, man kan ikke betale i Edge, men det lykkedes heldigvis i Chrome.
Endvidere finder søgningen ikke den rigtige pude.
Tja, her er lidt at arbejde på
----
Først og fremmest tak for at I svarer det giver jeg en ekstra stjerne for.
Søgning i Brave. Ja man kan godt søge men svaret er næsten ulæseligt sort baggrund og mørkeblå skrift. Ser måske anderledes ud hos jer.
Betaling i Edge
Lidt spøjst at I kan, for jeg køber mange ting på nettet og har normalt ikke problemer, men det havde jeg så den dag. Jeg kan jo desværre ikke teste, men undskyldningen om selvvalgte plugins kan godt være rigtig, har bare svært ved at se det nå jeg normalt kan.
Sitet virker formentlig fint nu, men da jeg købet min pude var det en rigtig dårlig oplevelse. Så det ender med tre stjerner

6 avril 2026

Opdateret svar:
Tak for dit svar og den ekstra stjerne.
MVH Hanne

Hej Jesper
Vi er naturligvis ramt af din hårde anmeldelse og har brugt tid på at tjekke op på din påstand!
Jeg har bedt min udbyder om at tjekke op på dine udfordringer og de vender tilbage med dette svar:

"Jeg har netop testet søgefunktionen i Brave browseren samt kortbetaling i Edge, som jeres kunde har forsøgt sig med. Alt virker som det skal!
Den fejl kunden har oplevet må derfor ligge lokalt hos ham og kan være forårsaget af eventuelle selvvalgte plugins i de forskellige browsere."

Jeg håber at du vil vende tilbage til mig og evt. opdatere din bedømmelse af os.
Det er hårdt for os at få så dårlig en anmeldelse, så jeg håber på det bedste..

Rigtig god kundeservice

Kundeservice reagerede prompte på min henvendelse og løste problemet.

Havde udset mig en bestemt pude fra Ringsted Dun, og google fandt den billigst hos Sengeexperten. Bestilte puden, får den hjem og sover med den et par dage, men er frustreret over, at den ikke lever op til forventningerne. Undersøger puden og får genbekræftet, at det er den ønskede pude og den rette højde, men opdager samtidigt at udover forskellig højde så findes pudemodellen også med forskelligt antal kamre, hvilket ikke fremgik af hverken Ringsted Duns eller Sengeexpertens hjemmeside. Jeg har således fået den rigtige pudemodel og den rette højde, men med det forkerte antal kamre og dermed forkert støtte.

Jeg retter henvendelse til både Ringsted Dun og Sengeexperten om at det på ingen måde fremgår tydeligt at man ud over højde også skal være opmærksom på antal kamre i pudemodellen. Ringsted Dun er ligeglad vil ikke rette noget i sin beskrivelse af pudemodellen, men Sengeexperten retter det prompte, og finder en fin løsning på at jeg har fået bestilt den rigtige, men alligevel forkerte pude. Stor ros herfra.

3 mars 2026

Réponse de Sengeexperten.dk

Tusind tak for din grundige anmeldelse og de flotte ord 🙏

Så dejligt, at du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på udfordringen – og naturligvis tilretter vi vores tekst.
Du har helt ret i, at detaljer som antal kamre kan have stor betydning for komforten.

Tak fordi du handlede hos os 💙

Sengeexperten by Bruun

Skøn og inspirerende butik

Skøn og inspirerende butik, med enormt mange lækre kvalitets- og specialvarer på hylderne. Top kompetent og imødekommende personale, samt
Dejlig personlig og professionel betjening :-)

24 février 2026

Réponse de Sengeexperten.dk

Tusind tak, Pernille for dine smukke ord om os. Vi vil gerne virke inspirerende på vore kunder og så er det bare ekstra dejligt når I værdsætter det.
Vi glæder os til at se dig en anden gang i butikken.
De allerbedste hilsner

Uovertruffent kundeservice

Uovertruffent kundeservice, exceptionelle priser. Peter skaffede efterspurgte top madras i korrekt størrelse, og fik den sat på hjemmesiden blot til mit køb + en dejlig klodshans hovedpude, som jeg nu elsker så meget jeg har i sinde at købe en mere.

26 novembre 2025

Réponse de Sengeexperten.dk

Tak for denne dejlige besked - vi er så taknemlige for anbefalingen :-)

Godt Nytår!
MVH Hanne

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god seng og fantastisk…

En rigtig god seng og fantastisk service fra start til slut. Hele forløbet har været professionelt og behageligt, og jeg har følt mig godt vejledt hele vejen. Et bedre sted findes ikke – kan varmt anbefales.
Meget meget højt service niveau.

12 décembre 2025

Hold nu op, Mike
Sikke en dejlig julehilsen at få...
Den betyder mere end du aner, vi takker mange gange og ønsker glædelig jul.

Noté 5 sur 5 étoiles

I er så vilde og mega servicemindede !

I er så vilde og mega servicemindede !!
Tak for fantastisk god betjening og ombytning op til flere gange 🙏

3 novembre 2025

TUSIND TAK, Merete!
Sikke en dejlig besked at få fra dig.
Fedt at du er tilfreds med den service vi tilbyder:-)

Super

Købte en seng fra tempur på nettet uden at prøve den. Da jeg bor i Brøndby.
En virkelig god oplevelse. Fik besked om den ville komme d.3/9 hos dem og derefter leveret til mig.
Men fik et skønt opkald fra Jesper allerede d.30/7 om at den ville komme om lørdagen.
Helt fantastisk. Der kom to rigtig søde unge mænd med den og et opkald en 1/2 time før. Så en virkelig skøn oplevelse og super venlighed fra de ansatte både på tlf og mail og de to unge mænd.

3 août 2025

Réponse de Sengeexperten.dk

TAK, Sara for dine dejlige ord omkring vores service... vi har vores egne montører som kommer og leverer senge - det er så fedt ,at du værdsætter det.
Jeg håber at du sover fantastisk.
De bedste sommerhilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og god kvalitet

Fantastisk service og god kvalitet! Jeg bestilte en ekstra lang topmadras som som var svært at skaffe. Jeg fik et opkald fra Vejle og vi hurtig fandt en løsning. 23 timer senere blev madrassen leveret med PostNord til min dør i København. Madrassen er i meget fin kvalitet. Den bedste oplevelse!

1 août 2025

Réponse de Sengeexperten.dk

Det var da en dejlig besked du deler her på Trustpilot, Eva.
Tusind tak for din ros af os.
Vi er en specialforretning og derfor kan vi det meste, så dejligt når vi kan hjælpe:-)
Sov dejligt, fremover...
MVH Hanne Bruun, Indehaver

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kvalitet og god service!

Fantastisk kvalitet og god service!
Jeg kan allerede mærke, at min søvnkonto er på vej i plus igen. 🖤🤠

17 juillet 2025

Réponse de Sengeexperten.dk

Tusind tak for stjernerne og anbefalingen, Christian.
Sov fantastisk og god sommer herfra..
MVH Peter Bruun Hansen, Indehaver

For tre uger siden

For tre uger siden, havde jeg en god og kyndig Hr. Peter i telefonen, som guidede mig til den madras jeg havde behov for.
Jeg købte sengen for tre uger siden , og har nu ligget på en dejlig seng i en uge , og mine ryg smerter er mindskede.
God service og meget kyndig
Tak
Bubbi

28 juin 2025

Kære Bubbi
Tak for din anmeldelse her, det betyder virkelig meget for os at få den anderkendelse.
Vi har ”øvet os” i mange år, og anstrenger os for at være en specialforretning hvor denne erfaring kan bringes videre til kunderne, med netop det tilfredsstillende resultat som du giver her giver udtryk for.
Peter Bruun Hansen, Indehaver

Noté 1 sur 5 étoiles

Dyr kvalitetsseng der smuldrer – og ingen vil tage ansvar

Den 1. februar 2022 købte jeg en Dunlopillo Pure-seng hos Sengeexperten A/S til en værdi af 24.718,20 kr. Jeg modtog sengen den 30. marts 2022.

I over et år har jeg bemærket, at jeg nogle gange havde noget gråt, fint støv på fingrene efter at have skiftet sengetøj. Jeg tænkte, at det nok var overskydende farve eller lignende.

Den 13. juni 2025 opdager jeg, at der er et mindre område på den ene sengeramme, hvor stoffet revner og smuldrer. Det er altså selve stoffet, der går i opløsning og bliver til fint støv.

Jeg har tidligere haft en billig boxmadras fra Jysk, som stod samme sted i 7 år – uden nogensinde at opleve lignende problemer. Dunlopillo markedsføres som et premiumprodukt, og når man betaler næsten 25.000 kr. for en "kvalitetsseng", forventer man en vis holdbarhed – især fra et brand, der profilerer sig på bæredygtighed, ligesom Sengeexperten også gør.

Jeg kontaktede Sengeexperten, som straks gav mig skylden. De mente, at det måtte skyldes noget "udefrakommende", og antydede, at jeg skulle være gået ind i sengen så mange gange, at jeg havde slidt hul – hvilket er helt absurd. De sagde også, at de aldrig har set noget lignende i deres 37 år i branchen.

Det undrer mig, for hvis man slår Dunlopillo op på Trustpilot, har de stort set kun gode anmeldelser på hovedpuder. Så snart det handler om senge, vælter det ind med 1-stjernede anmeldelser. Mange skriver, at sengene hurtigt falder sammen, og at materialerne er for billige/dårlig kvalitet. Derfor tror jeg ikke, at min oplevelse er så enestående, som man forsøger at give indtryk af.

Jeg spurgte ChatGPT, hvad det kunne skyldes, og den nævnte UV-stråling. Jeg spurgte derfor Sengeexperten, om de mente, det kunne være sollys. Svaret var blot, at ja – det kunne være sollys, da det udtørrer tekstiler.

Jeg har siden observeret, at solen ikke rammer sengen om sommeren, da den står for højt. Solen rammer kun sengen på årstider, hvor solen står lavt – og endda kun i begrænset omfang.

Min tidligere seng tog ikke skade. Madrassens betræk på den nye seng – som er lavet af samme materiale – har heller ikke taget skade. Da det kun er ét lille område, der er ramt, vurderer jeg, at der er tale om en produktionsfejl – eksempelvis at stoffet har været opbevaret fugtigt eller varmt før montering, eller at det er blevet spændt for hårdt under produktionen.

Jeg har fået tilbudt nyt betræk til underboksene, men skal selv stå for monteringen. Jeg er ikke møbelpolstrer og har hverken det rette værktøj eller erfaring til at udføre den slags arbejde. Jeg risikerer at ødelægge sengen yderligere. Desuden gør de opmærksom på, at det nye betræk kan afvige i farven, hvilket yderligere forringer sengens udseende og værdi.

Til sidst oplyste Sengeexperten, at jeg er velkommen til at indgive en klage til Nævnenes Hus. Det har jeg nu valgt at gøre.

18 juin 2025

Hej Dennis

Jeg synes det er ærgeligt at du skriver her på Trustpilot før vi har en afgørelse fra Nævnenes Hus!

Jeg har svaret dig på samtlige beskeder, du har sendt og vendt problematikken med fabrikken.
Faktisk gjort alt det bedste jeg kunne, for at hjælpe dig.

Du er ikke enig i vores tilbud omkring at afhjælpe dig, selv om din reklamationsret er udløbet.

Jeg synes det ville være fair af dig at vente med denne anmeldelse, indtil uvildige fagfolk, enten har givet dig medhold eller det modsatte.

Håber at du vil genoverveje din anmelde her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en pude som…

Jeg bestilte en pude som transportfirmaet leverede til en forkert by. Sengeexperten sendte en ny pude til mig. Jeg havde en meget god oplevelse med deres service.

6 mai 2025

Réponse de Sengeexperten.dk

Godt at du fik din pude:-)
Tak for din anmeldelse af vores service, Veronica, det betyder alt for os, at I er tilfredse med jeres oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Problemer med en skum-hovedpude der gik i stykker i forbindelse med vask. Selvom fejlen lå hos producentens hjemmeside med forkert vaskeinformation, fik jeg tilsendt en ny pude fra et andet mærke. Rigtig god service.

5 avril 2025

Selv tak, Morten
for din dejlige anmeldelse af os.
Vi gør vores bedste for at hjælpe så godt som muligt. Fedt at du værdsætter det på denne måde.

Butikken er så flot

Butikken er så flot, den overrasker virkelig. Alt er så gennemført, der er så hyggeligt på en dejlig personlig måde. Personalet er meget imøde kommende. Jeg kommer helt klart igen ♥️

4 avril 2025

Réponse de Sengeexperten.dk

Tusind tak for de fine ord! ❤️
Vi gør os umage for at skabe en indbydende og personlig butik, hvor man føler sig velkommen – derfor betyder din feedback rigtig meget for os. Vi glæder os til at se dig igen!
De bedste solskins hilsner

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt en seng fra svensk…

Jeg har bestilt en seng fra svensk firma Carpe Diem den 25.11.2024. Sengen blev leveret til mig den 04.02.2025- men jeg modtog en forkert model af sengen. Efter at have kontaktet Sengeeksperten, fik jeg at vide, at det var en menneskelig fejl, og at de var nødt til at bestille min seng igen fra Sverige. Alt i alt måtte jeg vente yderligere 8 uger, og sengen blev endelig leveret den 29.03.2025( 4 måneders ventetid)
Jeg modtog en kompensation på 5.000 DKK for besværet, men man ville forvente en bedre service uden menneskelige fejl ved køb af en seng i denne prisklasse.

29 mars 2025

Réponse de Sengeexperten.dk

Tak for din besked, Katarzyna – og for din tålmodighed i en situation, der langt fra blev, som den skulle.

Vi er kede af den fejl, der skete med din bestilling. Vi forstår godt, at det har været frustrerende at skulle vente så længe på den rigtige seng, og vi anerkender, at det ikke lever op til de forventninger, man naturligt har ved et køb i den klasse.

Fejlen skyldtes en menneskelig fejl, og selvom vi forsøgte at rette op på det så hurtigt som muligt og har ydet kompensation, forstår vi godt, at det ikke opvejer den samlede oplevelse for dig.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til at forbedre vores processer, så vi minimerer risikoen for, at noget lignende sker igen.

Vi håber, du er glad for din seng, og at du får glæde af den i mange år frem.
Med venlig Hilsen

Fremragende! ordr.nr. 17069
Jeg købte den bedste madras til den bedste pris og fik den bedste service.
Lige fra den første telefoniske rådgivning til efterfølgende spørgsmål vedr. levering og til madrassen stod foran min dør, alt var bare 1. klasse.
Tak for handlen
Poul Bank

22 mars 2025

DEJLIGT at høre, Poul.
Tusind tak for den flotte anmeldelse af din oplevelse hos os, den er jeg virkelig taknemlig for.
Godt du sover dejligt, det er lige sådan det skal være.
De allerbedste hilsner

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus