Bestel hier niet! Mijn ervaring met Senso-Care was zeer slecht! Het geleverde product voldeed niet aan de specificaties op de website. Bij telefonisch contact hierover werd ik onvriendelijk en onpr... Voir plus

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven . Op 22 oktober plaatste ik een bestelling. Tot op heden ( 20 dagen later) heb ik nog niets ontvangen . Ook een bericht over een vertraagde levering / producten... Voir plus

Bestellen, betalen en vervolgens niks leveren. Contact krijgen is een wonder, er word niet gereageerd op mails en telefoonnummers kloppen niet. Een flut bedrijf van de hoogste orde. Update: na 2... Voir plus

Opgepast! Bestelling geplaatst, betaald en bevestiging gekregen. Maar sindsdien ontbreekt elke communicatie. Geen antwoord op mails en whatsapp berichtjes. Lijkt niet meer actief te zijn. Geld kwijt.... Voir plus

1. Fournisseur d'équipement de physiothérapie

À propos de Senso-Care

Sinds oktober 2013 maken wij géén gebruik meer van Trustpilot voor reviews. Geverifieerde klanten van Senso-Care kunnen een review schrijven op Feedback Company. Ga voor een overzicht van actuele reviews daarom altijd naar onze website!

Helaas weigert Trustpilot onze registratie te verwijderen, waardoor er een onjuist en onvolledig beeld kan ontstaan. Onze geverifieerde klanten waarderen ons met een 8,2 op Feedback Company.

1,4

Mauvais

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,4

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Terrible post order service

Terrible we ordered more than a week ago yet received nothing. Also to make matters worse they dont answer phonecalls, not reply to voicemail. Do not reply to emails. Do not rely to WhatsApp eventhough they have read the messages. I have Asperger's and this is driving me crazy. I can't focus.

11 avril 2020
Logo de Senso-Care

Réponse de Senso-Care

Dear Customer,

Since October 2013 we no longer use Trustpilot for reviews. Verified Senso-Care customers can write a review on the Feedback Company. Always visit our website for an overview of current reviews!

Sincerely,

Senso-Care

niet geleverd!

Tot op heden nog steeds de bestelling niet ontvangen! Zijn inmiddels anderhalve week verder....

18 mai 2013

Snelle levering, prima produkt!

De kauwstaaf voor mijn zoontje was snel geleverd. Prima produkt, zoontje is er dol op. Heb nu minder gaten in kleding. De kauwstaven gaan helaas niet zo heel erg lang mee, beginnen na paar weken barstjes te vertonen.

2 mai 2013

prima product, prima service

We hebben 2 soorten tangles besteld om te proberen. De "harige" tangle viel het beste in de smaak, die ging meteen mee naar school. De andere als reserve voor als we ergens heen gaan. prima om mee te friemelen, eindeloos plezier voor Nick en meer rust voor de juf en de groep. Ben wel benieuwd hoe lang het duurt voodat de gewenning/ verveling toeslaat. Maar voor nu, prima keuze!

23 février 2013

super handig ,vrolijk

wat ben ik en school blij met deze unieke uitvinding. Het maakt geen geluid. ik heb de kleine versie uit ge kozen zodat mijn dochter alleen haar handen hoeft te bewegen.
Niemand heeft er last van en ze kan zich beter concentreren als de juf uitleg geeft in de klas.

14 février 2013

De nr. 1 tangle bezorger

Een makkelijke manier van bestellen. Overzichtelijke site, goede zoekfunctie en beschrijvingen. Ook voor mij als particulier toegankelijk. En dat ook nog voor een redelijk tarief plus normale bestel- en verzendkosten. Tevredenheid alom!

13 février 2013

Perfect

Zeer tevreden, snelle service dank je wel

12 février 2013

handy writer

Ik heb 2 handy writers voor mijn zoon gekocht. Ideaal, echt waar.
Hij klaagt niet meer over pijn in zijn vingers en pijn in zijn arm.
Woensdagavond besteld en vrijdag in huis. Snelle levering dus

1 février 2013