SILVAN - Kultorvet Avis

TrustScore 5 sur 5

Købmagergade 69, 1150 København K, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Came to the store with a very specific problem and Kasper was extremely helpful! He went extra mile to help me out and I very much appreciate it! I often come to this store and employees are always k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse i Silvan. Jeg fik rigtig god og tålmodig hjælp, selvom jeg skiftede mening flere gange. Stor ros til Tobias for den gode service!

Noté 3 sur 5 étoiles

Click og Collect fungere slet ikke, man skal trykke på en skærm de sidste fire i ens ordre nummer, men skulle alligevel stå i kø og vise mit ordrenummer, og det tog lang tid og finde det jeg havde bes... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

8 101 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super besøg i Silvan

Super besøg i Silvan, imødekommende betjening og hurtig fiks af en nøglekopi fra Ebbe :)

26 juin 2026

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service af en god mand!

Osman var virkelig god og hjælpsom!

25 juin 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

Ebbe var en drøm og virkelig god til at…

Ebbe var en drøm og virkelig god til at vejlede i forskellige olier til altanen uden jeg følte mig presset til at købe de dyreste produkter i for store mål.

23 juin 2026

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores vejledning. Tak for din positive feedback!

Hjælpsomme medarbejder

Fik hjælp og vejledning omkring hvilken type maling jeg skulle vælge og fik besvaret alle spørgsmål da jeg skulle vælge farve. Her var Tobias meget hjælpsom og hat styr på alt det har med mailing at gøre. Jeg fik også hjælp af Allan til at finde en varer samt vejledning om det var den rigtig maskine til mit projekt. Da jeg skulle betale oppe i kassen var de også meget hjælpsomme og smilende hvilket bare gjorde det til en god oplevelse og jeg forlod butikken med alt den viden jeg skulle bruge😊 i kassen gik jeg hjælp af en anden Tobias

23 juin 2026

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i vores butik. Det er dejligt at vide, at du fik den hjælp og vejledning, du havde brug for. Vi sætter stor pris på din feedback og takker for din anbefaling😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft problemer med renovering af mit køkken. Men da jeg tog i silvan i dag blev jeg mødt af en medarbejder som hed Jeppe som gav den bedste service og gav sig til at svare alle mine dumme spørgsmål

21 juin 2026

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre, at en af vores medarbejdere kunne hjælpe dig med dine spørgsmål. Vi sætter pris på din positive feedback.

God service af Bertram:D

21 juin 2026

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Noté 5 sur 5 étoiles

Oliver var super hjælpsom og nøgle…

Oliver var super hjælpsom og nøgle service helt i top!

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre, at du har fået god service i forbindelse med ny nøgle. Tak for din positive tilbagemelding.

Fantastisk service

Fantastisk service
Tak ti Bertram

Noté 5 sur 5 étoiles

Bertram was super helpful and kind

Bertram was super helpful and kind. Awesome service

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Flinke medarbejdere

Flinke medarbejdere.
Bertram lavede to nøgler - super betjening :)

18 juin 2026

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere ydede super service. Tak for din positive feedback!

God service af Bertram

God service af Bertram

18 juin 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

Ebbe er vanvittig god til at lave nøgler!

Ebbe er vanvittig god til at lave nøgler!

17 juin 2026

Fik lavet en ny nøgle

Fik lavet en ny nøgle. Bertram ydede god service

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for, at du fik god service i forbindelse med din nye nøgle. Tak for din positive feedback.

Bertram var 10/10

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback af vores service😊

Bertram var meget hjælpsom

Bertram var meget hjælpsom, og hjalp mig hurtigt med mit ærinde

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med betjeningen.

Noté 1 sur 5 étoiles

SILVANS PAKKESHOP ER UTILREGNELIG.

Jeg vil på det kraftigste anbefale at man IKKE sender pakker fra SILVAN på Kultorvet. Jeg har 2 gange mistet pakker der er sendt med BRING derfra. Senest er en pakke på 50 x 50 x 50 cm blevet væk samme dag som indlevering. Og de har nu i 10 dage ikke kunnet finde en pakke så stor som den. Deres medarbejdere / personale aner ikke hvad de laver, de har ikke styr på noget som helst, de har pakker alle vegne, og selve pakke afdelingen virker som en stor rodebutik. U-seriøst - og utilregneligt.

6 juin 2026

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse via formularen på hjemmesiden: https://www.silvan.dk/kundeservice eller direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik den bedste hjælp af to…

Jeg fik den bedste hjælp af to ungarbejder Rauf og Anton. 🙌😁

14 juin 2026

Réponse de SILVAN - Kultorvet

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du fik venlig og hjælpsom betjening.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus