Jeg købte nogle varer via Klik og Hent i min lokale Silvan på nettet. Jeg betalte og så gik der vel under en halv time, så fik jeg en sms, hvor der stod at jeg kunne hente mine varer i butikken. Je... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementØstre Ringvej 65, 4700 Næstved, DK
Personalet i Silvan Næstved var særdeles hjælpsomme, i en grad som man sjældent oplever i vore dage. Stor tak.
Jeg skulle finde forskellige småting. Spurgte en af de ansatte som straks viste mig disse. Samtidigt skulle jeg have skåret nogle melaminplade på mål og spurgte om det var hende jeg skulle henvende mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg lejede gulvafsliber og kantsliber, der begge var i så dårlig stand, at jeg efterfølgende blev nødt til at hyre et gulvfirma til at reparere skaderne. Gulvsliberen var indstillet forkert, og efter... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Écrit par l'entreprise

Østre Ringvej 65, 4700, Næstved, Danemark
Demande des avis aux clients
Klik and kollekt virker godt ,hvis…
Klik and kollekt virker godt ,hvis altså man husker, at pakke alle varene og give dem med ,,jeg manglede en vandpumpe tang ,som måtte hentes bagefter .

Réponse de SILVAN - Næstved
Mette fra Næstved afdeling.
Mette fra Næstved afdeling.. jeg har bestilt nogle ting som har ikke fået.. men vi fik fikset det.. og snakket med en medarbejder der hedder Mette jeg synes hun er klar dig rigtig fint.. hun var virkelig sød og snakke med..

Hjælpsomt personale
Bestilling og afhentning gik fint. Men havefræseren var slet ikke god. Knivene kom ikke dybt nok i jorden.

Ingen hjælp at hente
Jeg havde bestilt omkring 100 havefliser i Silvan Næstved. Da jeg så kommer og skal hente dem mandag D. 13/04, står de på en palle og jeg spørger en medarbejder om han kan hjælpe med at læsse dem med en lift eller lignende, der fik jeg bare et nej, da han ikke havde nøgle til liften eller noget i den stil.
Så jeg måtte stå og læsse en flise af gangen, 100 gange.
Det syntes jeg ærlig talt er super dårlig service. Udover det virkede medarbejderen på lageret helt irriteret over at jeg skulle bruge hjælp til at læsse en pladevibrator af traileren , som jeg havde lånt af dem. Og fik at vide på en irritabel måde at så måtte medarbejderen ind og afløse i kassen.
Super dårlig service genereltZ

Réponse de SILVAN - Næstved
Deres fragtmand afleverede forkert…
Deres fragtmand afleverede forkert adresse . Det er hos naboen og det er så tungt at det ikke kan flyttes samlet

Réponse de SILVAN - Næstved
Jeg bestilte en vare til click and…
Jeg bestilte en vare til click and collect i Næstved. Varen stod som den var, men det var den ikke. Nu kan jeg så bestille den fra hovedlager og give 99 kr. i fragt.

Lånte en kompostkværn
Lånte en kompostkværn , efter ca 3 timer ville/ kunne den ikke mere. Kørte til butikken og fik uden problemer mine penge retur . At den ikke ville/ kunne ikke mere er jo ikke deres skyldt, sådan kan jo ske med maskiner

Réponse de SILVAN - Næstved
Blev mødt med et dejligt smil.
Utrolig venlig betjening, sød og smilemde dame ved kassen.

Réponse de SILVAN - Næstved
God service og venligt personale
God service og venligt personale. Maskinen virkede også helt fint.

Réponse de SILVAN - Næstved
Kvitteringen kommer først i aften?!
Kunne hente ordren under en time efter bestilling - dejligt. Da en af varerne ikke passer til vores behov og gerne ville ændre det, startede problemerne: ekspedienten kunne ikke finde ud af at lave om på ordren, noget så simpelt som at tilbageføre en vare og lade kunden købe noget andet, fordi kvitteringen ikke var kommet endnu og “nok først kommer i aften”???? Altså det vil sige at jeg kan gå fra en butik med vare jeg lige har købt og ikke have mit bevis på at det er betalt fordi der ikke sendes kvittering ud før om mange timer senere? Der blev tilkaldt en “voksen” som kunne finde en anden vej rundt om dette cirkus og vi kunne lave ændringen på stedet efter 15min. Det systemet skal altså laves om. Man burde ikke kunne gå fra en butik uden mulighed for kvittering.

Réponse de SILVAN - Næstved
Nem og overskuelig webshop med click &…
Nem og overskuelig webshop med click & collect, samt nem afhentning i butikken.

Réponse de SILVAN - Næstved
Rigtig god oplevelse hos Silvan…
Rigtig god oplevelse hos Silvan Næstved. Personalet var super hjælpsomme med at finde de rigtige paneler og gav god rådgivning. Klart en butik jeg vil anbefale

Tjekkede hjemmefra
Tjekkede hjemmefra, at der var 6 varer på lager i min lokale butik. Da jeg så stod der, kunne de ikke sælge mig varen, da den “ nok lå på en palle, der ikke var pakket ud”, og de kunne ikke love, at den blev pakket ud i den nærmeste uge.
Så tog jeg telefonen frem og bestilte den online og fik den leveret dagen efter….træls!- og svært at støtte lokalt.

Réponse de SILVAN - Næstved
Endnu engang fuld plade til Silvan i…
Endnu engang fuld plade til Silvan i Næstved. Handler hundefoder til virkelig god pris. God og venlig betjening