Fantastisk service fra John! John hjalp med med hans ekspertise da jeg skulle vælge et nyt toilet. Han var sød og hjælpsom med alle mine spørgsmål. Vil altid gå tilbage til John skulle jeg have brug f... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementLygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK
Jeg fik en utrolig god oplevelse i Silvan på Nørrebro. Personalet mødte mig med et smil og gav sig god tid til at lytte til mit projekt. De hjalp mig ikke bare med at finde de helt rigtige materialer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fordi Jørgen både grundigt og roligt talte mig igennem det vvs arbejde jeg selv skulle lave samt hurtigt fandt diverse ting jeg skulle bruge - masse af gode råd og små fif.
Helt uventet fik jeg personlig service, snak og grin fra medarbejderen, og også en rabat på 25 kr? Sidst overrakte han et kort med en QR kode og bad om en rating på trustpilot. Det er altså sådan Sil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Man-fre: 8-21, lør-søn: 8-20, helligdage: 8-20
Écrit par l'entreprise

Lygten 2M, 1, 2400, Købbenhavn NV, Danemark
Demande des avis aux clients
God og kompetent service fra Jørgen
Jørgen fra centeret i Nørrebro var hjælpsom og fik klaret de snit vi skulle bruge af nogle plader nemt og hurtigt! Kan anbefale ham i savværket der er i centeret :)

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Reklamerede over en 15 mdr gammel…
Reklamerede over en 15 mdr gammel Einhell multisliber (dvs under garanti) som ikke kunne oplade.
Transkription:
Jeg har både maskine, oplader og batteri med, og den lader ikke.
"Det kan vi ikke hjælpe med, men vi kan sende den til reparation."
Jeg er ved at lave lejlighed, så hvor længe tager det?
"Det ved jeg ikke. Men du kan leje en maskine til halv pris og gratis slibe-papir"
Det blev et nej herfra....jeg betaler sgu da ikke leje af en maskine, jeg allerede har købt. Enden blev at jeg smed det hele på disken og gik min vej.
Jeg servicerer 46 lejligheder i NV og havde netop valgt Silvan, Lygten, i forventning om en lille smule mere samarbejdsvilje, men jeg er blevet klogere.
Og der findes heldigvis andre græsgange.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Fik god og kompetent service af Jørgen…
Fik god og kompetent service af Jørgen i Nørrebro centeret.
Ham kan butikken være glad for 😊👍

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Vi fik som altid rigtig god hjælp af…
Vi fik som altid rigtig god hjælp af Jørgen i værktøjsafdelingen. Han har styr på det hele, er flink og taler ikke ned til en, når man stiller sine dumme spørgsmål.
Rigtig god oplevelse!

Rigtig god vejledning fra Jørgen
Rigtig god vejledning fra Jørgen, der tog sig tid til at hjælpe, selv om det var tæt på lukketid. Tak!

God og effektiv hjælp
Fik hjælp til at save nogle hylder efter mål. Meget effektivt, og hjælpsom vejledning.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Jørgen i savværket er en fornøjelse
Jørgen i savværket er en fornøjelse, virkelig hjælpsom og tålmodig

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Fremragende betjening af John som var…
Fremragende betjening af John som var kompetent og dygtig, men ikke mindst også utrolig varm og behagelig som menneske.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Jeg bestilte et løbehjul om morgenen og…
Jeg bestilte et løbehjul om morgenen og kunne hente det et en time efter. Det koster ikke gebyr ved reservation. Det er fantastisk.
Super glade børnebørn, nu med tre My Hood ens løbehjul, hos farmor.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Item ordered for C&C actually unavailable
I ordered and paid for an item (panini grill 2000W), went to collect it from Click&Collect of Silvan on Lygten, had to wait nearly 15 minutes for someone to show up after ringing 3 times every few minutes, then I got a wrong item (smaller, cheaper panini grill), and after I realised at home it wasn't what I had ordered, I had to go back, wait again to find out the actual item is not available (there were 3 items available at the location according to the website) and I can go to Kundeservice desk to get a refund. How can an item be not in store and yet be shown online as available for Click&Collect?
I wasted an hour of my life on this. But at least the return was quick, I got money back the following day. The staff was pleasant and helpful.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Medarbejderen Jørgen var rigtig flink…
Medarbejderen Jørgen var rigtig flink og hjalp mig med det jeg havde brug for.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Jeg havde en super god oplevelse hos…
Jeg havde en super god oplevelse hos Jørgen, Silvan på Lygten KBH NV. Han hjalp mig med at skære et par plader på den store sav. Han var grundigt og opmærksom på mine ønsker. Jeg fik lidt rabat og han bandt mine plader fint sammen, så de var nemme at have med hjem.

Réponse de SILVAN - Nørrebro
Skæremester Jørgen behagelig og…
Skæremester Jørgen behagelig og kompetent person