SILVAN - Tårnby Avis

TrustScore 4 sur 5

Kirstinehøj 64, 2770 Kastrup, DK

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Henvendelse drejer sig om at et beløb var trukket 2,gange på mit kort, medarbejderne betalte det ene beløb tilbage uden snak mens han samtidig talte i tlf. Men selve lejen nogle dage før haltede en de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dan i vvs afdelingen hjalp os med det hele og svarede på alle spørgsmål uden problemer. Han hjalp endda med at bære vores ting ud, uden vi spurgte. Derudover meget nydelig og overskuelig butik.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og venlig betjening, men nu er det anden gang, at det der stod på lager, ikke stemte overens, med hvad der kunne leveres :-(

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

8 148 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Flink personale

Nemt og hurtigt med online bestilling

30 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at du synes det var nemt og hurtigt at bestille online. Tak for din anmeldelse!

Noté 4 sur 5 étoiles

OK køb men krukken blev leveret ret…

OK køb men krukken blev leveret ret beskidt i bunden

22 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, hvis krukken var beskidt ved levering.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeres lager på hjemmesiden stemmer ikke…

Jeres lager på hjemmesiden stemmer ikke med butikken så jeg går forgæves og jeres folk er altid umulige at få fat på så jeg prøver altid alle andre konkurrenter først.

20 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

En fantastisk service!

Vi er tre piger som havde en virkelig god oplevelse i Silvan i Kirstinehøj ! Vi skulle have skåret mål til et hjemmelavet klinkebord, og Erik hjalp os igennem hele processen. Han var både grundig, tålmodig og utrolig hjælpsom – man kunne virkelig mærke, at han brænder for at give den bedste service. Uden hans vejledning havde vi aldrig klaret projektet. Tusind tak for hjælpen, Erik – du gjorde det til en fornøjelse.

12 juillet 2025
Avis spontané

Réponse de SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i vores butik. Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding om den hjælp, I fik til jeres projekt. Tak for jeres anerkendelse.

Click og collect

Nem og hurtig findervice

14 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

pickup virkede bare

14 août 2025

Servicemindet og hjælpsom

Kom med nogle fliser på en palle i en trailer som skulle retur, og lederen var meget hjælpsom. Super god oplevelse

10 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at lederen var hjælpsom, og at du havde en god oplevelse med returneringen af fliserne. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Fungere bare

Fungere bare, hurtigt og effektivt click and collect 5min og varede var klar

9 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og effektiv oplevelse med click and collect. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Noté 3 sur 5 étoiles

“Kasse systemet” er noget rod

“Kasse systemet” er noget rod, men skal fumle alt for meget rundt med sin tunge kundevogn…. Man skal 2 gange gennem kassen ved bytning af gasflaske (hvis man har købt. Men personalet er flinke og behjælpelige.

6 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe Click&Collect service

Det tog 30min at afhente min Click&Collect. Der var både pakket forkerte varer og et produkt som helt manglede i ordren, som var forudbetalt. Medarbejderen i kassen opgav indledningsvist at hjælpe, hvilket var forståeligt pga voksende kø, men ikke desto mindre en dårlig oplevelse.

4 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg lejede en tæpperenser.

Jeg lejede en tæpperenser.
Fik ikke det ekstra rør med som skulle rense gulvtæpper. Måtte derfor ligge på mine knæ og rense det.
Jeg havde den kun i 4 timer, så jeg kunne ikke nå at køre tilbage. Er en ældre person og det resulterede i, at jeg fik ondt i ryggen . Havde bestilt en pletrenser og tæpperenser på nettet. Fik kun en tæpperenser og en halv liter ekstre tæpperenser. Fandt først ud af det da jeg kom hjem.
Det var rigtig dårlig service og jeg fik ingen gang en undskyldning da jeg gjorde opmærksom på det ved aflevering at tæpperenseren . Så øv
Tæpperenseren fungerede udmærket, men var ikke gjort ren som der stod man skulle . Episoden skete lørdag den 2 august kl. 10
Vh Gitte

2 août 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Tak for at dele din oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det gik super nemt med online…

Det gik super nemt med online bestilling (click and collect) og mine varer var hurtigt klar til afhentning. Desværre opdagede jeg, da jeg kom hjem, at jeg havde fået en forkert vare med; en lyskæde i størrelsen mindre end den jeg havde bestilt og betalt for.

31 juillet 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at onlinebestillingen og afhentningen gik nemt. Vi beklager meget, at du modtog en forkert vare.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Réponse de SILVAN - Tårnby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med leveringen.

Hurtig, høflig og imødekommende

Hurtig, høflig og imødekommende betjening!

25 juillet 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for din feedback om betjeningen.

Perfekt service

Så fin og hurtig service

22 juillet 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Tak for de 5 stjerner og din positive oplevelse!

God oplevelse.

God, smilende og hjælpsom service.

20 juillet 2025

Réponse de SILVAN - Tårnby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores service som god, smilende og hjælpsom.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus